Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Povedal ti bom nekaj groznega, skoraj raje bi ti poslal ZS.
Banke so zato, da služijo. Niso RK, niso Karitas, so profitne (to je pri nas sicer sarkazem) organizacije. In vse skbijo. Poizkusi v Avstriji. Tam ne skubijo, tam derejo
Delavsko hvalijo da najmanj skubi.
Jaz sem pri PBS ker je povsod ker mi je bilo to takrat važno ko sem se selil iz kraja v kraj 3x na mesec pa se mi ni ljubilo iskat po celem mestu moje banke tko pa grem na najbližjo pošto pa je.
Zdaj imajo eno akcijo, da ti dajo 100€ če greš k njim v obliki bonusa (brez stroškov vodenja, itd)
Citat: Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem pri PBS ker je povsod ker mi je bilo to takrat važno ko sem se selil iz kraja v kraj 3x na mesec pa se mi ni ljubilo iskat po celem mestu moje banke tko pa grem na najbližjo pošto pa je.
S temi akcijami je tako:
Podpišeš pogodbo in imaš nekaj časa mir, potem pa pridejo na vrsto nategovanja in dodajanje raznih stroškov.
Doživel to na banki, zavarovalnici, T-2,, pa še kje.
Tako moraš upoštevati v prvi vrsti pogoje brez trenutne akcije, raznih sprememb pa ne uideš nikjer.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.