Bom samo tole nalepil...Ampak, če se izkaže, da so nesposobni jih ni treba imeti na delovnih mestih, kjer je zahtevana velika odgovornost.
AA put the brakes on hiring so it could replace race-blind hiring rules with a “Biographical Assessment” stratagem designed to hire more minorities.
More than 3,000 top-performing, motivated applicants lost out because they weren’t members of this ethnic club.
Aspiring air traffic controller speaks out following deadly collision between American Airlines flight 5342 and helicopter in Washington
“You want to hire the best and the brightest for this kind of job” he told The Telegraph.
Andrew Brigida, 35, scored 100 per cent in his training exam but claims he was denied a position in an air traffic control tower because the recruitment process of the Federal Aviation Administration (FAA) favoured diverse candidates.
Bom samo tole nalepil...
FAA turned away qualified air traffic controllers based solely on race
10 let nazaj. Medtem ni bilo nesreče. Bila je pa sedaj ko je Trump odpustil delavce v aviaciji zaradi zniževanja javnih delavcev. Če nebi bilo Trumpa, bi bila dva kontrolorja in se to mogoče nebi zgodiloBom samo tole nalepil...
FAA turned away qualified air traffic controllers based solely on race
‘DEI cost me job at FAA, a crash was inevitable’
‘DEI cost me job at FAA, a crash was inevitable’
Aspiring air traffic controller speaks out following deadly collision between American Airlines flight 5342 and helicopter in Washingtonwww.telegraph.co.uk
10 let nazaj? LoL. Povej mi, da nisi prebral člankov brez da mi poveš, da nisi prebral člankov. Bravo.10 let nazaj. Medtem ni bilo nesreče. Bila je pa sedaj ko je Trump odpustil delavce v aviaciji zaradi zniževanja javnih delavcev. Če nebi bilo Trumpa, bi bila dva kontrolorja in se to mogoče nebi zgodilo
Ja, to mi je smešno. Full. Zaradi smeha komaj diham. Zdaj pa že nehaj napačno sklepati.Važno da je tebi smešno ker je folk umrl eno pa ostali brez službe.
In kaj ima zdaj barva kože kontrolorja veze z mano oz. mojo objavo? A v čem je poanta? Definitivno ne v zagovarjanju Trumpa oz. v dokazovanju, da ima Trump prav.Pa kontrolor je bil beli moški. Torej v čem je post tvojega posta? Zato ker ena jokica ni dobila službe so zdej vse drugi krivi
Also, that policy ended in 2018.10 let nazaj? LoL. Povej mi, da nisi prebral člankov brez da mi poveš, da nisi prebral člankov. Bravo.
Drugače pa: