Avto do 4k.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Se mi nikamor ne mudi in imam čas ločevati zrno od plevela. Ker vse kar sem šel zaenkrat pogledat..eh, škoda besed.

Heh, tud sam še nisem kupil, ker kar pridem pogledat...jest ne vem, ali ne znajo z avti, ali je vse poklepano in razbito, večina pa preverteno, ker moja pri takih kilometrih zglea nova, nekateri pa, kot bi dali 2 vojni skozi.
Sem šel gledat enega fokusa, prag stranski na obeh straneh odstopa, šipe menjane(seveda trgovec zanika), levi in desni špegu zlizana ponekod, da farbe ni več skor gor, luči polne vlage,stranski stebriček zdrajsan, da kar lušči plastika, prtljažnik obutan, kot bi vsak dan smučke not dajal, plastika zdrgnjena ornk, blago na podnu pa tudi zguljeno, da se bo kmalu začelo vse trgat....aja, ko povprašam po vsemu za servisno, pravi kaj če mi, potem če je zabeleženo, kaj se menja, nikjer, listek pod havbo tisti mali, ko se dela servis, pa samo od 2015, gor pa seveda vse obkljukano, od velikega servisa, do vsega
hysterical-1.gif

Tako, da hja, smeh in jok ob enem, ko gledam ostale, ne veš res, ali je tok dilerjev, ki vrti in zjahano kupuje, da drago proda, ali folk dela z avti, kot svinja z mehom ali pa oboje
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.915
113
v lokalni ostariji
dejansko se ne vidi.

ker poznam jih kar dosti, ki imajo avtomobile zloščene spucane... a olje menjajo vsake toliko večinoma dolivajo. da o čem drugem ne govorimo...

pa kemično čiščenje tudi dela čudeže;)

pol3ni

Fizikalc
10. jan 2011
356
239
43
Idrija
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dejansko se ne vidi.

ker poznam jih kar dosti, ki imajo avtomobile zloščene spucane... a olje menjajo vsake toliko večinoma dolivajo. da o čem drugem ne govorimo...

pa kemično čiščenje tudi dela čudeže;)

Ja mi je en privatnik težke gradbene mehanizacije že kar nekaj let nazaj rekel,ko sem ga povprašal če mu ni škoda avta.In mi lepo reče glej jaz mam avto za nucat,ko je čas prodaje ga peljem na generalno čiščenje,zunaj znotraj,poliranje itd.Kakšne 200 € ceneje kot ostali in avto gre za med

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Vse res, ampak jest sem govoril o tistih, ki so že na zunaj adijo pamet in te sam pogled na avto odbije od nakupa.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
He,he...lani prodajal C3 letnik 2008 z 24500 km in dozivljal podobne situacije, kljub postemplani servisni in prilozenim racunom. Jih je par reklo,da je ziher nekje kaksna mucka
confused-1.gif

In zakaj takih avtov ne pokažete na Alterju?
10.gif

Ti zdaj ze lahko povem, da se bo cez 4 leta prodajal C3,1.2 Exclusive, letnik 2015 z dodanim senzorjem za luci, zatemnjena stekla zadaj in rezervnim kolesom. Cez 4 let bo imel med 25.000 in 30.0000 km. Ce bo kaj srece bo pa tudi nekaramboliran. Dodam se zimske gume na litih platiscih. Seveda redno vsako leto servisiran na pooblascenem servisu.
Kontakt mas, tak da se javi nekje v sredini 2020.
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pa glih zdele noben, no ....
Vpraš, ko bo prjatu avto že kupil ...
evil.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.154
3.875
113
Jest pa kliota 1.2, izdelan skoraj do polovice (renault jbg), sicer pa tiptop. 2007 letnik in 110k. Za 4 jurje sicer s težkim srcem, ampak ok, redne cene so od 3k dol.
hysterical-1.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
js sm isto dobil xsaro picasso, ki je imela v 10 letih 185 000. pa povsem verjamem, prodajalec je sosed od bivsega sodelavca in tip se je pač vozil slabih 40 km na dan v sluzbo in šel letno z avtom na dve daljsi potovanji (recimo v španijo).

Pač slovenija je dežela, kjer folk rad kupuje avtomobile, ki jih ne rabi. Vsak ima dizla, naredi pa recimo 15k letno.. in najbolje je kupit avto od slovenca, ki se mu je pri 6ih letih iztekel dizel in rabi nov pleh za sosede drazit.