KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
sem gledal tole tehnološko čudo v 3D v Tušu v MB... ob 12.00 je bila samo četrt polna dvorana 4
smile-1.gif

nisem pristaš znanstvene fantastike, vendar sem z veseljem pogledal do konca... zgodba je sprejemljiva, barve in domišljija barv je enkratna, tudi 3D efekti so bili solidni... še najbolj huda je bila, ko so plinske bombe streljali, se je folk kar izogibal
smile-1.gif

skratka, priporočam ogled v 3D tehniki...

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ja, jaz sem bil ob 20:00 in je bila vse dni gužva. Včeraj mi je potem le uspelo
smile-1.gif
Z očalami sem bil tudi zadovoljen.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mene pa zanima, kakšna so ta 3d očala in zakaj se jih ne bi dalo nabavit, da bi se tudi doma gledalo v 3d??

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ga nameravam it pogledat, je bil kdo v Celju, v Tušu? Al je le treba it v XPAND?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kolega ga je gledal v tušu in nato še v koloseju in pravi, da je v koloseju dosti lepša slika. Jaz sem bil v nedeljo v koloseju in sem bil kar presenečen, sem pričakoval da bo vse skupaj bolj tako tako. Sam movie pa me je mogoče malo hladnega pustil ali pa sem preveč pričakoval glede na vso famo okoli njega. Eno dobro sedmico mu dam.
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ni samo odlična tehnika, tudi zgodba je res dobra. Vsaj meni super film, vendar sem si ga ogledal v navadni tehniki v Planet Tuš Kranju.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sem šel v LJ v XPAND, pa so žal vse predstave razporadane. Bom kr počakal verjetno pa drugo leto enkrat šel pogledat ko se malo ta gužva razkadi.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mene pa zanima, kakšna so ta 3d očala in zakaj se jih ne bi dalo nabavit, da bi se tudi doma gledalo v 3d??

zankrat nemogoče...rabiš dve sliki...eno polarizirano navppično in eno vodoravno.....v kinu sta pač dva projektorja....doma bi potreboval en monitor za en uč...drugi za drugi uč.....sicer so napovedane televizije za 3D tehnijko kjer je polovica pixlov polarizirana v eno in druga polovica v drugo smer, kot pa je v linku napisano...je problem pri linearni polarizaciji v tem da bi moral glavo držat vedno samo naprej in bi pri vsakem premiku malo zamaknilo sliko...takod a se uprablja cirkularno polarizacijo ....potem bo z takimi očali to delovalo ( take kot so v kinu...se pravi polarizaijske)

imaš pa še vedno varjanto doma gledati 3D preko barvnih očasl...samo močno matra oči + tega so barve porazne...in 3D ni tolk dober kot tehnika polarizacije.

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Naslednje leto prihajajo novi televizorji, ki bodo izmenično prikazovali sliko za levo in desno oko. Rabil boš pa posebna očala, ki bodo sinhrono zatemnila levo in desno lečo. V tem formatu bodo tudi 3D filmi na blue rayu.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ljudem se je čist sfuzlalo s tem Avatarjem, nazadnje je bla taka evforija pri Titanicu (ki je spet Cameronov
tongue-1.gif
).

So pa sicer le objavili podatke o ceni filma - 'samo' 237 mio $ + 150 mio $ za reklamo. Do sedaj pa so zaslužili 643 mio $ in je že zdaj na 41. mestu zaslužkarjev vseh časov.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
V gardalandu sem pred več, kot 10 leti gledal tistega "rolkarja", ko se spušča navzdol po cesti v 3D oz. pribljužku 3D + sedeži so se tresli.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sej vsa oprema ki je v xpandu je k nam prišla iz minhna kjer so pred 10 letimi postavili to čudo.pa se jo je folk naveličal in so rabljeno k nam pripeljali

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Dober film...zgodba sicer nič novega...ostalo pa samo WOW...definitivno vizuelno najlepši film dosedaj
zmaga.gif