bedaki na cesti

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
ce ne ves kdaj se iz voznega pasa lahko prestavis na odstavnega, ko gres na odcep iz avtoceste ti bom namignil...imas oznaceno z belo crto in ne...ni 5 metrov prej...bo slo?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Včasih sem vsaj enkrat tedensko videl policiste, kako so tem genijem talali plačilne. Potem pa vidiš človeka, ki se nekaj metrov pred izvozim na katerega je imel it poskuša čisto panično stisnat v mirujočo kolono, medtem pa se policist mirno sprehodi do njega in ga povabi da se zapelje do njegovega kolega tam naprej pri izvozu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Killah jaz rzaumem da to naredijo 200 metrom ne pa 2 km pred izvozom. POl je brezveze da sploh peljejo po voznem pasu kdarkoli.

Vidiš, en pa razume da to naredijo 10 metrov prej ne pa 200m prej...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Potem se pa jezite kako so traktorji počasni
stupid-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Evo jo, kuro. Uleti na cesto in [censored] se, se bojo že drugi ustavili. Ja, tudi kamion ni bil počasen. Zaključek. Da bi jo zgazil, bi bila kriva neprilagojena hitrost.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
To lahko povoziš, kaj pa se vozi po prehodu za pešce! Pravzaprav dobiš kazen, če ga ne povoziš.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
syn: a odstavni pas je po tvoje vozni pas?
Ne ni, ampak je treba bit praktičen, kot je killakhan zapisal nad mojim postom.
Sem mnenja, da se nebi bilo treba držat zakonov kot pijanec plota, žal policaji niso tega mnenja, ker se jim gre za keš in ne za varnost.

Tisti, ki so šli po odstavnem, so samo razbremenjevali gnečo, nikogar niso ogrožali. ne vem zakaj bi bili moteči?
bonk.gif

Še dobro, da ni nikjer bilo kakšne nesreče, ker potem pa sploh ne vem, kako bi se rešilec prebil do ponesrečencev, če so reševalcem egoisti še odstavni pas zafilali... Sintiči pa takšno početje še podpirajo.
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
syn: a odstavni pas je po tvoje vozni pas?
Ne ni, ampak je treba bit praktičen, kot je killakhan zapisal nad mojim postom.
Sem mnenja, da se nebi bilo treba držat zakonov kot pijanec plota, žal policaji niso tega mnenja, ker se jim gre za keš in ne za varnost.

Tisti, ki so šli po odstavnem, so samo razbremenjevali gnečo, nikogar niso ogrožali. ne vem zakaj bi bili moteči?
bonk.gif

Še dobro, da ni nikjer bilo kakšne nesreče, ker potem pa sploh ne vem, kako bi se rešilec prebil do ponesrečencev, če so reševalcem egoisti še odstavni pas zafilali... Sintiči pa takšno početje še podpirajo.
bonk.gif
Ja nesreče ni bilo :) v primeru nesreče bi se pa prebil tako, kot se prebije na cestah, kjer ni odstavnega pasu.
Gneča je pa zaradi tistih, ki vozijo po odstavnem do izvoza kvečjemu manjša, ne pa večja.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
fantje ne gre tako, spremeniti bo potrebno obnasanje v prometu! Nekje se vam je po nekem cudezu v glavo naselilo, da ste v prometu sami in da je vse podrejeno vasi voznji in dosegu vasega cilja.
Zraven se pasete firbce , boli vas kur*c ce imate avto osvetljen, smerokaze uporabljate ob svetem nikoli, vozite po prehitevalnem kot bi vas nasvasal tam in se po moznosti se pogovarjate po telefonu, ko pa zavijete na regionalko pa se vam avto fixsira na 70km/h v naselju, isto kot na obmocju brez omejitve...ko pa zapadese dez ali boze nedaj sneg ste pa itaq paralizirani in objemate volan prilepljeni na sprednjo sipo avto imate obut pa v letne pnevmatike, ker sparate na gumah .

