Asistenca

Asistenca

• Skupaj glasov
    46

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če pa se organiziraš, pa te čaka takoj...
Komfort asistenca gre samo s komfortnim kaskom, ostalo je asistenca plus. Najbolj me pri AMZS motijo dolgi čakalni časi... Mi je pred časom blokirala zavora na službenih kolih. AMZS bi potreboval nekje 2 uri da me pobere (Trnovo), asistenca pa 20 minut in to AMZS!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Čudno pri vas v LJ to vse deluje, nikoli nisem dolgo čakal AMZS-ja, tudi na Hrvaškem so bili relativno hitro... je pa res da imamo na AMZSju kar veze in da gre vleka v primeru klica na pot takoj ko je to možno... Lp

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sam zadovoljen s triavom, razen pazite ker nadomestni vam pripada samo ce se ne morete pripeljat do servisa. Ce se tja pripeljete, vam ne pripda. Je pa vec teh asistenc tudi pri triglavu. Pa ponavadi ti tiste variante za 1evro pripadajo samo ob kasku ali kaksnih drugih pogojih.
A je to nekaj novega?

Ko je meni šla črpalka pri Fordu in se je posledično pregreval, sem ga čez nekaj ur zapeljal do mehanika. Šele potem sem se spomnil na asistenco, pa z nadomestnim ni bilo težav. Čez 1 uro so mi ga pripeljali domov in ga čez tri dni prišli iskat.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No na hitro, jaz imam tudi že minimalno 5+ let to najvišjo asistenco pri AMZS, ne da mi je rešila, 100x me je rešila, največja fora pa je v tem da je asistenca vezana na človeka in ne na registersko tablico. Torej vzamem tujo garo za katero nevem v kakšnem stanju je in me pusti na cesti, ni problema, AMZS asistenca vse reši. Sem prepričan da je to daleč najboljša asistenca pa še revijo dobiš vsak mesec zastonj + popust na tehničnem + bon za avtopralnico
smile-1.gif
Sicer pa nevem kako je v primeru da pri zavarovalnici koristiš asistenco, pri Triglavu sem 100% da drugo leto ne dobiš 5% popusta katerega bi dobil v kolikor nisi imel nobene škode (tako oni pravijo), po domače pa dobiš tisti rabat če nisi nič črpal iz police v preteklem letu, če pa uveljaviš šlepanje pa si črpal in potem več ta asistenca ni tako ugodna... Lp

A je to tudi kaj novega?
Pred leti sem koristil nadomestni avto iz naslova asistence in se to pri bonusu ni nič poznalo. In se tudi danes ne sme poznati, ker to zavaruješ kot svojo postavko. Ravno tako, kot škoda zaradi divjadi, če imaš zavarovano posebej, ne vpliva na bonus.

PS: a si pri AMZS v službi?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No na hitro, jaz imam tudi že minimalno 5+ let to najvišjo asistenco pri AMZS, ne da mi je rešila, 100x me je rešila, največja fora pa je v tem da je asistenca vezana na človeka in ne na registersko tablico. Torej vzamem tujo garo za katero nevem v kakšnem stanju je in me pusti na cesti, ni problema, AMZS asistenca vse reši. Sem prepričan da je to daleč najboljša asistenca pa še revijo dobiš vsak mesec zastonj + popust na tehničnem + bon za avtopralnico
smile-1.gif
Sicer pa nevem kako je v primeru da pri zavarovalnici koristiš asistenco, pri Triglavu sem 100% da drugo leto ne dobiš 5% popusta katerega bi dobil v kolikor nisi imel nobene škode (tako oni pravijo), po domače pa dobiš tisti rabat če nisi nič črpal iz police v preteklem letu, če pa uveljaviš šlepanje pa si črpal in potem več ta asistenca ni tako ugodna... Lp

A je to tudi kaj novega?
Pred leti sem koristil nadomestni avto iz naslova asistence in se to pri bonusu ni nič poznalo. In se tudi danes ne sme poznati, ker to zavaruješ kot svojo postavko. Ravno tako, kot škoda zaradi divjadi, če imaš zavarovano posebej, ne vpliva na bonus.

