Potem tudi ne bi smel biti problem policije, če se razjarjeni državljini zberemo in nalomimo tako carinike kot kamionarje ...
150€ in 3 kazenske točke pa res pri nas. In ko so točke ni več polovičke. In to je več kot 4x več kot je plačal der starke v Avstriji.Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Samo toliko za intermezo:
Pri nas bi za isto prekoračitev dobil kazen 100 €; polovička 50€ za plačilo v 16 dneh. In tisti, ki nabijate o nekih kaznih v višavah in pikah, dejte nehat blodit v prazno.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
In ko so točke ni več polovičke
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Polovička je samo pri normalnih policijskih nalogih, tudi če so točke. Če prideš do sodnika (npr. da pihneš) in ti da on kazen, ni več polovičke. Preverjeno.
A to pomeni, da če me dobiš pijanega ne bom plačal z zakonom predvidenih 950€ kazni ampak samo polovico tega (v 16 dneh) ???Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa kake lazi ti trosis naokoli? Kaj ni polovicke? Polovicka je pri vsakem placilnem nalogu v RS ne glede na to ali ti ga izda policija ali pa kak drug prekrskovni organ in ni odvisna od nobenih tock. Tok mas za povedat da te policija goljufa, pa ravno ti si tisti ki stalno siris lazi med ljudmi. Goljuf.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Sej tudi nič ne boš dobil. Mene so ustavli, pa sem bil zato primoran plačat.
Stacionarni radarji pa takole funkcionirajo: Predrago jim je pošiljat vsako pizdarijo. Razen če kazen preseže 70€!
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Stacionarni radarji pa takole funkcionirajo: Predrago jim je pošiljat vsako pizdarijo. Razen če kazen preseže 70€!
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Polovička je samo pri normalnih policijskih nalogih, tudi če so točke. Če prideš do sodnika (npr. da pihneš) in ti da on kazen, ni več polovičke. Preverjeno.
Če policaj pravi vozniku, da je peljal 113 km/h pomeni da je toliko tud peljal in da je to uradna meritev. (z upoštevanjem vseh pogreškov oz. varnostne razlike)Citat:
OK, mi pravi, da sem s 113 na 80 km/h pribil.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
V prvem postu si spregledal sledeče. Da je policaj prišel k vozniku in mu rekel:
Če policaj pravi vozniku, da je peljal 113 km/h pomeni da je toliko tud peljal in da je to uradna meritev. (z upoštevanjem vseh pogreškov)Citat:
OK, mi pravi, da sem s 113 na 80 km/h pribil.
Policaj ni rekel : 113 mi je radar pokazal, ampak: 113 si peljal. Kar je razlika. No zdej pa seštevaj naprej.
A boš o avstrijskih plačah tud kej napisal?
Citat:
Uporabnik keber pravi: