I
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Kaj naj rečem? Včeraj sem dobil pošto od mestnega redarstva Ljubljana. 14 dni nazaj "so me ujeli" na Postonjski ulici v Lj (od Oražnove proti ZD na Viču). V bistvu niso mene, ampak mojo boljšo polovico, ker ona vozi moj avto. Letela je z vrtoglavo brzino, neverejtno, celih 39km/h.
Point je pa v tem, da je znak za cono 30 povsem na začetku Oražnove ulice, ko zaviješ s Tržaške. Znak spregledaš kot bi rekel keks (še posebej če zavijaš levo) in potem si seveda skoraj da kriminalec. Še več: celo otroka je vozila v avtu. Nezaslišano! S tako brzino!
Tako da: hvala ti mafija ljubljanska z Zokijem na čelu, zdaj bodo ceste bolj varne, ker bo naša vozila samo še 30km/h pa če bo treba al pa ne.
Edino kar me žre je to, da bomo neprostovoljno sofinacirali nikoli dokončane Stožice njeee.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Če se kaj spomnim, niste imeli radarjev za omejitev 30kmh, ampak za 50 ali 70kmh. Prav tako vam je bilo jasno, kje so ti radarji postavljeni in ni so bili v avtomobilih postavljeni naključno po ulicah. Se ti ne zdi, da je precejšnja razlika
Nobene razlike, omejitev velja vsepovsod. Vozi po predpisih in ne jokcaj. Imeli smo tudi en radar za 30
Tu gre za odstranitev pomembnega varnostnega obvestila in prikrito lovljenje tistih, ki bi "padli na finto", v MB pa je šlo za "skrite" radarje, velike kot hiša, vedno na istih, znanih lokacijah, vsak dan v novicah, ki so lovili voznike, ki so kršili omejitev hitrosti napisane na tabli 100 metrov prej, pa še enkrat na radarju samem.Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Če se kaj spomnim, niste imeli radarjev za omejitev 30kmh, ampak za 50 ali 70kmh. Prav tako vam je bilo jasno, kje so ti radarji postavljeni in ni so bili v avtomobilih postavljeni naključno po ulicah. Se ti ne zdi, da je precejšnja razlika
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Fak... jst avtomatsko, ko vidim tablo za konec omejitve, pomislim, da od tam dalje velja naslednja (višja) omejitev. Enkrat bom nasedel k Costa Concordia
Tako sem jaz takrat nasadil 87 na 50. V bistvu sem vozil čez 90, pa videl radar in zabremzal na 90. 1000 eurov in 9 pik.
Brez skrbi, niti v vzporednih vesoljih se to ne bo zgodilo, kaj šele pri nas...Citat:
Uporabnik maremm pravi:
Tega bo konec, ko bo zakon veljal za vse enako, ko bo tudi gospod župan moral seči v denarnico in plačati! Upam, da se to ne bo zgodilo v vzporednem vesolju! Banda
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Nobene razlike, omejitev velja vsepovsod. Vozi po predpisih in ne jokcaj. Imeli smo tudi en radar za 30
Tako je. Jokcali pa ste to pa je treba priznati...
Citat:
Uporabnik jab1 pravi:
Tu gre za odstranitev pomembnega varnostnega obvestila in prikrito lovljenje tistih, ki bi "padli na finto", v MB pa je šlo za "skrite" radarje, velike kot hiša, vedno na istih, znanih lokacijah, vsak dan v novicah, ki so lovili voznike, ki so kršili omejitev hitrosti napisane na tabli 100 metrov prej, pa še enkrat na radarju samem.Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Seveda bo Snecer primera zamešal!
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Fak... jst avtomatsko, ko vidim tablo za konec omejitve, pomislim, da od tam dalje velja naslednja (višja) omejitev. Enkrat bom nasedel k Costa Concordia
Tako sem jaz takrat nasadil 87 na 50. V bistvu sem vozil čez 90, pa videl radar in zabremzal na 90. 1000 eurov in 9 pik.
Ma cakajta no, to so osnove cpp-ja, jasno da po mestu ni nikjer dovoljeno 90km/h.
Citat:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Kaj pa, če jo je kdo ponoč sunu za kakega abrahama?
Ja sred ene glavnih ulic v Ljubljani, ko se tud sred noči skoz vozijo avti mimo.
V Mariboru so bili enako kot vsi stacionarni radarji, dejansko namenjei zmanjševanju hitrosti in povečevanju varnosti.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik jab1 pravi:
Uporabnik Axi pravi:
Seveda bo Snecer primera zamešal!
Nobene razlike, tudi v LJ so prometni znaki, meje mola znane, v mb bi se ujel prav vsak prišlek, prav vsak! + rdeča luč. Nehajte jokcat pa se spokajte pred magistrat in uredite zadevo kot je treba.
Morda boste meli srečo pa ga policija prej strpa...