Barvanje avtomobila

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
se kdo tukaj ukvarja z barvanjem avtomobila? imel bi za pobarvat komplet avto na črno metalik barvo, gre se pa za fiat bravo-ta, je kak majster k bi se spravu u to za kako normalno ceno?
smile-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Če boš priše čez s slabim tisočakom boš imel kar srečo.
Kaj pa leplenje v folijo, ne pride v poštev? Bi bilo precej cenejše.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sem spraševal za barvanje v bosni - avto je karavan, metalik srebrna barva, barvanje v komori, trajanje 10 dni, cena 700 EUR

Že od 500 eur naprej. Trajanje pa od 5 do 7 dni.

lp

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
[ksz]

Pa kaj je barvanja avtomobilov ratala redkost, da je taka cena?

Me prav zanima, če so se dejansko toliko podražili razni brusni papirji, elektrika, primer, barve, laki, da se govori o dveh tisočakih.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Vse se je podražil, morš tukaj tudi gleda logistiko in druge fore. Pa razne naravne nesreče. Recimo zaradi Japonske(cunami/fukušima) je bilo zdele en mesec jeba dobava 3M grobih past.

Glede barvanja avta v drugo barvo, bi pa tko reku. Da če se gre to se gre orenk, se pravi tudi štrihanje pri mašini, pri vratih, vse je treba razdreti. In to jst glih nebi zaupal nekomu v Bosni, k po možnosti zmeša lak/barvo na uč in po možnosti poštriha avto zuni pred garažo

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
... In to jst glih nebi zaupal nekomu v Bosni, k po možnosti zmeša lak/barvo na uč in po možnosti poštriha avto zuni pred garažo

Verjetno nisi prebral mojega sporočila - barvanje pri avtoličarju v KOMORI, avto rastavljen, metalik barva, 10 dni, 700eur. V bosni.

Je pač tako da so stvari cenejše (nižji davek), davka sploh ne plačujejo.... itak pa tebe to ne zanima, glavno da je avto pobarvan 3x ceneje kot v SLO.