hm, v eni temi razlagaš, kako si se nekomu vozil 2m za ritjo, v drugi temi razlagaš, kako bi ritopiku brake check naredil. ko se bosta enkrat našla na cesti dva sajkeka hkrati, bo še veselolahk bi mu brake check naredil![]()
Tole o božanju zračnega upora mi ni najbolj jasno... A je padel v tilt zaradi tvojega auspuha? Kot Mevrik?
sure, vcasih pa kerga trignem, tako kot tu na alterju s kakšno prigodo, in se jih 5 vname, do konca in naprej. Pa potem moralizirajo in pametujejo. Zabavno.
Ziher je bilo GO sajkekne ne beli, GO-luckies neki takega.
Makove žemljice zgleda:Opala, tole bo pa drago...
So pa policisti spet v kamen z zakonodajo, "ogrožanja posebnih vrst javnega prometa":Voznik tovornjaka s črpalko za beton, ki se je prejšnji četrtek zagozdil pod železniškim mostom v Solkanu, ni bil pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih snovi, je pokazala toksikološka preiskava. Zoper voznika so policisti podali kazensko ovadbo zaradi suma ogrožanja posebnih vrst javnega prometa, so sporočili s policije.
.. v konkretnem primeru se ni kršilo tega člena, pač pa osnovni CPP (znak za max. višino vozila) tako da najbrž še kazni ne bo dobil ker tole bo padlo na sodišču.(1) Kdor s kršitvijo predpisov o varnosti železniškega, ladijskega, zračnega prometa ali prometa na žičnicah ali javnem prevozu potnikov v cestnem prometu s kršitvijo predpisov o varnosti cestnega prometa iz malomarnosti povzroči nesrečo, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do dveh let.
Takim se umakneš in jim še thumbs up stisneš, ko gre mimo.Jaz sem na AC enega energika dobil na rito (dobesedno na odbijaču), ko sem na prehitevalnem čakal, da tovornjak odpravi svoje prehitevanje in se vrne na desni pas...in mi je bilo jasno, da bi se rad ritopik naprej limal v zavetrju in 'dirkal' z mano, zato sem, ko se je umaknil tovornjak, ga zahodil, se sunkovito umaknil na desno (da ga je pobožal zračni upor) in se mu odpeljal.
Kr' neki v glavnem (pa vidi in ve, da imaš 100 konjev več pod pokrovom od njega a bi on kr nekaj).
Takemu jaz spustim svojo hitrost točno na omejitev (ponavadi AC vozim med 145 in 155), prehitim kamion in se takoj umaknem. Potem ponavadi ne vedo, ali bi bili živčni al neTakim se umakneš in jim še thumbs up stisneš, ko gre mimo.
Ne vem zakaj ne bi enemu debilu polepšal dan, bo morda potem bolj varno vozil.