bedaki na cesti

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.267
1.525
113
Danes je bila tudi karma. AC Lj-Kp pri Črnem kalu zaprta, gremo po stari cesti. En črn bmw z Lj grbom prehiteva kolono v nepregledni ovinek. Čez ene 5 min ga vsi dohitimo, ko pred rondojem za Dekani stoji zabit enemu v rit, policaj pa slika.

So pa hitro prišli policisti.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.694
1.050
113
Bolj bo tuki zanimiv, ko bo taka kamikaza enga povozil in ubil.

Glede na to, da jih plavi ne smejo / morejo poslat na tehnični, oni pa se lahko vozijo po cesti na tak način, do teh 'supermenov' nimam simpatij (tocno vejo kaj pocnejo). Najbrz se bo tak scenarij tudi kdaj zgodil in ja, samo uho/oko sta me. Kar se dogaja je navadna dzungla.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.267
1.525
113
Glede na to, da jih plavi ne smejo / morejo poslat na tehnični, oni pa se lahko vozijo po cesti na tak način, do teh 'supermenov' nimam simpatij (tocno vejo kaj pocnejo). Najbrz se bo tak scenarij tudi kdaj zgodil in ja, samo uho/oko sta me. Kar se dogaja je navadna dzungla.

Kar vidim po urgencah take kamikaze slej ko prej same najebejo. Hitrost, brez čelade, zjebana cesta, majhna kolesa, slabe bremze ni ravno dobra kombinacija. Mene je včasih še s kolesom strah na cesti. Ne vem kako nimajo več zamozaščitniškega nagona.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.797
113
Vsaka vožnja z bmwjem je nujna vožnja saj v kolikor ne bi bila, bi človek ne bil z bmwjem na cesti :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77