Barvanje avtomobila

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Predlagam BIH
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Vse se je podražil, morš tukaj tudi gleda logistiko in druge fore. Pa razne naravne nesreče. Recimo zaradi Japonske(cunami/fukušima) je bilo zdele en mesec jeba dobava 3M grobih past.

Glede barvanja avta v drugo barvo, bi pa tko reku. Da če se gre to se gre orenk, se pravi tudi štrihanje pri mašini, pri vratih, vse je treba razdreti. In to jst glih nebi zaupal nekomu v Bosni, k po možnosti zmeša lak/barvo na uč in po možnosti poštriha avto zuni pred garažo

Pa kaj ti misliš?
uf-1.gif
Da je Bosna še vedno v srednjem veku?
Pač folk ni toliko požrešen kot v naši lepi deželici.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja pr ns je res tako ratal, ce se majstru ne splaca po njegovem da ne potegna vsaj jurja v zep, pac nebo delal.

Nazadnje urejeno:

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
po mojih izskušnjah pri nas samo vsi nekaj nabijajo ceno in se hvalijo ko pa vidiš narejen avto pa kriza
Sem že eno pakrat dal kaj štrihat pa mojster nabija kako bavo uporablja pa komora pol pa izdelek tak kot da bi sam štrihal,

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
po mojih izskušnjah pri nas samo vsi nekaj nabijajo ceno in se hvalijo ko pa vidiš narejen avto pa kriza
Sem že eno pakrat dal kaj štrihat pa mojster nabija kako bavo uporablja pa komora pol pa izdelek tak kot da bi sam štrihal,
Se strinjam. Zraven pa lahko še dodam, da če mora še kaj dol snet, potem rukne pa še skoraj par sto EUR na dan dela gor. Najraje vidijo, da prineseš samo pleh, že odmontiran in prideš čez 2 dni iskat in ti izstavi masten račun.