Tole je en reklamni oglas, pa še zavajajoč, saj piše večkrat brezplačno - pa to splohj ni. Niti za izposojo niti za mesto.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Sedaj so mi odgovorili s supporta, zakaj naj ne bi delalo ... pazi to ... Visa Electron ni podprta.Frend se je pa z identično kartico registriral pred mojimi očmi brez problemov.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s karticam ej tako, da ti rezervirana 350€ in to ostane rezervirano. torej iz jurja padeš na 650 in tako ostane. ko se neha uporaba, se rezervacija sprosti.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Ko enkrat prikleneš kolo, ne odgovarjaš več zanj, saj sistem zabeleži, da si ga vrnil.
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Ko enkrat prikleneš kolo, ne odgovarjaš več zanj, saj sistem zabeleži, da si ga vrnil.
ja in komu ga zaracunajo ce pripeljes poskodovanega, pa sele naslednji dan ugotovijo?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pri merkatorju poslovni so res vzel par parkingov..ampak to zoki dela v trendu z dogajanji. kaml bo v poslovni 50% manj poslovnežev in bo še kak parking viška.. za potrebe agrokorja, delte..se pa deli heliodrom na vrhu poslovne stavbe
no, patriot me je označil za lažnivca, ko sem mu to napisal.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Nikjer nisem zasledil, če si lahko en uporabnik izposodi več koles?
Recimo grema z bejbo pa imava samo eno urbano.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s karticam ej tako, da ti rezervirana 350€ in to ostane rezervirano. torej iz jurja padeš na 650 in tako ostane. ko se neha uporaba, se rezervacija sprosti.
Danes dobil odgovor od banke in bicikelj helpdeska, da to NE drži. Sredstva torej niso rezervirana, ampak pač sprovedejo 350 EUR transakcije, če ne vrneš kolesa.