Letos je čudno leto. Full parov, ki so bili že kar nekaj časa skupej je šlo narazen ali pa so kar vse po vrsti noseče.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Yebi ga,....tko je k srečaš pravega in se v tebi prebudi materinski nagon,...sploh pa nimam pojma kaj se tok spotikate v to,...itak bova MIDVA mela otroka, vi boste pa za svoje poskrbeli, ko boste pripravljeni na to
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Letos je čudno leto. Full parov, ki so bili že kar nekaj časa skupej je šlo narazen
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
No pa mi vi ta zreli povejte kdaj je pravi čas
Bemu, ta pa je korenjak, ce ima pri tej starosti cez 7kg.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Tudi jaz sem udeležen v tem baby bumu.
Sicer je moj Jaka star že 2 meseca in 13 dni, ter ima ponosnih 7,5kg.
Spočet pa je bil na prvo žogo, v rahlo vinjenem stanju očeta
Upam, da nima posledic.
Tudi brat je prvega in drugega neredil v prvo.
Se mi zdi, da sem z nekim poslanstvom na tem svetu
Lp
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ker je nekaj posplošila, je pa nezrela osebazdej ste se čist spotaknil v njene besede, k je mogoče sam tko usekala letnico, sicer pa nikjer ni napisala a bi takrat rodila al bi takrat začela delat na tem, da bi mela otroka.
konc koncev, tle na forumu se eni mal preveč vtikajo v življenje drugih in zapičijo v določene besede, pa niti pojma nimate kdo se s kom, pa kok dolg pozna al pa že živi skupi al pa karkoli.
Grisbi: sej veš kaj sm ti rekla
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Najin bo prvi
Citat:
Najin bo prvi
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Mi že pestvamo 6 mesecev. Sodelavc je začel en mesec prej, kolega en mesec kasneje, prijatu pestva 5 dni. Kar nekaj jih poznam, ki delajo na tem, nekaj jih je v pričakovanju.....
Je beybi bum.
Tisti ki razmišlate o štalci, vozu, dodatni opremi,.... ste kozli. Ko maš malega (mi mamo malo), je vse lažje in LEPŠE. Res. Otročki, sploh ne stanejo tolk kot eni govorijo. Sam izogibajo se odgovornosti.
Nekdo je rekel, da je skoraj spustu solze sreče.
jp jpCitat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Najin bo prvi
Jest tud eno poznam (zelo, zelo osebno, menda mam nekaj zraven), ki ima rok (ne boš verjel) skorajda na isti datum, kot tvoja : 20.november.
Še to: a je tvoja bolj majhna, ime na J ? Če je, pol se poznamo ...
EDIT: datum, ne dan(popravil)