Apple iPad

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Okej stroka, v čem je sploh finta tega iPada? Zakaj bi si človek umislil to namesto prenosnika?

Kdo pa je rekel, da je to namesto prenosnika?
smirk-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Za manj kot pol kile teže več imaš Apple Macbook Air. In ta Applova mašina celo ima smisla. iPad nima smisla. Sploh pa pri skoraj kili teže.

Tablet PC je že itak nehvaležen format računala. Je hkrati prevelik in premajhen. Ni ne tič, ne miš. Tukaj Apple ne more kaj težko revolucionarizirati. Razen če zbije ceno na pod 300 EUR in si ga zaradi poceni reči vsak omisli za branje spletnih cajtengov na WCju.
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja saj zato pa vprašam zakaj je to saj ne vidim smisla v tem "velikem" ekranu da si ga nosiš zraven. Da bom dajal tak denar da bom lahko surfal potem hvala lepa.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja saj pravim, Dr_Strangleove me je usmeril in vem zakaj bi ga uporabil! Torej ko grem na WC! Pa še to je neuporabno če ne morem gor inštalirat MSN
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja saj pravim, Dr_Strangleove me je usmeril in vem zakaj bi ga uporabil! Torej ko grem na WC! Pa še to je neuporabno če ne morem gor inštalirat MSN
hysterical-1.gif

Kdo pa se uproablja danes MSN, ko je pa na voljo toliko boljsih IM klientov
smile-1.gif
... Tudi za iPhone/iPod Touch in posledicno verjetno tudi za iPad je na voljo kar nekaj tovrstnih programov...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Jest ne boš verjel ampak jaz ga uporabljam! Zakaj? Zato ker sem ga navajen ter zato ker ne maram ostalih socialnih omrežij v stilu da te nonstop nekdo dodaja ti guši ter pošilja povabila. To je to. Za vsakogar nekaj!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Bi ti razložil ampak ti tega ne bi razumel prav? In jaz kot dober človek nočem da se mučiš in razmišljaš kajti to ni za tebe
wink-1.gif

zmaga.gif

PS:. Dal ti bom vseeno namig ker vem da te žre => To je to, za vsakogar nekaj => ne nanaša se na iPad! Ugani na kaj se nanaša:

a) na iPhone
b) na novo kuhinjo ali
C) na socialna omrežja in podobno sranje

Nazadnje urejeno:

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Kje bi prisel prav?
Ce dokupis stojalo, ga lahko uporabis ko elektronski okvir za slike.

Za kaj drugega je pa verjetno res tezko uporaben. Vsaj za dolgi rok ne. Mesec ali dva mogoce.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
sej ne to. poskušamo ugotoviti namembnost te naprave.

kaj te briga namembnost, evrokrem si ga bo kupil ti pa bodi zaprt v svojo sobo, ker si ne moreš kupit touchscreen okvirja za slike z 16gb prostora za 350€

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
mater ste nekateri zamorjeni in fauseritni
uf-1.gif

ce je men aparatura neuporabna jo pac ne kupim, niti se ne trudim naokol razlagat kak je brezvezna in zgresena

Ah vidim da ne razumeš poante, si pač bebček al pepček kar ti že pač piše v tituli.. Začni zraven razmišljat ko bereš!
zmaga.gif