Another one bites the dust

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Niti ne... Bistvo sem povedal v svojem 1. postu v tej temi... poscrolaj malo...
smirk-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
idi med samomorilske teroriste, pa se vrži v luft nekje v puščavi. boš največ naredil zase in za svojo skupnost

ali pa se reši svojih frustracij in se sprijazni s tem, da nobenega pri nas ne briga kaj se je nekoč nekje izven naše male dežele dogajalo , če pa že vemo pa je večini vseeno

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
noben. ker niso v evropi in ne kandidirajo za vstop v EU in evropo na splošno bilo qrac za njih. Amreri pa ne priznavajo drugih sodišč razen svojih, so uzakonili preventiven napad na druge države, če se jim pač zahoče itd itd bla bla bla

Če pa bi v Libiji slučajno sile NATO zajele polkovnika Gadafija, bi ta šel na počitnice v Haag in bil kriv za vse

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:Ta aretacija bo za Srbe velik madež v njihovi zgodovini. Sramota da ste pustili vašega heroja tujcem.
Za tebe je heroj nekdo, ki po bitki da pobiti vse ujetnike? Potem imamo iz maja in junija 1945 tudi veliko herojev.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:Ta aretacija bo za Srbe velik madež v njihovi zgodovini. Sramota da ste pustili vašega heroja tujcem.
Za tebe je heroj nekdo, ki po bitki da pobiti vse ujetnike? Potem imamo iz maja in junija 1945 tudi veliko herojev.

"Naši" so jih vsaj na hitro pobili, zavezniki so jih pa izstradali do smrti.
priden.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
jaz pa se čudim, da po bitki zmagovalci pravzaprav ne pobijejo vseh ali pa vsaj večine ujetnikov.
gledam čisto praktično. veliko število ujetnikov pomeni velik ligistični izziv pa še velik strošek, in nevarnost, da ujetniki onesposobijo stražo in žačnejo spet delati peezdarije
včasih so večino pobili, tisto kar pa je bilo za ponucat pa odterali v suženjstvo. no dandanes, ko smo civilizirani pa damo ujetnike v taborišča pa jih tam pustimo stradati pa počasi crkavati . nekaj pa si jih za nekaj let ali desetletij izberemo, da se pomalem nad njimi izživljamo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.442
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mladič je verjetno smrtno bolan, pa so se zmenili z vlado, da družina dobi par milijonov, on gre v Haag za kak mesec ali par, Srbija dobi pohvalo, Mladič v grobu in to je to...

Serge B. bi naslednji teden oddal negativno porocilo o sodelovanju Srbije ,kar bi pomenilo da bi Srbija dobila po usesih od Americanov. To je manever da se izognejo temu porocilu temu ampak ceno bodo placali Srbi iz BH. Nikoliæ se ze zaveda kaj to lahko pomeni. Tadicu bo pa se kapnilo .

?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dlje je prišel od tvoje srebrenice.

dej nam zaupaj kje so družinski člani vzeli slovo..mogoče pa alter najde klavce teh nedolžnih civilov, ki so skandiral alija, alija..in s simboli tekli od vasi do vasi..

aja..okol amerov pa tega..prijatelji..ja..sanja svinja kukuruz..vidim ja. počas..mi sicer ameri niso nikakor vsec..ampak ko vidim kak presezek ti spises..mi ratajo precej simpatični.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:jaz pa se čudim, da po bitki zmagovalci pravzaprav ne pobijejo vseh ali pa vsaj večine ujetnikov.
Že nacisti praviloma niso tega delali. Krvoločni Američani so šli po državljanski vojni domov. Po prvi svetovni vojni tudi nisem zasledil, da bi se to množično delalo.
Res pa je, da opisi starih vojn (npr. stara zaveza svetega pisma, ali pa upor Spartaka v Rimu) opisujejo tako početje. Čeprav tudi tam so babilonci jude odpeljali v sužnost, ne pa jih pobili...
Navaden vojak ni nič kriv. To je prva predpostavka. Civilist tudi ni nič kriv. Torej je uboj takih zajetih navaden umor. Zakaj pa te ne bi nekdo kar ubil, ker si ga na cesti spregledal in si mu vzel prednost? Problem rešen za vse čase.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
nacisti oz ss so to počeli predvsem na poljskem in v sovjetski zvezi, v afriki pa je to itak nacionalni šport.
sicer pa sem napisal gledano iz iz praktičnega razloga, ker če se gremo totalno vojno, kar se občasno tudi dogaja me čudi, da se to vseeno ne dela masovno

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
nekako tako gre - moške pobiti do zadnjega (ali pa zasužnjiti, odvisno od kulture), ženske pa 'zapleniti' za razmnoževanje (ali pa posiliti in nato razparati trebuh, odvisno od kulture). Upajmo, da bo čas takšnih barbarstev enkrat dokončno minil.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mladič je verjetno smrtno bolan, pa so se zmenili z vlado, da družina dobi par milijonov, on gre v Haag za kak mesec ali par, Srbija dobi pohvalo, Mladič v grobu in to je to...

Serge B. bi naslednji teden oddal negativno porocilo o sodelovanju Srbije ,kar bi pomenilo da bi Srbija dobila po usesih od Americanov. To je manever da se izognejo temu porocilu temu ampak ceno bodo placali Srbi iz BH. Nikoliæ se ze zaveda kaj to lahko pomeni. Tadicu bo pa se kapnilo .

?

Poslusaj Tadicevo "dramaticno" objavo. On bi zelel in misli da je to konec, v bistvu pa je (verjetno) samo zacetek. Nikolic ,ki ga bo verjetno nasledil se tega zaveda. Ce se ni zelo dobro zavaroval (pa verjetno ni) bo potreboval traktor da ga zvlece iz d., pa drzavo tudi.