bedaki na cesti

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.729
1.236
113
Titograd
Preglednik preizkusi tudi luči, sireno, ročno... tudi pri takih števcih vprašanje če mu je vseeno. Ta ziher ni videl steze na tehničnih, tam je vse pod kamerami. Bi bilo zanimivo vedeti kje je delal tehničnega? Medtem ko meni gleda datum original zapakirane prve pomoči...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.631
5.205
113
A je kaj narobe, če ti gleda datum prve pomoči, če je v zakonu predvidena kazen, če datum ni ustrezen? Plačaš ga zato, da bo to pogledal.
Jaz pričakujem, da bo prvo pomoč pogledal. Pa tudi rezervne žarnice, čeprav pri led nimajo smisla. Ampak naj pogleda in pove, če me lahko policija zato kaznuje.
Klinc pa tak tehnični pregled, kjer bi me spustil skozi, še isti dan pa bi me policist lahko kaznoval zaradi neustrezne opreme.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.729
1.236
113
Titograd
Ko najdejo tak kamion na cesti, je gledanje tvoje prve pomoči in datumov gor kot neka parodija. V tem ivecu verjetno prve pomoči niti ni. Ima pa plastičen kesl :D

Kot zdravstveni delavec pa itak imam v avtu še enkrat več zadev kot predpisano...

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.631
5.205
113
Ko najdejo tak kamion na cesti, je gledanje tvoje prve pomoči in datumov gor kot neka parodija. V tem ivecu verjetno prve pomoči niti ni. Ima pa plastičen kesl :D

Kot zdravstveni delavec pa itak imam v avtu še enkrat več zadev kot predpisano...
Še enkrat, ni mi jasno, kaj bi rad povedal? Človeka na tehničnih si plačal, da ti pogleda datum na škatli za prvo pomoč.
Kaj te ima za brigati, kako drugim naredi tehnični pregled? Slabo narejen pregled je v njegovo škodo, čeprav to ni videti tako.
Prav tako nas prav nič ne zanima, da si zdravstveni delavec. Lepo, da si se pohvalil, nahranil svoj ego, ampak s temo nima veze.