bivsa s frendom

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
raje reč, da se jih najlažje dobi.
Predstavijo te drugi, pa še takoj si član družbe.
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kaj si hotel povedat?

Se ne strinjam z gobo.

kaj pa če gre kaj narobe?

Prijatelja veliko težje najdeš kot babo...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.175
1.254
113
42
zato pa lahko tko spoznaš pravega prijatelja. Midva s kolegom sva si neki časa redno menjala babe. A babe so šle midva sva pa ostala najboljša frenda

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to je bila danes dolgočasna jutranja tema na radiu HIT. wtf. kako se spomnijo kaj takega.

bivša ne more bit s frendom, je lahko samo bivsa z bivsim frendom, še bolje, bivša z znacem.

in pol nabijajo..v tri krasne. jaz z babo k je bila s komerkoli k ga jaz poznam, ne morem bit. pa je lahko sam v vrtcu bil v sosednji skupini, v šoli v drugem turnusu..bog ne daj, da bi kakega kdaj spila.

pa vi?

Jaz pa ne poslušam radia S-hit.

Drugače pa imaš point, bivše od kolegov se izogibam. V bistvu se še svojih bivših izogibam....
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.175
1.254
113
42
Če si samski je neumno se izogibat svojih bivših. Jaz se jih sicer ne, ker smo na isti sceni ampak nimam z nobeno bivšo problemov.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
kasius je dal dober odgovor v tej temi, eden redkih njegovih.. točno tako, če je človek normalen , če ima normalne frende, če ima normalne babe, pol ni v nobenem primeru ni problemov.

Da se boš s prijateljem kregal zaradi neke punce, ti mora res bit hudo v življenju.. S frendi se skregaš zarad avtov, politike , fusbala, zaradi varčnih žarnic, tehnike, denarja, skladov, ne pa zaradi babe. Razmišljajte mal.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Z mojega zornega kota je moški, ki hodi s prijateljevo bivšo " luzer "! Mene osebno bi bilo sram, da bi hodil s kakšno bivšo od mojega prijatelja. Dejansko po svetu hodi ogromno ljudi, ki jim je popolnoma vseeno, so brez karakterja...Skratka popolne 0! Takih ljudi osebno ne cenim in se jih izogibam! Ljudje brez hrbtenice!!!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Povej mi en sam razlog, zakaj bi moralo biti nekoga sram, da hodi z bivšo od frenda..

Pa pameten razlog, ne na nivoju osnovne šole o ostankih itd..

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Imam za kolege 2 še hujša para.

- Prva je sedaj z njegovim bratom, s katerim sta se razšla samo par mesecev prej.
- Drugi je pa s sestro svoje bivše (je pa vsaj bivša že kar nekaj let)

Pa vse funkcionira.
zmaga.gif

hm, poznam tak primer ja. Sam ni funkcioniralo...nikakor.
uf-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Z mojega zornega kota je moški, ki hodi s prijateljevo bivšo " luzer "! Mene osebno bi bilo sram, da bi hodil s kakšno bivšo od mojega prijatelja. Dejansko po svetu hodi ogromno ljudi, ki jim je popolnoma vseeno, so brez karakterja...Skratka popolne 0! Takih ljudi osebno ne cenim in se jih izogibam! Ljudje brez hrbtenice!!!

Pri nas je cela generacija dejtala z vsemi iz iste in sosednje vasi, vsi so sprobali drug drugega, na koncu so poročili tiste, ki so jim najbolj odgovarjali. Pa zgleda deluje, nobene ločitve še, pa noben ni firbčen kako fuka sosedova žena/mož, ker ve. :D

mistique

Guru
16. jun 2009
14.230
2.029
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Imam za kolege 2 še hujša para.

- Prva je sedaj z njegovim bratom, s katerim sta se razšla samo par mesecev prej.
- Drugi je pa s sestro svoje bivše (je pa vsaj bivša že kar nekaj let)

Pa vse funkcionira.
zmaga.gif

hm, poznam tak primer ja. Sam ni funkcioniralo...nikakor.
uf-1.gif

No, da odnos funkcionira, si ljudje zelo različno predstavljajo.
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Povej mi en sam razlog, zakaj bi moralo biti nekoga sram, da hodi z bivšo od frenda..

Pa pameten razlog, ne na nivoju osnovne šole o ostankih itd..

Če te ni sram, tudi mojega pojasnila ne boš razumel! Ta bivša je s tvojim frendom počenjala packarije in to bo vedno ostalo na njenem in frendovem hard discu! Kadarkoli boste skupaj v družbi, že pogled med njima je dovolj, da se obudijo spomini, ti pa furaš to... Ni to zame, prijatelj! Ni to zame!!! Sem načelen človek in človek principov! Včasih tudi v svojo škodo, ampak sem pa " ljudina"!