BicikeLJ

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj bi pa mesto propdlo, ce bi se ministrski usluzbenci, razni bankirji in top manaement vozil z biciklom na siht.

a je treba met v centru vsa ministrstva, nlb, skb in vse ostale hedkvoterje..treba..mormo met finačni downtawn..ampak nej gredo peš.

trgovin v centru pa itak že ni..greš v btc pa je.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.284
7.053
113
pri taščici
A ti hodis jest v te lokacije ali obcudovat vrt. Sicer pa ne pridejo v postev ker ni zokisarnice pred vrati.

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zokimrzneži, ste že našli vse slabe stvari, ki jih je mogoče odkriti v tem projektu?

1. preprostost uporabe:
Citat:
- greš na internet in se registriraš, pri tem moraš vpisat vse svoje osebne podatke in kreditno ali pa dati bančni račun (ki ga morajo potem seveda najprej preverit) in si zmislit pin kodo
- greš kupit Urbano (če hočeš letni najem, tedenski dela celo brez tega ljubljanskega čuda)
- greš do terminala pri kolesih poskeniraš Urbano, vpišeš številko uporabnika, vpišeš 12 mestno kodo, vpišeš svoj pin
in voila 'že' lahko izbereš kolo.
2. efektivnost: polne postaje na zanimivejših ciljnih mestih
3. cena za mesto (sicer je večina sploh ne vidi, vendar je projekt podobno zastonj kot Stožice)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A ti hodis jest v te lokacije ali obcudovat vrt. Sicer pa ne pridejo v postev ker ni zokisarnice pred vrati.

Hmm, jaz rad jem v lepem okolišu. Čad ima lipe, tako iražam svojo zavednost ter asmiliranost, po končanem obroku se pokloniva še cerkvi, ki je na vrhu hriba, uahteva Softija, ki pravi, da je vera neposredno povezana z narodnostjo, je večji ter občasno nasilen, zato ga poslušam ter upoštevam.

Je pa stvar vzgoje, če ješ tam, kjer spiš ali se pa rajši usedeš kot človek ter z orodjem zarežem v sočno pleskavico.

@softi

Ja sem za RIO Momo, samo ne vem, če imajo bicikljeto za tvojo nosilnost?
confused-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne se hebat..5 dni nisem nic jedel..dolga zgodba..sem na UKC dokazal asimiliranost v nulo.

zgubil sem..slabih 10 kil..na trebuhu so ze pogledal radiatorji skoz fasadne obloge..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A si spet šiptarski burek jedel? Sem ti rekel, da ne perejo rok pa si se smejal, da so ljudje okoli nas se presedli.

A si dobu kakšno številko broja od kakšne hude medicinske? Moja Jedina je na izobraževanju, bi rabu kakšno, da me neguje.

Zgleda hodiš v službo z zolekoleso in se ti pozna, evo, še ena izjemna ideja našega vrlega voditelja. Zole do Tokija pa i šire.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če sem iskren je bilo tako

v sprejemni dvakrat ena visoka slovenka..visoka po visini in po nosenju..
na oddelku pa..prvi dan..par pičiča..drugi dan pa samo dve...jedna zelena in jedna..stajerka..

satjerka take lepe oci..tko..globoke..men se zdi da modre..ampak take..prodorne..pa tko sldka..pa zvezdico v nosku..suha..presuha verjetno..sam ajde...pa tisti stajerski naglas..hm..takoj jo popredalckas med rado..voljke

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A boš mel kakšen kontrolni pregled? Povej jim, da sem ti brat, uspešen, ki rabi nego, tako, ženstveno. A pa so ble oči modre al je bil grudnjak moder?

Lahko greva z ZoleKoleso.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pregled ne bomimel..sem pa..ozabil odpustnico...
smile-1.gif

imela je modro uniformo..grudnjak je bil...trula visnja..grudi..ko zabranjeno voæe..buhtale i kipile..oci je mela modro sivo zelene..vem pa da niso bile rjave n da je imela zenice crne..pa lase v figo...a prsti..ko..uf...lahko bi igrala na frulu u anrodnom orkestru

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Se pravi rabiš prevoz, kul. A greba na ZoleKoleso, al jaz zalaufam moja nemačka kola na zadnji točkovi?

A so ble bolj take hruškaste Idared, al so ble zlati delišeš, take lepe okrogle sočne, za v roko, da ublažijo padec? Upam, da je nadarjena tudi za kakšno trobento, sej veš, da smo asimiliranci obdarjeni, malo jače.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni kje parkirat, predlagam zokolo..evo..ZOKOLO se mu reče..verjetno ej ZOKISARNICA kje blizu

bile so..

grudi su joj zrele hruške, da miluju ruke muške

pol je bla se fora, k sem 'skup' padel..pa me je z mokro brisaco hladila po celu..pa po prsih...men pa dusko pod pizamo dela tocko ko kobra..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A si potem nadaljeval ter ji zapel:

"...pa kad padne prva tama grehota da spava sama."

Če bi to slišala iz tvojih ust bi zdaj mel kvalitetno ljubivo, zako za na dom. Sej jo bova obiskala.

A je blo, jao gospod, kaj pa je to?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
stari...ona je rekla..

se kiklc prodala bom za sladko vince dala bom

in na to sem lahko rekel sam

prazna čaša na mom stolu iz te čaše ti si pila

pa prav ona

še en liter

pol sem zamenjal temo, da ne bi bilo pumpanje namesto sisanje..

treba mi dodir tvoj

in me je hladila z brisačo..božala.

kako je pa potipala čelo, če ma vročino..orgazmično

takoj sem se spomnil vseh unih dokumentarcev..rocco in hospital..jennas visit to dentist..pa te

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vse si dobr ugotovil..cvek s kolegi obdela vse..odpiva, koles, motorjev, bab..vse..

ce greva na zs..je tko..pedersko..kle pa sva odprta za vse..misticni bo zdej zdej uletel..pa domobran..ti pa lahko tudi kako reces..spremenimo temo takoj..to je men vsec v cveku..tko svobodno je..vse do bana

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A ti je zapela pol:

Naviko si mali moj
da te maze, da te paze
budio si nespokoj
ljubio na kratke staze

A to so neki strokovni dokumentarci za Discoverija?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..z discoverija...uni xxx dolzine..za zahtevne uporabnike..tezka vsebina

ni..vmes je prsla ena zemljakina in

kaj ti de£aš tukaj..a s poklica£a reši£ac za unega gospoda iz trojke

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
Ce koga zanima ze obstaja aplikacija za iOS in android. Na pripadajocem marketu. Imenuje se All Bikes Now.