Tam njih 10 milijonov uporabnikov.*Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Je kdo ze nasel uporabno funkcijo zanj ?
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Se strinjam popolnoma. USB bi lahko bil kr neki dostojni upgrade, tako pa ni ravno navdusil. Apple pac rad naredi velik pomp za nic.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Radirko pravi:
http://www.dmwmedia.com/news/2011/01/19/apple-posts-record-profit-ipad-sales-surpass-projections
In prejšnji post.
* - v enem letu skoraj več kot all time linux desktop users
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Imaš ti TV v vseh prostorih v hiši?
Citat:
iPada lahko uporabljaš povsod... tudi način uporabe je drugačen. Za navadne smrtnike je pač uporaben za kratkočasenje in vse ostale dejavnosti, ki jih omogočajo aplikacije iz App Stora. To ni nadomestilo za nobeno dosedanjo stvar (no... mogoče časopis, knjige, revije... ampak samo delno). To je dopolnilo...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Hardware je že tu za dokaj nizko ceno, treba je samo še počati na honeycomb:
7" kapacitivni zaslon, 800MHz proc, wi-fi, ... za 176€
10" kapacitivni zaslon, 1GHz CORTEX A8 proc, wi-fi, ... za 300€
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Radirko pravi:
Pa jo znas opisati v enem ali dveh stavkih ? Navedel si prodajne stevilke. Jaz lahko isto naredim za tisto abotnost od Tamagotchija (Wikipedija pravi preko 75M, torej mora biti neverjetno dobra stvar, ki jo mora takoj kupiti vsak), a edina stvar, za katero je uporaben - razen porabe casa - je to, da ga vrzes komu v glavo. Jaz sem imel v mislih dejansko uporabnost, da ti npr. olajsa delo, da omogoci nekaj, cesar prej nisi mogel poceti, a je zelo pomembno. Morda sem se storasto izrazil.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ne... na rabim za preživetje. A je kje napisano, da je to naprava, brez katere se da preživeti?
To je naprava, ki dopolnjuje sektor zabavne elektronike. Če imaš višek denarja in dovolj prostega časa za brskanje po spletu, branje elektronskih knjih, igranje kakšnih iger, je iPad idealen nakup.
Res ne vem, kakšno mega produktivno napravo pričakujete. Za to so še vedno PC-ji.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj pa ti počneš na telefonu?
syncaš mejle?