Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ja očitno so večina tega mnenja. Sej sam veš, so te že siti
Ta ženska je še en dokaz več, da je na tem svetu vse narobe. Klapa ne zna več gledat okoli, ona se pelje in to je to. In pelje se počasi, ker trobijo že 20 let da hitrost ubija, v 3pm. Da bi se pa 1x nekdo malo prilagodil, tudi nekaj naredil, kar ni po zakonu, pa bog ne daj. Sem sam imel primer, ko je rešilec prišel za mano na eni ovinkasti cesti. Ja faaak ane, najbolje je narediti paniko, se ustaviti in delat štalo po cesti. Da bi se pa malo logično pomislilo pa bog ne daj. Takrat bi se rabilo samo enega policaja, da bi me ocolal in bi bila mera polna.
Ker sem poznal cesto sem lepo stisnil gas do prve ravnine, tam pa lepo desni smerokaz, da voznik ve, da sem ga opazil in je lepo prehitel. Seveda nisem potem nekaj panično zaviral. Samo spustil gas in smo rešil zadevo. Počutil sem se odlično, ker sem vedel, da ni izgubil nič časa z mano.
A je kje napisano kako se postopa ob rešilcu? Vsi vejo samo, da se morajo ustaviti in dati prednost rešilcu. Pa je velikokrat to ( moje lajično mišljenje ) narobe. Več ko se bo rešilec ustavlal in potem pospeševal, več časa bo izgubil in več rukanja bo za ponesrečenca. Mamo tudi voznike rešilcev, pa naj se javijo in povejo iz prve roke, kje ga vozniki biksamo, ko slišimo sireno.