Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ker je nekaj posplošila, je pa nezrela osebazdej ste se čist spotaknil v njene besede, k je mogoče sam tko usekala letnico, sicer pa nikjer ni napisala a bi takrat rodila al bi takrat začela delat na tem, da bi mela otroka.
konc koncev, tle na forumu se eni mal preveč vtikajo v življenje drugih in zapičijo v določene besede, pa niti pojma nimate kdo se s kom, pa kok dolg pozna al pa že živi skupi al pa karkoli.
Grisbi: sej veš kaj sm ti rekla
Mir, kokoši!
Kaj pa?Citat:
Uporabnik skorpy pravi:če je tvoja žena kokoš, ne pomeni, da smo tudi ostale ženske kokoši
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ker je nekaj posplošila, je pa nezrela osebazdej ste se čist spotaknil v njene besede, k je mogoče sam tko usekala letnico, sicer pa nikjer ni napisala a bi takrat rodila al bi takrat začela delat na tem, da bi mela otroka.
konc koncev, tle na forumu se eni mal preveč vtikajo v življenje drugih in zapičijo v določene besede, pa niti pojma nimate kdo se s kom, pa kok dolg pozna al pa že živi skupi al pa karkoli.
Grisbi: sej veš kaj sm ti rekla
Mir, kokoši!
če je tvoja žena kokoš, ne pomeni, da smo tudi ostale ženske kokoši
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Na podlagi "podatkov", ki so bili servirani tukaj si tudi ne bi pričakoval takšne izjave od Grisbi. Vsaj glede na njene poste ne, drugače je tako ali tako ne poznamJe pa res, da smo tukaj prebrali samo drobtinice celotne zgodbe.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@ vsem, ki mistite, da ste kompetentni, da komentirate mojo "situacijo"
Kaj naj rečem,...delno sem ponovila napako, ki sem jo naredila že z ynosom,..preveč sem spustila privat življenja na forum,...in čeprav sem rekla, da se to ne bo zgodilo, vam povem, da je težko furat lik samske osebe, če to nisi,..slej ko prej ti dopi*di in odnehaš,...
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Na podlagi "podatkov", ki so bili servirani tukaj si tudi ne bi pričakoval takšne izjave od Grisbi. Vsaj glede na njene poste ne, drugače je tako ali tako ne poznamJe pa res, da smo tukaj prebrali samo drobtinice celotne zgodbe.
Točno tako,....vse kar veste je to, da z nekom živim 3 tedne, kar vam je prijazno serviral moj bivši, čeprav nimam pojma s kako pravicoNe veste pa koliko časa to dejansko traja, koliko časa se poznava, ne poznate najine celotne zgodovine, kaj sva že dala čez,.....in ja, .lahko še enkrat povem, da veva, v kaj se spuščava, da nisva dva brezglava najstnika....
Me pa zanima kakšni so za vas primerni pogoji, da se dva odločita za otroka? Je res edini pogoj, da sta dva kao par več let? Zakaj je potem med tistimi,ki izpolnjujejo ta pogoj, toliko ločitev in enostarševskih družin??