PS: a si pri AMZS v službi?

Alo bebec (sorry) preberi še enkrat kaj sem napisal, nisem napisal da ti gre bonus(bonifikacija) temveč da naslednje leto nisi deležen 5% dodatnega bonusa zvestobe na celotno premijo kot bi jo sicer. Ne se vedno zaletavat, počasi preberi, razmisli in komentiraj. Naj te afekt ne zavede
evil.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Kakorkoli že vehementno pišeš: motiš še.

Meni so to letos povedali v obraz, ko sem podaljševal registracijo - vidim, da ste koristili asistenco, zato vam ne morem dati 5% popusta.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Čudno mi je naslednje (zavarovalne police pa niti slučajno ne gledam, ker se mi ne da do avta
cool-1.gif
):
a) a ni asistenca kombinacija, te pa nimajo nobene zveze z AO bonusom in ne ven zakaj bi bil to škodni dogodek
b) prijava, da ne boš dobil 5% minusa za preteklo leto, je čudna - kaj pa tisti, ki že ima 50% bonusa
c) mene so učili, da ob (prvem) škodnem dogodku dobiš 15% malusa in čao. 5% bonusa pa dobiš, če škodega dogodka nisi imel. In po tej logiki se "bonusa ne dobite, ker ste koristili asistenco" s prejšnjim stavkom izključuje. Če že, bi moral dobiti malus, ne pa ne tič ne miš!
crazy1.gif

č) pred cca. dvema letoma sem koristil asistenco, in vseeno dobil bonus
confused-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
- uporaba asistence ne voliva a B/M

to kar fantje govorijo zgoraj pomeni, da ta "najboljša" zavarovalnica v sloveniji, če koristiš katero koli kasko kombinacijo ali celo AO, ne dobiš dodatnega popusta ( šeenkrat ta nima veze z bonus/malusom) katerega oni imenujeo bonus "zvestobe" kar bi rekel da se malo norca delajo iz strank.... zvest si triglavu če jim plačaš vse drage premije, ko pa koristiš nekaj ti na naslednje leto ne dajo tega popusta, ker nisi več zvest ker se ti je avto pokvaril ali pa srna skočila pred avto? Generali ima vsaj popust na "brezškodno dogajanje", Tilia in ZM pa tukaj ne komplicirata, če si dal "kuponček" zgubiš bonus oz dobiš malus.... ostalo nima veze...

Pol pa pravjo da triglav najmanj komplicira?!?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No brat ne znaš, to je point vsega, mešaš klasične popuste z bonusi/malusi... Skratka to je to
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ti pa je Garfildd najlepše kar se da razložil, dokler jim drago plačuješ in nič ne koristiš si car, ko pa bilo kaj koristiš (po domače ko se morjo stegnit) pa si že baraba, sumljiv, muten in avtomatsko več nisi zvest (nevem katero budalo si je izmislilo to ime za popust) skratka ker koristim asistenco nisem letos bil zvest zavarovalnici in ne morem bit drugo leto nagrajen s popustom.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Super, tole pa so končno dobre informacije
zmaga.gif

Zopet mešaš, stalnostni popust pomeni koliko let si pri zavarovalnici zaporedoma (gre na pretečeno dobo). Torej če si zaporedoma 5 let imaš večji popust kot pa če si komaj drugo leto zaporedoma..

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik tony pravi:
467716-post_slo.gif

Premagal si me z izkušnjami. Šparam živce in ne pišem več.
smirk-1.gif

Lej, po nepotrebnem imaš dolg nos. Sva ti AF in jaz isto napisala - da gre za popust in ne bonus.
smile-1.gif