BicikeLJ

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
za sliko pa ne zberejo...neke posebne uporabnosti teh koles ne vidim, edino, da če dežuje, greš lahko nazaj z busom in ti potem ni treba se vračat po kolo. Zdej če imaš ravno nekaj deset metrov od hiše tole 'zokisarnico' pa si pač sposodiš zokolo in ga pustiš pred službo, pol je to itak ibrkul, ker ti ni treba dati 200 evrov za lastno kolo ever. Pa če si len al se ti pa mudi pa si z zokolesom prej 1500 metrov daleč, kot bi bil peš. Za krajše razdalje je pa tako...preden prideš do zokisarnice, vzameš zokolo in se odpelješ do druge zokisarnice (po murphyu itak nobena ne leži zelo blizu tvojih destinacij), si že peš premostil razdaljo. Pa še zoprne urbane ne potrebuješ.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vsi, ki vas boli zokitočak..preskočite fenomen, nekaj novega v slo..mogoče celo na balkanu..iamte svoje cliote in gasa..zoki se počas zapre center za vse te andebudneze in bo..moja cipela celu ljubljanu videla..

zokitočak vas ne stane nič, nič niste plačali..in ne ga uporabljat....lahko pa se vržete iz nebotičnika..to pa bi bila atrakcija..tisti z majco sds dobite fotko na prvi strani reporterja

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Življenje na splošno ga jebe, življenje.

Pa Zoki se mu je mal v grlu zataknil, tko na prvi občutek.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
hm, 15 milijonov evrov projekt koles? upam, da imam napačne cifre za ta denar bi morala biti električna samovozna. ampak okej, kolesa še toleriram, bolj me skrbi projekt zmajev rep oziroma glede na to, kako se odvija, se bolj bojim, da bo zmajev ud bolj ustrezno ime...ko bo dunajska ob en vozni pas. iz odlične zamisli o tretjem pasu za buse in taksije je ratal totalen polom. upam lahko le, da zadeva ne bo realizirana...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kaj da ne? če nič drugega, se je zaradi projekta ko£o zmanjšalo število parkirnih mest, kar se pa centra tiče, ga lahko župan zaradi mene lahko mirno zapre za čisto ves promet že danes. ali pa jutri.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hm, 15 milijonov evrov projekt koles? upam, da imam napačne cifre za ta denar bi morala biti električna samovozna. ampak okej, kolesa še toleriram, bolj me skrbi projekt zmajev rep oziroma glede na to, kako se odvija, se bolj bojim, da bo zmajev ud bolj ustrezno ime...ko bo dunajska ob en vozni pas. iz odlične zamisli o tretjem pasu za buse in taksije je ratal totalen polom. upam lahko le, da zadeva ne bo realizirana...

kolo je najbolj vreden kos tega projekta?

kake tropasovnice..zoki bi moral porezat vse vpadnice, odpret poti busom, dat krozno linijo po obvoznici, nametat v lj se 30 do 50% vec busov in zapret center, v naslednjem krogu selektivno spuscat,prek obvoznice pa pustit odprto..in z busi povezat, pa to z mestnimi..trzin, domzale, se bolj brezozovico..dol proti crni vasi, lavrico je ze..itd itd..

pa počas začet tuhtat o novih idejah kako folk odtrgat od avta

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kaj da ne? če nič drugega, se je zaradi projekta ko£o zmanjšalo število parkirnih mest, kar se pa centra tiče, ga lahko župan zaradi mene lahko mirno zapre za čisto ves promet že danes. ali pa jutri.

Daj bodi prijazan pa mi povej kje ne moreš več prakirati svoje kripe?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje..pa a si ti normalen..na gospodarco na pločniku pred mercom..tam k je zdej zokistation..

če si ti civiliziran in ne parkiraš na pločniku..niso vsi..nikoli ne sodi drugih po sebi..prvi pregovor asimilantov

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v trstu je zarad parkingov za skuterje tut zmanjkalo parkingov za avte..

Mejduš kake ti klastiš

neka zguba je postavila trditev, da mene koljesa nič ne stanejo. In sem razložil, da to ni res. Kaj sedaj torej piskaš? raje pojdi malo skakat po mengeškem polju
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Čaki no
grin1.gif
, zdaj vneto gleda google mapse, ter si vestno zapisuje kje so odvzeta parkirišča, evo ga zdaj zdaj z odgovorom.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
verjetno so stebrički s ključavnicami ali pa izredni informacijski sistem, ki povezuje zokisarnice med seboj? 20 let star bojni računalnik v ameriškem tanku je bisvetno bolj zmogljiv, pa tudi cena ni tolkišna...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a če ne moreš kje parkirat te to kaj stane..koliko pa..1 thaler, 1 šištar..al 10m hoje..ne vem kero placilnos redstvo si imelvmislih.

btw
a ves kok te stane zaprtje centra..al pa...celovski dvori..ves kok stane...ah ja

stibla stibla..ti si tok smesen, iznajdljiv..da mene vec ne mores presenetiti..hecat..al pa jezit..prcanje propadlo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
eto vidis, da si bumbar..ups..to je davidoff..da si..smotan

stebricek stani nic..racunalnik nic..stane senzor in povezava, ki rece..nema bicikljiæ ima bicikljiæ..in potem an gmaps teb sveti..zeleno, rdeče..oranžno..

mam pa zate vprasanje
siptarji ste vedno vozil jajca od avtov na kosovo..zdej k je standard padu, je tezko vzdrzevat..kdaj se bo kater izmed vas spomnil in nabral 50 koles iz zokimata in odpeljal dol..

al je to neprijateljsko prevozno sredstvo..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Seveda stane...kaj misliš, koliko stane recimo parkirno mesto v ljubljani? S tem, ko se je spremenilo v neke zokisarnice, je po moje vrednost tega mestnega premoženja kar padla. Ja seveda zaprtje centra stane, verjetno bi celo mesto propadlo. In vsi vemo, da si vrli župan tega ne more privoščiti.
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Evo, zdaj boš pa plačal za tole žalitev.

Lahko Portal, Dubočica, še najrajši Čad, ker imajo tako lep poletni vrt.