Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi meni se zdi, da nima veze z AR, ker sem sedaj probal z vsemi vklopljenimi, samo z AR, samo z CN, brez izklopa med preklapljanjem in z izklopom in za vsako, ko sem šel pod nedavne nuvi deluje normalno.
Ma ne - na napravi je CN 2.14.20 na SD card se instalirajo v mapo Garmin deli te karte,zraven imam naloženo popravljeno verzijo AR znanih avtorjev.SD card je vedno v napravi in ni bil po prvi vstavitvi nikoli zunaj.Sem pač slučajno opazil,da se pri poskusu pogleda na NEDAVNE poti ekran naprave obarva belo po sekundi dveh pa se sam izklopi.Zanimivo je,da zadeva deluje ko je omogočena kartografija CN.Pa saj nima veze-AR gre v pozabo-bom pač rutal samo na CN.
Možno je, da so slabi kontakti na SD.
Izvleci SD kartico in jo vstavi nazaj. To nekajkrat ponovi. Lahko pa tudi kontakte na SD kartici malo obrišeš s špiritom.
Ar 4.10, ki jo imaš na napravi in novo 4.20 ne moreš uporabljat tako da bi imel obe v celoti naloženi.
Edina rešitev za to kombinacijo je, da si naložiš predelano karto, kjer sta združena SLO4.10 in AR 4.20
To, da se ARju obeta konec, sem že zdavnaj napisal, da bodo pa tako klavrno končali pa res ne morem verjet-enostavno bi pustili staro Slovenijo not in posodabljali tisto kar jim še paše.
Me pa zanima ali je sploh kaj novosti pri Hrvaški v verziji 4.20, glede na verzijo 4.10?
Zanima me, če se sploh splača menjati AR 4.10 z AR 4.21?
Mojstri a lahko naredite AdriaTopo karto rutabilno pa Adriaroute sploh ne bo več potrebna
Sicer je pa meni daleč, daleč najboljša varianta AdriaTOPO+CNE ampak žal dela samo na modelih od 1xxx in nazaj, na 2xxx in naprej pa sicer dela ampak potem ni zvoka pa še občasno zmrzuje.
Citat: Uporabnik fikus pravi:
.... daleč najboljša varianta AdriaTOPO+CNE ampak žal dela samo na modelih od 1xxx in nazaj, na 2xxx in naprej pa sicer dela ampak potem ni zvoka pa še občasno zmrzuje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.