Another one bites the dust

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:Mal preber kaj sem napisal, sram jih je lahko, ker so se prodali, ker svoje junake dajejo tujim sodiščem.
Mogoče ga ne smatrajo več za junaka.
Če bi danes Slovence vprašali, če dajo Milana Kučana (ali vzemimo koga drugega, npr. Janeza Janšo) v Haag, bi bilo 60% odločno proti, 20% neopredeljenih, 20% pa odločno za. Če bi se pa to dejansko zgodilo, bi pa prvi dan po dogodku protestiralo 100 ljudi, drugi dan pa še 20. Potem pa bi se pozabilo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mogoče pa bo Kosovo avtonomna pokrajina v sklopu Srbije.
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej mi je bolj vseeno za tole vse skupaj, samo ni mi jasno, kako so v eni uri opravili DNK teste, ko pa vsi dohtrji pravijo, da trajajo te testi tud do 14 dni???

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Simpl, po eni uri batin, puljenja nohtov, ugašanja cigaret na občutljivih delih telesa, ... , je priznal kdo je.
Potem testi niso bili več potrebni .

LP

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja sej... ko bi vsaj govorl, da še teče preiskava in zaslišanje. Kakšen DNK??? pa kako lahko to uradni viri dajejo ven?

pa če bi ga še mal dlje "zasliševali", bi verjetno tud priznal da Elvis Presley!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj četnik..sej ni delal ne za kralja, ne za cerkev, ne nič podobnega.

32..denar je sveta vladar. turki iz bosne so se prodal 500 let nazaj, ostali balkanci sledijo počasi..ampak so prodane duše.

Sem o tem že pisal zakaj. Vodil je četnike.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:Zakaj neki bi Kučan mogu v Haag?
To sem jaz napisal. Gre za fikcijo, kaj bi Slovenci naredili, če bi jim kakega bivšega voditelja odpeljali v Haag. Ni bil namen, da se kakor koli razpravlja, da bi kdo iz Slovenije moral v Haag.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mislim, da ne bi bilo nekega posebnega razburjenja. Če ne zaradi zločinov zoper človeštvo pa bi jih tam moralo kar nekaj sedeti zaradi ropanja države.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj četnik..sej ni delal ne za kralja, ne za cerkev, ne nič podobnega.

32..denar je sveta vladar. turki iz bosne so se prodal 500 let nazaj, ostali balkanci sledijo počasi..ampak so prodane duše.

Sem o tem že pisal zakaj. Vodil je četnike.

ja sej pahor vod kretene..a je [censored]?

drugo pa..kje je vodil četnike, kdo so četniki.

mater ste eni res mal čudni. še nek postkomunistični sindrom preganjanja četnikov al kaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zgledali so kot četniki, obnašali so se kot četniki oz. še huje, v čem je problem.

SI pozabil na posnetke npr. iz Vukovarja, ko je krdelo četnikov vstopilo v mesto s "Čudnimi" zastavami, bradati, v čudnih uniformah pa tudi čudno so peli.

Četniki, ni druge.

Ti nisi vesel, da so ga ujeli?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zakaj neki bi Kučan mogu v Haag?

Zato ker se z 3k++ pokojnine dela budalo iz ns pa nam turi pok. reformo zato da ne bo njemu pa ostalim pr skledi zmanjkal.....e zato!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.220
11.145
113
kod Džej-Zija
Ima. Ravno zadnjič je bil prikazan preračun njegove penzije in kolikor mu manjka do 80% predsedniške plače, toliko je namreč po posebnem zakonu njegova penzija, manjko plačuje proračun. Ta zakon je bil sprejet menda 14 dni po Kučanovi upokojitvi. Skratka, lepo si je naštimal pogoje za 3. življenjsko obdobje.
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem buil vesel za gotovino, nisem vesel za tega..mi kratkomalo dol binglja.

vukovar..ah ja..mnogo spet veš o tem.

a si ti to vse doživel, al iz fotelja pripoveduješ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nisem buil vesel za gotovino, nisem vesel za tega..mi kratkomalo dol binglja.

vukovar..ah ja..mnogo spet veš o tem.

a si ti to vse doživel, al iz fotelja pripoveduješ?

Tudi Vukovar si videl iz prve roke
crazy1.gif