bedaki na cesti

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.911
-998
113
150.000.000 km away
po 30+ let voženj sem pred kratkim slučajno zvedel da imajo (skoraj) vsi avti na vzvratnem ogledalu zatemnilno stikalo oziroma "stikalo" ker je zadeva povsem mehanska, a preizkušeno deluje, stikalo se nahaja na sredini spodnjega dela
To ni nič takega, a veš, koliko "mularije" šele čez čas spozna, da imajo tudi pokrov z odprtino, kamor se v avto natanka gorivo...

p.s. ker ga jim dotlej tankajo starši ...

Corvette

Majstr
6. nov 2008
453
325
63
Prijatelj iz Savske Arabije (foter je nek smoothie al šejk, nekaj takega) je zadnjič ves začuden omenil: baje se da pepelnik v avtu spraznit, namesto da letiš v salon s fotrovo kreditno po novega Rolls Roycea.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.911
-998
113
150.000.000 km away
Tud ti nisi nekako bis(t)er v zadnjem (!) zapisu (drugač si mi čist simpatičen :) )

Hotel je samo potencirat moje bistroumje (ki to ni, BTW).
Njegov zapis je podoben tistemu v primeru otrok bogatašev: ko se jim avto umaže, jim starši kupijo novega ... kind of sarcasm, a ne?

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.911
-998
113
150.000.000 km away
Poznam modela, ki je enkrat na mesec kupoval nove tepihe za avto (oriđinal), ker so se trenutni umazali. Najbrž mu nihče ni povedal, da se dajo očistiti.
A vidiš, če bi se preobul v copate, preden je šel v avto, bi privarčeval ...

p.s. a ne bi raje nehali s temi nebulozami? Bi najprej skurcal tistega, ki je z njimi začel, ...... se pravi samega sebe ... se oproščam.