aplauz.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
V bistvu v množino, ker takih pametnjakovičev je vedno več. Pa še nalepke za te bebce: "Pozor, Synthman prihaja" ali pa "Attention, Synthman on board".
stupid-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Bedaki na cesti bi lahko spremenili v Synthman na cesti

dvomim...ker jih jaz na 50km v eno smer, srecam vsak dan vsaj 1/4 od vseh v prometu
redface-1.gif

...pa se res nimam za nekega super voznika, sem le stara sola voznje in me zadnje case prav preseneca kaj vse spustijo avtosole na cesto...se huje, ze parkrat sem srecal avtosolo (ne vem kaksni so to instruktorji), kjer je bil avto ali brez luci ali pa je vozil krepko pod omejitvijo in za seboj puscal dolgo kolono, med tem ko se je peljal mimo odmikalisc...lokacija LJ-Kocevje. kako naj potemtakem od novincev pricakujes, da bodo primerno soddelovali v prometu, ce je ze v startu neka slamparija
confused-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Danes ob 4 sem sel od BTC do krtine. Namesto slabih 10 minut, dobre pol ure. Kaj so delali od krtine naprej ne vem. Ali tega ne dela ne morejo prestavit iz petkove popoldanske konice?
Na razcepu zadobrova je leteci sedel na motorju in cakal na "poziv". Do dragomlja je letelo okoli 100, tam pa stofelc. Ogromno ljudi po odstavnem, ki pa se je ze pred kamnisko B zabil. Zanimivo je bilo opazovat kolono na odstavnem, mi pa po voznem in prehitevalnem lepo pocasi naprej. Potegnem do krtine, kjer pa ni bilo toliko padalcev po odstavnem kot v domzalah. Malo pred krtino se je nasel resilec na nujni voznji. Ne vem kako se mimo zamaska v domzalah prebil. Bo sintic in ostali zagovorniki voznje po odstavnem povedali.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Majmunom na cesti pač ni jasno, da če ne bi bilo majmunov tudi prometnih predpisov in omejitev ne bi rabili (ker bi vsi vozili "po pameti").
Tako pa predpisi morajo biti in ti so prilagojeni tudi najšibkejšim členom - majmunom, predpise pa smo dolžni upoštevati vsi , tako majmuni kot šumaherji in vsi vmes.

Zato prosim majmune da se umaknejo iz odstavnih pasov nazaj na vozne pasove kamor spadajo, da uporabljajo meglenke izključno takrat ko je gosta megla (a še mal obarvamo besedilo da bo bolj razumljivo
grims-1.gif
), da upoštevajo varnostno razdaljo (kwa je že to) in vso ostalo odvečno in brezvezno kramo, ki se bi utegnila najti v prometnih predpisih. In naj zaboga milega ne uporabljajo svoje lastne pameti, ker ne znajo. Ne resno, umsko delo ni za majmune ki vozijo po odstavnem. Prosim lepo, naj razmišljajo drugi, tisti, ki to dejansko zmorejo.
Ti majmuni so točno tisti osebki, ki so že v osnovni šoli vpili, da matematike pa res ne bojo nikoli rabili - danes rabijo pa pomoč tretje osebe da jim pomaga izračunat, koliko dvotaktola je treba vliti v 1,5 litra bencina (na kanti piše da je potrebno delat 2,5% mešanico)
cheer.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
z vsem dolznim spostovanje...nesrece se dogajajo..sam tole
confused-1.gif

danes na primorski avtocesti

slika012.jpg

..ne vem no
sprasujem se.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
z vsem dolznim spostovanje...nesrece se dogajajo..sam tole
confused-1.gif

danes na primorski avtocesti

slika012.jpg

..ne vem no
sprasujem se.gif
Imel je dve zeleni puščici pa se ni mogel odločiti na katero stezo bi zavil, da bi šlo še hitreje. Potem pa je imel veeeeeeeliko časa, kar naenkrat se ni mudilo nikamor več.