Baby boom

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Uf, vsi moji sosedje... Ali so ravnokar postali očetje, ali pa so dekline noseče...

Bodo vsaj vrtci polni, ker so bili še pred parimi leti na robu zaprtja... Nekaj se jih je žal že zaprlo, ko bi zdaj prišli še kako prav... Kot kaže so minila ta leta, ko se je starostna meja mamic dvignila, vmes pa je bila praznina z novorojenčki... Še kakšna štiri leta, pa tudi šole ne bodo več imele krize, kam z učitelji in kaj narediti s praznimi prostori...

Se včasih kar čudim, ko hodim med igrišči v blokovskih naslejih... Dve, tri leta nazaj, so igrišča samevala, danes pa je noro polno...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Stari, kriva je blaginja
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Tako kot je Grisbi napisala, o njuni vezi ne vem praktično nič, razen kar se je pisalo po suxu. To podr**vanje, ki pa ga imava z ynosom je pa tko, da to počneva drug drugemu, ker sva oba preveč v preteklosti znosila na forum, poleg tega se ne marava
grin1.gif
In čisto nikjer ne vidim javnega pranja perila. Poleg tega se midva z ynosom na cajte zapičva drug v druzga že odkar sem jst prišla še na bivši forum.

Lahko pa rečem, da zelo dobro poznam sedanjo situacijo in s tem razlogom tudi razumem Grisbi glede otrok, poleg tega imam tudi sama podobno mišljenje kot ona.

Mi je pa zelo nesramno od ynosa, da se spravlja na Grisbi, ker pač kar sta imela sta imela, žal jima ni ratal, življenje teče dalje, ona je našla svojo srečo, njega pa še čaka (če je še ni). Tle meni zelo deluje kot da je ynos ljubosumen na njenega novega ali morda razočaran, ker jima ni uspelo al kaj jst vem točno. In konc koncev, če slučajno Grisbi nova veza ne rata, močno dvomim, da bo tu jokala in stokala, kot tega nista počela skupaj z ynosom. Sej njima ne bo ratal, ne vam, čisto nihče ne bo na škodi.
Ja, tudi moj bivši je tu gor, pa se ne prepucavava, ne podrka**a.

In mislim, da kar vsi preveč obsojamo druge, pa niti celotne situacije ne poznamo, je pa res da si iz koščkov sestavljanke sestavimo svojo sliko, kar pa je lahko čisto mimo realnosti.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ti si čisto preveč pomembna.
rolleyes-1.gif

Dejstvo je, da se težke odločitve iz zaljubljenosti slej ko prej maščujejo. Bil sem v tem večkrat in vedno mi je uspelo počakat, čeprav sem se že grizel v žnable in se ščipal v stegno, da nisem naredil kake neumnosti. Vsaka od teh odločitev bi bila napačna, to vem zdaj, takrat se je zdelo vse lepo in prav.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
lej, če greš še enkrat prebrat poste, kako se je vse začelo, ti bo jasno. Nekdo je rekel Grisbi, kdaj bo začela, ona je usekala jesen 2009, nikjer ni nič točno napisala ali bo rodila, ali bo takrat se začel delat na tem, da zanosi, je pa naprej "razložila" da se ne obremenjuje, da ko bo bo, da se morda v naslednjem mesecu lahko tudi "ponesreči". Iz teh njenih besed sklepam, da je na "pazi metodi" in če njima paše, pa naj to počneta, nosila bosta onedva posledice. kaj za vraga se obremenjuješ s tem
bonk.gif
sicer pa...kdo garantira, da ko bosta tri leta skupi in bo super fino fajn, pa bo recimo zanosila, rodila, otrok bo star 2 leti, da bo takrat vse ok? nihče.

letos vem že za 4 pare, pročene, ko so moški ušli po 20 do 30 letih zakona, kdo je pa ob poroki pomislil na to? Če bi vsi mislili na to, da se lahko zalomi, potem najboljše, da smo večno samski.

btw...ne vem od kje ti besede, da sm čist preveč pomembna, ampak če tako praviš... ok.

P.S. tema je primerna samo še za zaklep, ker je čist ušla iz konteksta, zaradi dveh klinč.evih besed in zaradi obešanja na ti dve besedi. dejmo se drk.at
bonk.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če bi onadva z ynosom želela, bi veza obstala. Prilagajat se itn. ni nič takega, edino, če se ne moreš gledat, je pa druga stvar. Čeprav mislim, da pri njima ni bilo tako. Škoda res, jaz sem navijala, da bi jima ratalo in ko sem prebrala, da nista več skupaj, bla kar razočarana.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:[/]
S kje se pa poznamo ?

Tkole, obstaja več dejavnikov, da se poznamo (predvsem z J, midva bolj na videz)

1. osebno poznam tvojega brata B
2. midva sva se srečala enkrat na enem styling srečanju na Polici
3. J je včasih delala pri meni (v enem izmed večjih podjetij v KR)
4. s tvojo smo se večkrat srečali, ko je bila promotorka v M ....

pa še kaj bi se lahko spomnil ....

No, vsekakor čestitam !!!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
P.S. tema je primerna samo še za zaklep, ker je čist ušla iz konteksta, zaradi dveh klinč.evih besed in zaradi obešanja na ti dve besedi. dejmo se drk.at
bonk.gif

Če je že koga za "zaklenit" pol naj najprej tebe en zaklene. Ker si ti večinoma off topic v tej temi. odvetnica od grisbi (ki je očitno v navalu "ta je pa res res taprav..." pihnila mal hecno napoved).

Js tud že dalj časa opažam, da se res velik mamic po mestu sprehaja s podmladkom. Od mojih prjatlu je en glih sina dubu, en pa dela na tem (vsaj za enga vem
grin1.gif
)...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v klet bi jo mogli zaklenit, prav nadležna je...se spomnim da je enkrat kliznila s foruma, tist je blo prav fajn. mogoce bi prav njo moral en oplodit, da bi se vec z otrokom ukvarjala... ideja pač.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tale tema je pa prav zabavna!
grin1.gif

Ker vremenko ni kar je trdil si je grisbi v kratkem casu omisli starega prijatelja! Cez leto dni se zacne oplojevanje, vremenko pa ze sedaj tezko zivi s to mislijo. Kmalu bo s foruma izginila se ena uporabnica. Nekje vmes se naslika skorpy, ki mora biti vsepovsod poleg. Ona se ni nasla pravega, ce ne bi intenzivno nacrtovala oplojevanje!

Ahhhhhhhaaaaaaahaaaaaaaaa! Esmeralda rada da.press
grin1.gif