Ko prebiram tole, se mi zdi, kot da ste še vsi mlečni, ampak ker vem, da niste, me malo čudijo ti vaši komentarji. Pa gremo v obratni smeri:
lahko imaš lepo, seksi žensko, ampak taka rabi malo več vzdrževanja, stroški so višji, kot če imaš eno tako podpovprečno, skorajda grdo (OK, čeprav menda grdih ni). Slednja ima zelo, celo ekstremno nizke stroške vzdrževanja. Morda jih sploh ni in si ti tisti, ki je "vzdrževan".
V drugem primeru, vzamimo npr. Audija (moja izbira) in pa Dacio. Povsem jasno je, da ima Dacia precej nižje stroške vzdrževanja kot Audi. Celo statistika in poročila to potrjujejo. V Audija moraš vlagat več na prevožen kilometer, ja, temu ne gre oporekat. Precej več.
In sedaj tisto glavno: raje gledaš grdo babo in nimaš stroškov, ali pač malo globje sežeš v denarnico, kar ti omogoča "lepši pogled" na svet?
Se raje voziš slabo, neudobno, z manjšimi stroški, ali pač zamižiš na eno oko, plačaš več, a se v zameno za to od točke A do B (kar je namen avta) voziš precej bolj udobno?
Saj bi rekel, da je odgovor enostaven, pa ni. Čeprav jaz osebno vem, za kaj bi se in za kaj dejansko se vedno odločim ...
Vi pa kakor hočete