Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Do znaka za preklic ali prvega označenega križišča, v spominu imam, da je v smeri vožnje proti Bledu takoj za mostom na levi stop znak, ki razveljavi 50 km/h. Preveri na kameri, če je še, lani je bil V smeri proti Bohinju pa ne vem.
V romuniji se je se lani na 50 omejitve vozilo 70-80. Tudi slepatrji Sem se kar umikal na avtobusne ker mi ni prijetno ce v notranjem ogledalu vidim samo masko hladilnika od sleperja.
2kkm srecal precej policajev pa nic radarjev. Zadnjih 100km pred srbijo pa ene 4 radarske kontrole na "stiripasovnici".
Ampak so lepo blendal in tudi romuni peljali 50
V romuniji se je se lani na 50 omejitve vozilo 70-80. Tudi slepatrji Sem se kar umikal na avtobusne ker mi ni prijetno ce v notranjem ogledalu vidim samo masko hladilnika od sleperja.
2kkm srecal precej policajev pa nic radarjev. Zadnjih 100km pred srbijo pa ene 4 radarske kontrole na "stiripasovnici".
Ampak so lepo blendal in tudi romuni peljali 50
Zanimivo, jaz pa Romuniji nisem videl policista, dokler nisem šel na policijsko postajo zaradi manjše nesreče. Pa še takrat se niso želeli z mano ukvarjati.
Pri prehodu meje iz Romunije v Srbijo pa je Romun kompliciral na polno in hotel pregledat vse živo, kar že desetletja nisem nikjer doživel. Sem pričakoval, da bo še eno kompliciranje s strani Hrvatov pri vstopu, pa ni bilo nič.
Takoj po prehodu meje pri Oradei se je videlo da je drug svet pa vse do crnega mirja in nazaj do dzerdapa. Konec AC, policaji v Daciah (brez nekega vidnega poslanstva, ustavljanja) ostalo pa kot sem napisal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.