bedaki na cesti

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.734
1.242
113
Titograd
Prva pomoč je bila samo primer, lahko bi dal tudi kaj drugega... medtem ko po cestah vozijo taka vozila, ki niti približno na njo več ne sodijo, kanto, sodom ali čem drugim v kabini (zakaj te tega ni že proizvajalec naredil? Zakaj je izločen iz prometa če ima primeren tank za gorivo?) In imajo uradno opravljen tehnični pregled. Mene osebno moti, ker itak verjetno ni edina takšna razbitina in si ne želim počiti s takšnim.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jendomen

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.631
11.588
113
bager dol porinit s ceste, zdaj pa spet vse stoji na širšem območju. Krejzi.
1741874529110.png

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.635
5.210
113
To je samo trening pred resnimi deli na tem delu. Težko bo, da ne bo od maja do oktobra sedaj dve leti približno tako vsak dan.

• Haha
Reactions: Garfildd

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.148
603
113
tam ko se terc po tori rola
Ko najdejo tak kamion na cesti, je gledanje tvoje prve pomoči in datumov gor kot neka parodija. V tem ivecu verjetno prve pomoči niti ni. Ima pa plastičen kesl :D

Kot zdravstveni delavec pa itak imam v avtu še enkrat več zadev kot predpisano...
...podobno, kot jaz. Meni je policist hotel videti dokumente. Odprem kovček (na motorju), pa ga je zanimalo, če odsevni brezrokavnik imam... Imam. Pa žarnice, pa vezice, pa vrv, pa rezervne vijake, pa par konzerv in čokoladic, pa... je rekel, česa pa nimam in se smejal... v glavnem, cel desni kufr teh reči. Pa, ko smo že pri kamionih, ko sem še služil kruh z delom, je v firmo vozil en gospod s starim OM. Neke bale blaga. Vedno je bil že v trdi temi pred vhodom in pred večerom ni šel s parkinga. Zakaj?, smo ga vprašali. Ponoči ni kontrole. V glavnem, podn na kesonu je imel tako preperel, da si moral paziti, kam stopiš, da ne padeš skozi...