BMW 3 vs Honda Accord (2004)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Saj ni presenetljivo, če pa veliko hondašev presedla na BMW, je cizy malo prej prilepil link. Mentaliteta pač ostane.

Pa dej no, a ste lahko še bolj smešni. Se pravi vsi, ki "kvarijo" ugled znamki so nekdanji hondaši. OMG
bonk.gif

[/QUOTE]

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Ne se sekirat. Še malo pa bodo skoraj vsi taki prešaltali iz bimerjev na bele ProCeede.
nahrung002.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Saj ni presenetljivo, če pa veliko hondašev presedla na BMW, je cizy malo prej prilepil link. Mentaliteta pač ostane.

Pa dej no, a ste lahko še bolj smešni. Se pravi vsi, ki "kvarijo" ugled znamki so nekdanji hondaši. OMG
bonk.gif

Nisem izrecno komentiral mentalitete hondašev, omenil sem le dejstvo, da relativno veliko lastnikov hond (tudi sam jih poznam veliko) presedla na BMW. Če so kot hondaši imeli kakšno posebno mentaliteto, ta ne izgine, ko kupijo BMW, ker gre še vedno za iste osebe. Vedenjski vzorci se pač prenesejo, kakršnikoli že so.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem šel pa iz BMW na Hondo, kaj pa to pol pomeni ?

Meni se zdi da nekateri zelo sodijo svoja življenja po tem, kar trenutno vozijo. In želijo aplicirati to avtopsihologijo še na druge.

Nekateri raje razmišljamo bolj o drugih stvareh kot o tem, katera značka trenutno čepi na havbi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni se zdi da nekateri zelo sodijo svoja življenja po tem, kar trenutno vozijo. In želijo aplicirati to avtopsihologijo še na druge.
Ampak dejstvo je, da kupiš avtomobile, kateri so precej podobni tvojemu življenskemu slogu. Npr. gledaš Volvaše ali Sabovce. Skoraj ne srečaš, da bi te kateri izsilil, ali kaj takega. Razen seveda, če vozi sin od lastnika ali pa ima kakšen čefur staro zmahano T5R-ko. Za razliko od Hondašev, BMW-jašev (katerim itak večini tudi smernik ne dela) in v zadnjem primeru tudi vedno bolj Audijašev.
Me samo zanima, kakšni ljudje imajo npr. Hyundai ali pa Škodo? Teli fakin Škodilakarji skoraj vedno delajo gužvo na cesti...

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Da se verjetno obnašaš enako kot takrat, ko si imel BMW. Se popolnoma strinjam s preostankom tvojega posta.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Nekateri raje razmišljamo bolj o drugih stvareh kot o tem, katera značka trenutno čepi na havbi.

Komu mar za značko, če bi se honda vozila kot se BMW in obratno, bi vozil Hondo. Mi pač ustreza ergonomija, pogon zadaj in R6 bencinski motor...tega žal nimajo pri hondi.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ampak dejstvo je, da kupiš avtomobile, kateri so precej podobni tvojemu življenskemu slogu. Npr. gledaš Volvaše ali Sabovce. Skoraj ne srečaš, da bi te kateri izsilil, ali kaj takega. Razen seveda, če vozi sin od lastnika ali pa ima kakšen čefur staro zmahano T5R-ko. Za razliko od Hondašev, BMW-jašev (katerim itak večini tudi smernik ne dela) in v zadnjem primeru tudi vedno bolj Audijašev.
Me samo zanima, kakšni ljudje imajo npr. Hyundai ali pa Škodo? Teli fakin Škodilakarji skoraj vedno delajo gužvo na cesti...

A veš, da sem sam že nekajkrat razmišljal o tej psihologiji. Pa nima zdaj to veze s tem konkretnim postom. Ali se da popredalčkat voznike določenih znamk in jih povezat z določenimi vedenjskimi vzorci? Saj, mogoče je kdo na svetu že naredil kakšno raziskavo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
To se absolutno da povezat. Vendar zadeva ni staticna tako po avtu kot lokacji. Npr. neka generacija BMW 5 serije je ob prihodu na trg avto poslovnezev, ob odhodu s trga, ko so rabljeni zgonjeni dovolj poceni je ze bolj cefur avto. Isto pri nas Honda asocira na "hondase", v UK je pa avto za upokojence.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No pa se omejimo na naš trg. Pa definirajmo lastnike novih BMWjev, recimo serija 3 in rabljenih, enako pojdimo še na lastnike Hond Accord....
Jaz imam že svojo teorijo, ki se vsaki dan dokazuje.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ja...predvsem pa si bolan na umu. kake pa so tvoje psihološke teorije za voznike hyundajov? aja je ni, ti ne gre v nos

Nazadnje uredil moderator:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
No pa se omejimo na naš trg. Pa definirajmo lastnike novih BMWjev, recimo serija 3 in rabljenih, enako pojdimo še na lastnike Hond Accord....
Jaz imam že svojo teorijo, ki se vsaki dan dokazuje.

Te tvoje teorije že poznamo ja...
bonk.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Yugec: ti si že enden od BMW fahrerjev. Poleg tega imaš starega, kupil rabljenega. Se motim?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.