AR 4.20 ( brez ) JCV

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Če ne bo šlo šume porihtat je ena izmed možnosti to, da se naredi img samo z SLO iz AR 4.10
Probavam sedaj to varianto in ti javim
wink-1.gif

Z dvema IMG pa bo šlo, je gozd ok
priden.gif

Sem šel na original typ od 4.10 in spremenil na 709 FID pa je

Da vidimo sedaj...

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej na to se ne spoznam, če veš, nam pomagaj
smile-1.gif

Jaz nisem nič spreminjal sam, ko sem spreminjal FID zemljvidu AR 4.10 je gmaptool avtomatsko spremenil tudi FID TYP datoteki.

Na Nuviju 205 deluje ok AR 4.10 s fid 709

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Matko pravi:
ne pozabit spremeniti ime v 2c5.typ

Ni treba spremeniti imena, ne moti, ker je vsak zemljevid sedaj svoj IMG in je file znotraj.

No, z dvema IMG datotekama pa imamo gozdove
smile-1.gif

81.png

26.png

29.png

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dejansko za Jugo ne nucaš več AR, niti za Albanijo itd.
CN povsem zadostuje in je vedno boljši.

Da to je res kaj praviš. Meni pa je edino žal, ker sem jim dal 100,00 EUR za tisti CD. Bolj koristno bi bilo, da bi jih zapravil v gostilni.

I

Izbrisan uporabnik #488

1.
Skratka, povsem normalno si sedaj inštalirajte AR 4.20...

Ter nato img datoteko od AR 4.20 preimenujte npr. v adria.img.

2.
Nato pa samo še dodatje Slovenijo v samostojni IMG datoteki, najdete tam kot vedno in zadeva mora špilat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dejansko za Jugo ne nucaš več AR, niti za Albanijo itd.
CN povsem zadostuje in je vedno boljši.

Da to je res kaj praviš. Meni pa je edino žal, ker sem jim dal 100,00 EUR za tisti CD. Bolj koristno bi bilo, da bi jih zapravil v gostilni.

Kaj je največji fiasko nove AR.

Da ostranijo Slovenijo in napišejo, da je ok pokrita v CN.

V redu, ampak potem pa popravite stike na meji, nikjer ne štimajo, ne samo s Slovenijo...

Katastrofalen izdelek glede tega, tako da obhe kart ne moreš imeti vklopljenih, ker se mu zmeša.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem hitro naredil simulacijo čez mejo.

36.png

82.png
208.png

Dela ok, le na meji je rekel polkrožno obrnite, vendar tako nadaljeval in pokazal pravilno, vozite naprej 6km...do cilja.

Kaj čemo, druge rešitve ni, k sreči pri nas cest več ne gradimo, tak da bo AR še dolgo dobra...

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Sedaj se postavlja vprasanje , ce je v novi AR 4.20 balkan bolje pokrit kot v CN... sicer se bo uporabljal le se slednji.

Lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni bolje pokrit, ponekod ima kje kakšen detajl več (Albanija), ponekod je CN lepši (BIH).

A z obema se da normalno navigirati.

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Napoved novosti za AR 4.30: U karti se više ne nalazi Hrvatska jer je područje Hrvatske detaljno pokriveno s kartom City Navigator Europe.

Napoved novosti za AR 4.40: U karti se više ne nalazi Bosna jer ....
.
.
.
Napoved novosti za AR 5.00: U karti se nalaze samo još koordinate našeg šupka. Želimo vam ugodnu večer i puno vam hvala na vašim Eurima. Hebe se nama za naše uvažene mušterije.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Testiral sedaj vklopljeni obe img datoteki ( AR4.10 samo SLO + AR 4.20 ) zadeva deluje na 3490 odlično in tudi TMC deluje brez problemov.
Pri iskanju ni nikakršnih težav in prav tako jih ni pri simulaciji rute.

I

Izbrisan uporabnik #488

Malo je hecno, da niso pustili vsaj stare Slo, če že nove niso kupili.

Namreč, veliko folka v Sloveniji je kupilo AR zaradi Slovenije in ne ostalih držav, zdaj pa so nas zaključili.

Po drugi strani je pa res, da lifetime AR ni imel in da je živela kakšnih 5 let.

Nič se ne da, gremo dalje, a vsaj meje bi lahko popravili, malo so nori.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Predlog, ki je morda malce off....

Popotnik, morda bi veljalo spremeniti naslov te teme v: Kmalu AR 4.20 brez JCV
grin1.gif

Sem pa tudi jaz razočaran nad novo verzijo AR 4.20. Kaže da bom še dolgo uporabljal AR 4.10. Za navigacijo po vaseh je še vedno boljša, kot pa zadnja CN.