Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
No ja kolko jaz vem iz prve roke o politiki Appla.
Ob izidu dajo najprej oskubljeno različico produkta, kateri sledijo potem še "nove", ki imajo vse ostalo šaro, ki jo imajo drugi že par let.
Vedno so par let odzadaj a zgleda, da jim prodaja uspeva, saj so povečini produkti "bulet proof" in so nemenejni potrošniški raji, ki jo boli K, kako bo naložla gor kaj koristnega.
Še malo odzadja: To da prvo izdajo oskubljeno različico je posledica tega, da jim enostavno zmanjka časa za testiranje.
Če dodaš USB, ga je treba testirat, če dodaš kamero isto. To rešujejo z dobrim marketingom in s tem, da ne izdajo produkt ki "deluje", čeprav je "polprodukt" napram ostalim. pri tem pa še lepo molzejo folk...
PS. zakaj bi rabo še eno dodatno napravo, ki je mešanica notebooka in teelfona, a nič od tega. Že telefon mi je muka nosit s sabo, kaj šele da bi totega hudiča. Če rabim kaj nujno pa lahko naredim s telefonom.
1. Res je, da prvič dajo ven bolj ali manj oskubljen izdelek in ga potem nadgrajujejo. Apple lahko sledi drugim napravam, drugi proizvajalci pa do zdaj še niso naredili konkurenčnega UI.
2. Kdo si ti, da govoriš kaj je za koga koristno?Včasih ste Apple haterji še precej slabši kot Apple fanboyi....
3. Strašno poučen si ti o razvoju pri Applu
4. Zakaj sploh komentiraš napravo, katera je očitno narejena za drugačno ciljno publiko (ovce, raja, kakor koli jih že imenuješ). Mogoče nekateri pa radi sabo nosijo telefon in druge naprave
1.) Dajo ga ven izključno zato, ker jim zgleda vedno zmankuje časa. Več Featurejev več bugov in zato raje polizdelek dajo na trg delujoč.
2.) Tu ti dam prav. Kolk bo zadeva koristna bomo vidli. Za mene definitivno ni. Nisem ne "fanboy" niti "hateboy". Apple spremljam že od samega začetka. PS. Edini njihov produkt, ki si ga lastim je (ipod), o tem zdaj nebi tu. Jaz pravim da je nekoristna... bomo vidli čez kako leto, če sem imel prav.
3.) O razvoju v Applu sem verjetno poučen, no ja malo pa že
4.) Nevem zakaj je ta naprava sploh koristna in mislim, da jo bodo kupili samo fanboyi. JAz v njen ne vidim dobene koristi in nič inovativnega. Torej povečan telefon, brez telefona :/
In še izjava ko te zaposlijo: "You have joined the Cult"
Nazadnje urejeno: