bedaki na cesti

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Hvala bogu da nisem prijatelj in kdo ti je kriv da imaš odprt profil!Sej veš kaj si napisal Lovšetu,da ga boš prebutal,če je bil on z accordom! Najprej bomo raziskali tvoje nedovoljeno snemanje žaljenje in grožnje,potem lepljenje na odbijač,vožnjo po sredini in divjanje ! lp.

Nazadnje urejeno:

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
hahahhaha aj srečno
smile-1.gif

Lovše je pa itak legenda, tko da ga ne meši v to zadevo
wink-1.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Tudi jaz sovrazim tiste ki kampirajo na prehitevalnem pasu ce je vozni pas prost. Ni mi jasno zakaj se hondas ni umaknil... Jaz hitrejse z veseljem spustim mimo. Vozim pa nekje 160 kmh kar je normalna potovalna hitrost in sem vsak moment pripravljen placati kazen za prekoracitev.
Sem pa tudi sam dozivel podoben primer ze kar nekajkrat ampak meni ponavadi pohodijo bremzo na prehitevalnem (da se prizge stop lampa), takrat pa sledi brez oklevanja prehitevanje po desni.
Vedno imam tudi varnostno razdaljo, le ko vidim da je vozni pas prost zacnem "lesti v rit". NIKOLI pa ce se avto na prehitevalnem nima kam umaknit oz. je kolona.
Hondas je sel pa pomoje takoj ko je prisel domov na avto.net gledat za kaksen mocnejsi avto, haha

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
hahahhaha aj srečno
smile-1.gif

wink-1.gif
Začel si ti in tam si se razkril,ob tvoji grožnji je potem zbrisal post.
Zakaj si potem krajšal posnetek in ali nebi ga še malo podalšal malo prej pred začetkom ? Tako,da se vidi kako si priletel z kakšnim šusom ! Pa še videlo se bo,da nisem bil tam že od nevem kdaj kot si dejal,da sem se cjazil ! Na levi sem prehiteval,kot ti !! Samo ti si divjal za razliko mene,kaj ti ni jasno ?Kako moraš bit kamionžija z tako divjaško vožnjo ? Res te ne razumem ob toliko km si še nisi umiril ! Tako da povedal sem ti kaj moraš narest,ali pa bo kakšna pika,æe jih nimaš že kaj.lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ma dejta se pomirit oba ! Oba sta kriva in ja, oba sta tipična slovenska voznika, v očeh tujca, ki se pelje po naših avtocestah, pa čeprav samo prečka slovenijo....
Eden samosvoj in se ne zmeni za druge;
Drugi aroganten in brez kančka kulture!

Dejta malo življenje cent in pretuhtat, da so v življenju tudi druge stvari, za katere NI potrebe izgubljat živcev!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
hahahhaha aj srečno
smile-1.gif

wink-1.gif
Začel si ti in tam si se razkril,ob tvoji grožnji je potem zbrisal post.
Zakaj si potem krajšal posnetek in ali nebi ga še malo podalšal malo prej pred začetkom ? Tako,da se vidi kako si priletel z kakšnim šusom ! Pa še videlo se bo,da nisem bil tam že od nevem kdaj kot si dejal,da sem se cjazil ! Na levi sem prehiteval,kot ti !! Samo ti si divjal za razliko mene,kaj ti ni jasno ?Kako moraš bit kamionžija z tako divjaško vožnjo ? Res te ne razumem ob toliko km si še nisi umiril ! Tako da povedal sem ti kaj moraš narest,ali pa bo kakšna pika,æe jih nimaš že kaj.lp

Kaj pa ko bi drugič požrl ponos in se umaknil divjaku ob prvi priliki ne pa da kot butec#2 vztrajaš trmasto v smrtno nevarni situaciji? Pol pa jokat po forumu, da se boste tožili ipd.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Takšnim odgovorom ponavadi ne odgovarjam,ker je en kup cinizma. Æe nisi pogledal dobro videa ali me nisi poslušal NISEM KAMPIRAL ampak samo čakal da prehitim ostale,ki so vozili cc100 ali več,ko smo prehitevali avtobus ! Domžalæan z 200KM je pa priletel v KOLONO z polnim gasom in se mi zalepil,tudi če sem imel pred samo 4 vozila,kar se vidi na začetku NEDOVOLJENEGA snemanja !
Kasneje se nisem umaknil,da nebi zavrtelo delavce ob cesti,ker bi Domžalčan sprostil 200KM ! Tudi potem je bil zalepljen za menoj vsega 2 ali 3 METRE ! Kasneje je naredil še en manever po sredini in razdaljo še zmanjšal ja in niso piskali senzorji vendar hotel sem povedati da bi,če tako delovali ! Res sem videl,da se bo treba takemu divjaku umakniti in nato je stisnil do konca 200km !
Seveda je zbrisal konec videa,ker je spoznal,da ga je usral ko je grobo izsilil dva normalno vozeča avtomobila z svojimi 200KM in brzino okoli 200KM/H !! Celoten video imam shranjen in tudi dokaze drugega voznika,ki je vsa dogajanja videl !

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Ko boš lepo prosil in se mi opravičil za izrečene besede
wink-1.gif
lahko tudi na privat. PS: pike za varnostno se ne dobijo :p
Se pravi jaz se ti naj upravičim ker se ti nisem takoj umaknil,da boš divjal,ali da boš dobil pike zaradi varnoste razdalje ?
Vidiš tukaj se pa ne grem več z teboj,ker nisva na isti ravni ! Jaz sem ti povedal kaj moraš narest ! lp

Nazadnje urejeno:

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Ko boš lepo prosil in se mi opravičil za izrečene besede
wink-1.gif
lahko tudi na privat. PS: pike za varnostno se ne dobijo :p
Se pravi jaz se ti naj upravičim ker se ti nisem takoj umaknil,da boš divjal,ali da boš dobil pike zaradi varnoste razdalje ?
Vidiš tukaj se pa ne grem več z teboj,ker nisva na isti ravni ! Jaz sem ti povedal kaj moraš narest ! lp

A vidiš da si površen... zgleda da vse prehitro bereš, tko k CPP kot forum...

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Zadeva gre hitro do ušes in po izpovedi voznika Honde mu je zadaj z veliko brzino priletel Fiat cc 180 km/h !! Identiteta idiota baje da je znana,skratka z Hondo se je vozil za enim 4 ali 5 vozili pred zaviranjem divjaka!! Nato se je videlo,da ko so šli pred njemu na desnega je normalno pospešil do nekje 130 km/h in če vidite naprej so stali delavci ob cesti in še kar veliko prometa.Vožnja za ritjo in po sredini je nekaj kar moraš biti orenh prtegnen in samo pravilno in v pravem trenutku se je Honda umaknila iz prehitevalnega.
Takoj po umiku se vidijo bremzanje tretjega udeleženca in nato spet divjanje Fiata crome nazaj na voznega(ker kao on vozi po pravilih) in nato spet zaviranje četrtega in petega voznika,ker sta spregledala zadaj idiota,ko je spet gonil do daske !
Kolikor sem slišal naj bi dal ali pa je že podatke o vozniku,ki je rušil vse pred seboj na policijo. Tko,da mislim,da bi bilo dobro pogledat dobro posnetek in bi lahko ugotovili,da je Honda samo žrtev bedaka,ki ga javno blati z identiteto reg.tablice.Drugače pa samo moje mnenje v kolikor bi vsi vozili samo po voznem pasu ob večji gostoti prometa bi nastala po celi državi ena sama kolona.

Za označeno se mi opravičiš...na ZS... in zbrišem posnetek. Če ne te prijavim policiji... za žaljenje. Kazen je 650€. Mislim da boš prišel slabše skozi kot jaz...
zmaga.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Takšnim odgovorom ponavadi ne odgovarjam,ker je en kup cinizma. Æe nisi pogledal dobro videa ali me nisi poslušal NISEM KAMPIRAL ampak samo čakal da prehitim ostale,ki so vozili cc100 ali več,ko smo prehitevali avtobus ! Domžalæan z 200KM je pa priletel v KOLONO z polnim gasom in se mi zalepil,tudi če sem imel pred samo 4 vozila,kar se vidi na začetku NEDOVOLJENEGA snemanja !
Kasneje se nisem umaknil,da nebi zavrtelo delavce ob cesti,ker bi Domžalčan sprostil 200KM ! Tudi potem je bil zalepljen za menoj vsega 2 ali 3 METRE ! Kasneje je naredil še en manever po sredini in razdaljo še zmanjšal ja in niso piskali senzorji vendar hotel sem povedati da bi,če tako delovali ! Res sem videl,da se bo treba takemu divjaku umakniti in nato je stisnil do konca 200km !
Seveda je zbrisal konec videa,ker je spoznal,da ga je usral ko je grobo izsilil dva normalno vozeča avtomobila z svojimi 200KM in brzino okoli 200KM/H !! Celoten video imam shranjen in tudi dokaze drugega voznika,ki je vsa dogajanja videl !
Nisem se mislil oglasit, ampak tole tvoje pisanje je pa prava burleska. Pa kje ti spiš, da te ne ukradejo!?
crazy1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Zadeva gre hitro do ušes in po izpovedi voznika Honde mu je zadaj z veliko brzino priletel Fiat cc 180 km/h !! Identiteta idiota baje da je znana,skratka z Hondo se je vozil za enim 4 ali 5 vozili pred zaviranjem divjaka!! Nato se je videlo,da ko so šli pred njemu na desnega je normalno pospešil do nekje 130 km/h in če vidite naprej so stali delavci ob cesti in še kar veliko prometa.Vožnja za ritjo in po sredini je nekaj kar moraš biti orenh prtegnen in samo pravilno in v pravem trenutku se je Honda umaknila iz prehitevalnega.
Takoj po umiku se vidijo bremzanje tretjega udeleženca in nato spet divjanje Fiata crome nazaj na voznega(ker kao on vozi po pravilih) in nato spet zaviranje četrtega in petega voznika,ker sta spregledala zadaj idiota,ko je spet gonil do daske !
Kolikor sem slišal naj bi dal ali pa je že podatke o vozniku,ki je rušil vse pred seboj na policijo. Tko,da mislim,da bi bilo dobro pogledat dobro posnetek in bi lahko ugotovili,da je Honda samo žrtev bedaka,ki ga javno blati z identiteto reg.tablice.Drugače pa samo moje mnenje v kolikor bi vsi vozili samo po voznem pasu ob večji gostoti prometa bi nastala po celi državi ena sama kolona.

Za označeno se mi opravičiš...na ZS... in zbrišem posnetek. Če ne te prijavim policiji... za žaljenje. Kazen je 650€. Mislim da boš prišel slabše skozi kot jaz...
zmaga.gif

Ti se malo šališ !! Kje sem tukaj napisal kdo točno je to ?? Nobeden te ne pozna !

V tvojem primeru si me idenficiral za reg.tablico in napial kopiram iz you tuba ;

Objavljeno je bilo 20. jul. 2014
No, potem pa pravijo da je prehitevalni pas - BMW pas. My ass. Lahko bi reku da je to pas za vse ostale, le za BMWje ni več placa.

Dec je mel voznega pasu ogromno na voljo, lahko bi se 5x umaknil. Če se sprašujete zakaj se ni. Ja fiat je bil za njem in se mu je očitno zdelo zaman. Kok mi grejo taki na [cenzura]. Jst mam pa nov avto, pelu se bom kjer se bom hotu. Ma mrš gnida ena.

Tablice nism zakril, ker upam da se bo ta degen vidu.

Vem tut jaz nisem držal varnostne... tko da me kr skurcite.
PS: datum na posnetku nima veze, ker je snemano bilo danes 20.07.2014

Mislim,da bo tukaj kaj za prijavit od žaljenja.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Dragi uporabnik foruma alter.si, sgh

Obveščam Vas, da je video posnetek vaše nevarne, živceparajoče idiotske vožnje, izbrisan.

Razlog izbrisa: Vaše veleumno natolcevanje o 2-eh metrih, o piskanju park-senzorjev, mojih 200konjih in vaših trditvah o moji vožnji 200kmh. peljal sem se 240. Vsekakor pa posnetek ni bil izbrisan zaradi Vaših groženj o predaji posnetka policiji in prijava le tej. Nevem kako bi se izrazil, pa se bom kar se da najlepše. Ni mi mar ne zate ne za policijo.

PS: predlagam ponoven obisk kakšne avtošole in center za varno vožnjo na Vranskem.

PSS: predlagam da me ne omenjate več na tem ali kateremkoli drugem forumu ali facebooku.

hvala za razumevanje

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Dobro poskusil si vse možno in tudi jaz se ti opoščam ker ti nisem dopustil tistih nekaj sto metrov neovirane tvoje samosvoje vožnje.
Vsem ostalim pa prosim,da prenehajte z to temo in vozite po omejitvah,ker škoda da se nam kaj naredi.lp
ps.oproščam se še za zadnji posta,da si moral tako zakričati. Lahko noč.

Nazadnje urejeno:

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Dobro poskusil si vse možno in tudi jaz se ti opoščam ker ti nisem dopustil tistih nekaj sto metrov neovirane tvoje samosvoje vožnje.
Vsem ostalim pa prosim,da prenehajte z to temo in vozite po omejitvah,ker škoda da se nam kaj naredi.lp
ps.oproščam se še za zadnji posta,da si moral tako zakričati. Lahko noč.

aplauz.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Domžalčan lepo te samo prosim,da ne voziš tako hitro sploh pa mimo drugih po prehitevalnem ker je res zelo nevarno ! Mi je pa všeč ,da sva se dokaj kulturno pogovorila in mogoče se srečava in grem komot na kavo z teboj in nadalje še kaj predebatirava. Samo lahko bi izbrisal tisto z velikimi črkami,ker ni no glih kulturno in si 15 let mlajši od mene pa vseeno letim ni primerno.Lahko noč

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Evo...sam dej, ti pa tut ne bit tok šerifa na cesti, pa se ne umikat.

Ker...
smile-1.gif
ce ti lahko samo nekaj povzamem iz CPPja, pa brez zamere.

Tudi po AC, na prehitevalnem pasu lahko prehitevaš največ 3 avte na enkrat. Tako kot je to napisano za obične ceste. Potem je že kazen. Jp, tut za AC.

pa hvala k nis bremzu
grin1.gif