BMW 3 vs Honda Accord (2004)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne-ne-1.gif
ne govorimo o e23 ali e30

Med zadnjim snegom čez Hrušico nisem videl niti enega E30, pač pa veliko novejših ob strani ceste rahlo postrani ter začudenimi vozniki. Se zgodi.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
edini pravi odgovor!

Za prometni zamašek v snegu in rahlem klancu.
evil.gif

To lahko reče sam tak, ki takega avta še ni vozil v snegu
cheer.gif

Saj ga ne morem, če se prehitro ustavi
stupid-1.gif

Sicer pa moje mnejne . Za podoben denar bo verjetno Accord precej boljši nakup. Seveda je precej odvisno na kakšen avto se naleti.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no pri bavariji pa se točno ve kaj kupiš očitno pri hondi lahko samo upaš, da si zadel
evil.gif
.
To ni moj stavek jaz samo povzemam

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz tudi, samo se mi ni zdelo vredno napisat.

Jaz bi počakal še cenjeno mnenje od malcoma, potem bi se pa odločil.
hysterical-1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Vzami 320i (170 konjev) in ti nikoli ne bo žal.
grin1.gif

NA tole ciljam pri BMW.. vendar so bencinarji pri nas redki da glava peče.. očitno so leta 2003 vsi gledali le na porabo wtf
stupid-1.gif

Ravno ta neizbira benzov me malo odvrača od bavarije.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
no pri bavariji pa se točno ve kaj kupiš očitno pri hondi lahko samo upaš, da si zadel
evil.gif
.

Si prepričan ?? Ali samo ugibaš ??

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
evil.gif
.

Jaz sem samo povzrl tvoje besede nad mano. Tu pa sem skopiral še stavek, ki je tvoj:Sicer pa moje mnejne . Za podoben denar bo verjetno Accord precej boljši nakup. Seveda je precej odvisno na kakšen avto se naleti.
Sklepaš, da bo accord VERJETNO boljši nakup in da je odvisno od avta na kakega se naleti. Jaz sem samo dodal, da pri bavariji pač veš kaj kupiš
evil.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
moj glas bavarija ampak vsaj šet ognjev, ker 318 sploh BMW nebi smel prodajat...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Vzami 320i (170 konjev) in ti nikoli ne bo žal.
grin1.gif

NA tole ciljam pri BMW.. vendar so bencinarji pri nas redki da glava peče.. očitno so leta 2003 vsi gledali le na porabo wtf
stupid-1.gif

Ravno ta neizbira benzov me malo odvrača od bavarije.

Uvoz
smirk-1.gif
drugega ti že res ne preostane. BTW niti nism gledal, si kej omenil budget??

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
evil.gif
.

Jaz sem samo povzrl tvoje besede nad mano. Tu pa sem skopiral še stavek, ki je tvoj:Sicer pa moje mnejne . Za podoben denar bo verjetno Accord precej boljši nakup. Seveda je precej odvisno na kakšen avto se naleti.
Sklepaš, da bo accord VERJETNO boljši nakup in da je odvisno od avta na kakega se naleti. Jaz sem samo dodal, da pri bavariji pač veš kaj kupiš
evil.gif

Seveda veš . Sem tudi jaz dodal potem kako zgleda v snegu
evil.gif

To vemo.

Pri Accordu pa nekateri ne vedo, ko pa provajo potem vedo in potem kupijo
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kako to izgleda v snegu pa ti lahko povem iz prve roke, sam elektronike pač ne smem izklopit, saj zato pa je, da premagujem klance in še nisem obstal
cheer.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Dizli se verjetno na veliko in poceni prodajajo tudi, ker so imeli težave z nekimi loputami. Vsaj na bmw forumu se to večkrat omenja.
Sicer pa, če poklikaš na avto.net (predvsem pri bmwjih) od prvega lastnika, servisna potrjena, slovensko poreklo, je takoj drugačna cena kot pa če so ti parametri izključeni. Zakaj le. No, pri accordu lahko brez razmišljanja vzameš bilokateri motor, saj so vsi zelo dobri, medtem ko moraš pri nekaterih drugih premium znamkah pazit, da ne vzameš motorja, ki je imel "serijske" težave...

BBC je naredil anketo med 56.000 lastniki (glede zadovoljstva, stroški vzdrževanja, itd.), med njimi tudi za bmw serije 3 in hondo accord. Tudi ti rezultati nekaj povedo. honda

Accord je vsekakor bolj racionalna izbira. Če nekdo kupuje avta dva modela nazaj, predvidevam, da je to najpomembneje. Če pa hočeš biti frajer pa pač vzameš najnovejši model bmwja z enim od močnejših motorjev in ne gledaš na ceno ter vse ostalo.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
pripravljen sem dat tam do 12k max. V DE imam kup 320i na izbiro, pri nas pa nada/tema/pravi zero okus :|

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem imel včasih BMWje, sedaj sem na hondah. Saj ne rečem BMW je ql in ima par hi-tech fint ki jih pri hondi pogrešam, ampak enostavno se raje vozim s Hondo, bolj komot je, ne utesnuje me nekako. Težko povedati ampak ne grem več nazaj v BMW če ne bo ravno X6.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pa ne morem verjet da še eni leta 2009 sanjajo o snegu pa bmw
bonk.gif
sanjajo taki ki ne znajo vozit, imajo slabe gume, bmwja še od blizu niso vidli pa živijo v letu 1995, izklopijo elektroniko ipd. dejansko obstajajo bedaki (videl na lastne oči) ko mislijo da ob zagonu avta elektronika ne laufa in potem ko je sneg, stisnejo magični knof in se odpravijo novim dogodivščinam naproti. da je elektronika izklopljena, se jim seveda niti sanja ne.
pyzda še z e36 in žaklom mivke sem vse zvozil, pri e46 sploh več nisem vedel da imam zadnji pogon in pri novi trojki ne more bit kaj drugače

stiber, naslov je bmw vs honda, ne alfa vs honda

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
E46 je res malce tesen. Sem ga imel in je sicer odličen avto, kupil sem ga pri 30.000 km, prodal pri 90.000 km, vmes nisem popravljal absolutno nič. Enkrat menjava sprednjih zavornih ploščic in en redni servis pri 60.000 km (cena 200 EUR pri pooblaščenemu serviserju).

Trenutno imam aktualno serijo BMW trojke (E90) in je po merah bistveno večji kot prejšnje trojke. Pozna se pri vozniku, še najbolj pa se pozna na zadnjih sedežih kjer je prostora konkretno več kot pri prejšnji trojki (prostor za noge, da sem bolj natančen).

Lega je brezhibna in daleč boljša od vsega, kar sem vozil prej (pa nisem imel slabih avtov), zanesljivost za zdaj brezhibna, moč pa tudi primerna.

Honde ne poznam, predvidevam pa, da je tudi zelo soliden avto. Svetoval bi da pred nakupom voziš oba in se potem odločiš.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
pripravljen sem dat tam do 12k max. V DE imam kup 320i na izbiro, pri nas pa nada/tema/pravi zero okus :|

Glede na vse komentarje amm feeling da te bavarc bolj vleče
grin1.gif

Drugače pa kokr sm reku, razlike so kr očitne, tako da izbira spet ni tako težka ob neki probni vožnji, kar kol pa boš uzel ne boš falil. Ne en ne drug model nista slaba
zmaga.gif

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
kam bi pa v to debato alfo 159 umestili? za 12k se že dobi kakšen osnoven primerek verjetno...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.