Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Exhair; ti ze ves zakj si omenil mene in sodelvanje.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
1. Nauči se brat.
2. Prepočasnih voznikov je 90%. Včeraj sem se peljal 25 km 70 pri omejitvi 90.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ker ne znaš brat, ti bom še enkrat povzel kar je predator napisal:
Zaradi bedakov, ki spredaj cincajo in te ne spustijo mimo (in tu ni mišljeno, da se morajo s ceste umaknit, ampak ti recimo tiščijo gas po ravninah, ali pa zavijejo proti tebi ko jih prehitevaš) je fajn met avto z več konji...
o fak kera tragedija, ker hoče nekdo hitreje peljat kot ti, ta ego je ena huda stvar
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kar se vključevalnega pasu na obvoznico tiče, jaz to počnem zato, da za sabo ne delam zastojev na vključevalnem pasu po nepotrebnem. Pas je namenjen temu, da se po njem vozi do konca. Tisto "vrivanje" ni nobeno vrivanje, ampak morajo dati vozniki na voznem pasu dovolj prostora tudi za vključitev voznikom na vključevalnem pasu. Zato pa je tako, ker razni možganski trusti vse jemljejo kot vrivanje in se nalašč lepijo na zadnji odbijač vozila pred sabo, da se jim ja svet ne bi podrl, če bi dobili še kak avto predse.
p.s. Kar se ostalih točk tiče, se pa popolnoma strinjam.
p.p.s. Ne uporabljam sredinca v gestikulacijsko-komunikacijske namene, sploh ne v prometu.
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Stvar kulture je, da se ne siliš na vozni pas za vsako ceno, nimaš prednosti. Stvar kulture je, da na vozni pas spustiš vozilo, ki se želi vključit.
Kulture pri nas primanjkuje.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
dobijo pacienti kateri se vozijo 40-50 na 90 omejitve.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Enako sam opažam. 90% ljudi, kljub temu da pustim prostora za 2-3 vozili pred menoj gre do konca pospeševalnega pasu in se tam vključuje. Ko se vključi spet takoj levi smernik in na prehitevalni pas. To najraše počnejo tisti k se vključujejo iz rondoja Tomačevo v smeri BTC-ja. Vsak dan ista pesem....
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ammmm zgoraj sem pozabil še eno alinejo dopisat:
- koji vam je pimpl (tistim, ki to počnejo/počenete) v tako veselje, da tistemu ki se želi vključit na Ac ali hitro c., da mu prbiješ gas in zapreš frej plac pred sabo? Še posebej, ker greš čez 125 metrov že dol? (lj. obvoznica)