Bivši fu....?????

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
sploh ne, naj vsak, kakor mu paše!

nihče se ne postavlja na piedestal.
nasprotno, v bistvu se moramo "mi" cel čas braniti pred očitki nemorale/sprevrženosti/ne vem česa vse.

kar se mene tiče, naj se odrasli ljudje dogovorijo, kako bodo živeli v skupnosti. iskreno pogovorijo.
za sistem, ki jim deluje, v katerem so srečni in ga živijo na polna pljuča.

moja sestra naprimer živi v tradicionalnem družinskem odnosu, tako kot moji starši. se počuti super, videti je srečna, moj svak tudi.
in ju podpiram pri njunem življenju, sta se tako odločila. in za njiju očitno tako najbolje deluje.

še enkrat, zame je pomembno le to, da sta partnerja iskrena drug do drugega in do sebe.in potem naj si začrtata svojo življensko pot. imam svoje mnenje, ampak obsojam pa prav nikogar. če deluje, samo navijam, da bi trajalo!

zame ta sistem ni deloval. in sem pač vesel, da sem našel sorodno dušo, s katero živiva svojega.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Dec je car ko se fuka okoli baba pa [cenzura]... Dokler boste večina tako mislili se pač ne da govorit o enakopravnosti.

Tu je bistvo problema v dejstvu, da mi na dan proizvedemo na desetine miljonov spermijev, ve pa izležete eno jajce na lunin cikel. Ko se torej dec okoli prazni je to preprosto zaradi tega, da mu sperma ne udari v glavo in znori. Pri takem seksu skoraj nikoli ne gre za čustven, temveč za brutalen fizični odnos.

Upoštevaj tudi dejstvo, da ženske niso potrebne samo takrat, ko ovulirajo. Tu je še dejstvo, da tudi ženske potrebujejo seks na fizičen način. Upam, da ne misliš, da imajo dilde in vibratorje za pogovor in čustveno navezovanje in da je prha naenkrat nastavljena na ful močan curek, ker se ženska želi samo ful temeljito umiti.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Dec je car ko se fuka okoli baba pa [cenzura]... Dokler boste večina tako mislili se pač ne da govorit o enakopravnosti.

Tu je bistvo problema v dejstvu, da mi na dan proizvedemo na desetine miljonov spermijev, ve pa izležete eno jajce na lunin cikel. Ko se torej dec okoli prazni je to preprosto zaradi tega, da mu sperma ne udari v glavo in znori. Pri takem seksu skoraj nikoli ne gre za čustven, temveč za brutalen fizični odnos.

Upoštevaj tudi dejstvo, da ženske niso potrebne samo takrat, ko ovulirajo. Tu je še dejstvo, da tudi ženske potrebujejo seks na fizičen način. Upam, da ne misliš, da imajo dilde in vibratorje za pogovor in čustveno navezovanje in da je prha naenkrat nastavljena na ful močan curek, ker se ženska želi samo ful temeljito umiti.
Ni res, saj skoraj vse trdijo, da mora biti najprej ljubezen, potem šele sex
evil.gif

(dokler ne popijejo dovolj alkohola)

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Morda lažejo zaradi družbenega pritiska (ker bodo drugače kujve in ne vem kaj vse), morda pa imajo doma vibratorje, dilde in prhe, ki znajo izkazovati ljubezen. Karkoli od tega se ti pač zdi najbolj verjetno.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Hehe ... maš pa dobro punco, ni kaj. Če bi jaz tako mel, bi bila že bivša. Če te ima rada, ne bi šla nikamor na kosilo ... ker te pa očitno nima, pa se ji hebe za tebe. Pa brez zamere.

Moja, da res gre z enim dedom na kosilo, s kerim sta se prej popravljala ... prvo bi mi dala en dober razlog zakaj?, in potem bi ji lepo z mirnega rekel ... greš, če grem zraven .... počakaš, da vidiš njen odziv ali ji bo "vroče" postalo, kaj z očmi začela v smislu "fak, kaj pa zaj?" ali kaj podobnega ... potem pa ji rečeš ... če te ima rada, ne bota šla z njim na kosilo, ali pa "da bova . V vsakem primeru moreš sebe notri všteti. Tako obupa ... če ne obupa, pa se naj kar gre, ker ti pokaže da ima nekoga rajši od tebe .. in potem, ko se vrne, pa jo pred vrati čakajo kufri in ostale stvari, ki ne gredo v kufer. Jas sem moji to povedal že prvi dan.V teh 7h 8h letih kolikor sva skupaj, sem jo v nulo spoznal. Nisem ljubosumen, ve pa do kje imam mere, isto obratno.

Jaz sem nekdaj z bivšo seksal, ko sem z zdajšnjo glih začel hoditi ... oz. naj bi ... ona ve za to, ker je pač ova mogla vsem svojim kolegicam zatrobiti, da sva seksala, in je to moji prišlo na ušesa ... in potem mi je rekla, da sem jo prevaral itd ... jaz pa nikoli nočem priznati, da sva takrat že hodila ... če sva se pred tem parkrat dala dol, še ne pomeni, da sva že hodila. Jaz sem mnenja, da sva par mesecev za tem komaj začela hoditi, nič prej. Uradnega datuma tak nimava.

Jovo_A

Zelenc'
15. dec 2012
29
0
1
Baba ti med vrsticami pove da se hoji žgat k drugemu, ti pa še slepo zaupaš.. Ja na kosilo hodita ja..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Hehe ... maš pa dobro punco, ni kaj. Če bi jaz tako mel, bi bila že bivša. Če te ima rada, ne bi šla nikamor na kosilo ... ker te pa očitno nima, pa se ji hebe za tebe. Pa brez zamere.

Moja, da res gre z enim dedom na kosilo, s kerim sta se prej popravljala ... prvo bi mi dala en dober razlog zakaj?, in potem bi ji lepo z mirnega rekel ... greš, če grem zraven .... počakaš, da vidiš njen odziv ali ji bo "vroče" postalo, kaj z očmi začela v smislu "fak, kaj pa zaj?" ali kaj podobnega ... potem pa ji rečeš ... če te ima rada, ne bota šla z njim na kosilo, ali pa "da bova . V vsakem primeru moreš sebe notri všteti. Tako obupa ... če ne obupa, pa se naj kar gre, ker ti pokaže da ima nekoga rajši od tebe .. in potem, ko se vrne, pa jo pred vrati čakajo kufri in ostale stvari, ki ne gredo v kufer. Jas sem moji to povedal že prvi dan.V teh 7h 8h letih kolikor sva skupaj, sem jo v nulo spoznal. Nisem ljubosumen, ve pa do kje imam mere, isto obratno.

Jaz sem nekdaj z bivšo seksal, ko sem z zdajšnjo glih začel hoditi ... oz. naj bi ... ona ve za to, ker je pač ova mogla vsem svojim kolegicam zatrobiti, da sva seksala, in je to moji prišlo na ušesa ... in potem mi je rekla, da sem jo prevaral itd ... jaz pa nikoli nočem priznati, da sva takrat že hodila ... če sva se pred tem parkrat dala dol, še ne pomeni, da sva že hodila. Jaz sem mnenja, da sva par mesecev za tem komaj začela hoditi, nič prej. Uradnega datuma tak nimava.

Ti si pravi ljubosumni prekokolpas. Ne prekmurec...kolpas.

In v 7 do 8 let sta vidva skup dala tok, da ti njeno v kufer in adijo bela. E moj revez naivni. Da ne bos ti ostal se brez kufra. Bi to dal en citat iz rl smpak nima smisla

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Softi ... ti niti ne veš, kako te zadeve grejo, ker nimaš ženske ... če jo maš, pa si je ona še bolj boga, da še vztraja ob takem ....

Midva se razumeva v nulo. Parkrat na leto tudi pridejo kaki nesporazumi, tako kot pri vsakem paru. Nikoli pa se še nisva skregala, nisva se zgonla (vsaj jaz), itd.

Mimo grede, kdo pa je rekel, da sem jaz kaki prekmurec? Sem prlek, ampak tam še vedno spadamo pod MB regijo. Ti pa imaš obnašanje za tipičnega bosanca oz kdor koli že pač si.

Kar objavi ta citat ... ker si tak mislim, da je iz tvoje zgodovine.
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
No dej. Je take stvari zmeraj fajn slišat. Se morda človek še kaj nauči.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
morda pa je ta tip pošten dečko in tak človek pač ne pomisli na najslabše,tako kot moški potrebuje 3 ženske(kelnarco,kuharco in ljubico),
tudi ženske imajo svoje zahteve,ti pa jo pač na drugačen način bolj zadovoljiš kot on,morda se bolje pogovorjaš,jo bolje razumeš itd,sem imel kolega,ki je obvladal to zadnje,servisirali pa so drugi

veliko sreče vama želim v 2013 in upam,da vama ga v 2014 tudi zaželim,brez zamere

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
morda se bolje pogovorjaš,jo bolje razumeš itd,sem imel kolega,ki je obvladal to zadnje,servisirali pa so drugi

Reci mu, naj gre za psihiatra, bo se kaj zasluzil s tem, trenutno to dela prostovoljno, seksa pa itak bolj malo ocitno
hysterical-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
softi, ne se sekirat zaradi kolesarja. Še nima otrok, pa ne ve, kako je to, ko pridejo otroci. Čisto prav si napisal glede kufrov.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Softi ... ti niti ne veš, kako te zadeve grejo, ker nimaš ženske ... če jo maš, pa si je ona še bolj boga, da še vztraja ob takem ....

Midva se razumeva v nulo.

Ja, pa seksata parkrat na mesec, si povedal.

Raje sem samski cel lajf, ko da imam tako "zvezo".

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Em ... jas seksam čisto dovolj ... za njo pa ne vem ... če pa bom kdaj kaj zvedel, da je ali da dela kake pizdarije okoli, pa se še tisto sekundo spelje.

Dokler pa je tak, pa mi je čisto vseeno, če ima preveč seksa ali premalo, pritožb nima, ponudim se, ko ji je ... Vas pa to naj nič ne skrbi, ker še sam nisem v skrbeh.

Sicer pa sem nekje pol leta nazaj od ene dobival nonstop klice, smsje in na FBju, kjer mava z mojo skupen račun, je pisala vse mogoče stvari. Malo sva se takrat z mojo sprla, ker da imam kaj z njo ... itd ... Še v tistih parih minutah sem ji vse razložil, da sva se spoznala ko smo bili na enem rojstnem dnevu, je vse verjela in kupil program ki blokira njene klice in smsje in na FBju sva jo blokirala. Sicer je zelo luštna punca, ampak je pa s tem, ko mi je težila, pokazala, da nima nič v glavi ... Če si vsaj malo pri sebi, veš, da se v zelje ne hodi nekomu, še posebej če kar direkt poveš, da imaš boljšo punco od nje ...
Psihopatinja.

Se pa najdejo tudi moški, ki jih je očitno kar zelo veliko tu na forumu, ki govorijo o spolnem življenju, kako dobijo kadar hočejo, na koncu pa hodijo plačevat v krubinhavs, da lahko dobijo sploh kaj od kere, tako kot vem za enega, ki sam sebe izda v drugih postih.
In če kerega deda preveč razganja, tako kot spet velika večina teh forumašev, pa ga bo ženska itak pustila, ker bo videla, da je nekdo z njo samo zaradi seksa ...