bedaki na cesti

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Enako sam opažam. 90% ljudi, kljub temu da pustim prostora za 2-3 vozili pred menoj gre do konca pospeševalnega pasu in se tam vključuje
confused-1.gif
. Ko se vključi spet takoj levi smernik in na prehitevalni pas. To najraše počnejo tisti k se vključujejo iz rondoja Tomačevo v smeri BTC-ja. Vsak dan ista pesem....

Jaz grem do konca, nikoli v odstavni pas, in se potem lepo vključim na voznega, in tam stojim ali kar pač kolona tisti trenutek že počne. Mi grejo pa na živce tipi, ki se guzijo na vozni pas še predenj se začne črtkana črta in če ne dobijo prostora, se ustavijo in za seboj naredijo kolono. Zakaj je že to dobro? Saj jim ne bo vključevalca zmanjkalo.
bonk.gif
Kaj pa če imaš 10m luknjo, ko si na sredi pospeševalnega pasu. Greš not ali ne? Razumem, da če ni prostora se gre do konca in se tam vključi, tudi sam počnem enako.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Ne. Grem do konca, tudi tam se vedno najde prostor in to brez izsiljevanja, predčasne luknje pa puščam tistim, ki jim ustrezajo. Večina se itak še pred začetkom črtkane črte zažene na vozni pas, kot da jim gori voda pod ritjo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pol bom pa začel delat luknjo pred koncem pospeševalnega pasu. Ker do sedaj sem vedno pred začetkom prav zaradi tistih k se hočejo takoj na začetku vključit not.

Sam itak, če bi mi na voznem vozili s primerno varnostno razdaljo in malo bolj predvidevali, tisti na vključevalnem pa tudi ne bi bremzali pred točko katera jim predstavlja nevidni zid, bi se dalo čisto lepo peljat (recimo 40km/h zaradi količine prometa).

Ah ja bo že nekako =)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Se strinjam. Pa saj ni panike, kako, dokler ni agresije in nepotrebne nestrpnosti na obeh straneh. Sicer imam tudi sam navado spuščati voznike predse, če je prostor na prehitevalnem, se tja umaknem, da je prostor na voznem za vključevanje itd. Strpnost, pa se daleč pride in to varno.

cheer.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Na 200m.
grin1.gif

stupid-1.gif

Takim bedakom pa prav privoščim, da se enkrat zaradi svoje butaste vožnje zabijejo v en velik šleper, nabasan s svinčevimi polizdelki... In če je voznik sam v avtomobilu, mi je prav vseeno kakšen bo rezultat takega karambola. Če ne znajo vozit po svojem pasu, pa naj gredo rakom žvižgat... Upam edino na čim manj škode na šleperju.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Romzi, tudi mene zanima kar si napisal, da te spet ne zamešam z Hamzi-jem
tongue-1.gif

Juris, tako, bosanc je odslužil svoje, kapo dol in se mu klanjam. Tako malo stroška, za tako veliko užitka.
zmaga.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Da se take smotane želje tebi ne uresničijo! Želeti nekomu smrt zaradi bebavosti
bonk.gif
Boljše da sebe spravi na oni svet kot pa s tako vožnjo kako mlado nič krivo družino... Ker vožnje itak ne bo spremenil.

Mimogrede, kako bi razmišljal, če bi se ta oseba zaradi takšne vožnje v nepreglednem ovinku izven naselja zaletela v tvojo ženo (punco) in bi zaradi takšne prometne žena (punca) pristala na vozičku za invalide?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ja, ja, sem imel siciljanca iz te serije, oziroma ga je imela žena.
Fajn avto, razen: dihtnga na glav rada spusti, potisni ležaj sklopke gre rad u maloro, blažilci grejo hitro u tri krasne (spredaj sem jih menjal enkrat, zadaj dvakrat), ročna ne prime, volan trese, lamda sondo smo kar odcvikal, da motor ni več cukou, kolesni ležaji so šli po diagonalnem principu, števc dela trrrrrrrrr...., pozimi rada zmrze ključavnica, hauba rjavi spredaj..............
Sem ga šenkou enmu bosancu, ženi pa kupil rižka.

Skratka, idealen avto zate in tolminsko-idrijske ride.
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Romzi, tudi mene zanima kar si napisal, da te spet ne zamešam z Hamzi-jem
tongue-1.gif

Juris, tako, bosanc je odslužil svoje, kapo dol in se mu klanjam. Tako malo stroška, za tako veliko užitka.
zmaga.gif

Samo v isti situaciji bi se s špagetarjem, ki ga omenjaš, precej slabše končalo, se m zdi ...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Poznaš mogoče nekoga, ki vozi octavio rs in ima spredaj modre zavesice? Domnevam, da je iz Idrije.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
E to je ta, a je ta voznik
stupid-1.gif
, ker v nedeljo je isto prehiteval skozi ovinke.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ne morm verjet....tale res ni normaln...zažgi mu avto...ko bo pa koga ubil se bo pa revčka delal....kje so pa v teh primerih policaji?? Na krofih al pa na neki ravnini kjer ni žive duše in znak 60 km/h polnijo proračun z radarjem....v kakšni banana republiki mi živimo...res bolano. Potem se pa policajčki hvalijo na prvih straneh internetnih časopisov kako so slikali voznika na avtocesti pri 200 km/h....a na sliki samo on in nikjer nobenega....no zarad takih kekcev kot je ta v filmčku je največ smrtnih žrtev na cesti.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Kaka nesreča hujša zdaj? Sirene tulijo ko utrgane
frown-1.gif

Kranj.....

feler: to je Slovenija.....

Nazadnje urejeno: