Avto do 5k eur. (čim manj izgube vrednosti)

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Nisem mislil na motor ampan na celoten omenjen avto. Če si pozabil, sem si omislil omenjeno vozilo, za čas ko sem dal popravljat svojo italijansko pijanko. Pri vsej stvari je samo to res, da se najdejo ljudje, ki tako vozilo hitro kupijo, sploh na Dolenjskem, in gre prodaja hitro mimo.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Če si pozabil, sem si omislil omenjeno vozilo, za čas ko sem dal popravljat svojo italijansko pijanko.

Glej, ti si si mogo kupit avto, tako dolgo se popravlja lančijo, zdaj pa bi mu isto naredil? Da si kupi tretji avto, da drugega popravijo
da ga bo lahko vozil dok ne dobi prvega?

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Kaj pa bi ti naredil, če je potrebno zamenjat celotno podvozje, izpuh pa še kaj, avto pa rabiš. Bi se ti s taksijem vozil, da narediš skok meter pa pol navzdol pa potem po travniku? Če že greš v popravilo, potem se naredi kot se mora, ne pa samo skupaj vrže lih tolko, da se pelje in potem proda. To pa nikoli ni stvar parih dni. Sploh pa ne pri avtu, ki je iz proizvodnje že več kot 10 let in delov nimajo nikjer na zalogi.

Pa povsem razumem, da ti takega koncepta ne razumeš.
evil.gif

PS. Se pa še vedno lepše peljem kot pa v nekem Golfu.
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Kaj pa bi ti naredil, če je potrebno zamenjat celotno podvozje, izpuh pa še kaj, avto pa rabiš.

že v štartu bi kupil avto, ne pa italjansko verzijo prevoza na 4 kolesa
aplauz.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
mah kar se ohranjanja cene tiče z VWjem ne moreš falit. sploh z golfom ne. maš lahko najbolj zgnitega 25 let starega golfa brez tablic parkiranega pred hišo, pa bo folk vsak dan zvonil, če prodaš in če je dizel =)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Torej za obdobje cca. 8-10 mesecev se išče nek avto do cca. 4-5 k eur. (raje 4 kot 5). Zaželjeno je, da bo v tem času izgubil čim manj na vrednosti in da se bo čim hitreje prodal. Zaželjen je diesel. Jaz pravim Golf 4, zanimajo me pa še vaši predlogi?
smile-1.gif

druga varjanta pa je škoda octavia.