Another one bites the dust

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dlje je prišel od tvoje srebrenice.

dej nam zaupaj kje so družinski člani vzeli slovo..mogoče pa alter najde klavce teh nedolžnih civilov, ki so skandiral alija, alija..in s simboli tekli od vasi do vasi..

aja..okol amerov pa tega..prijatelji..ja..sanja svinja kukuruz..vidim ja. počas..mi sicer ameri niso nikakor vsec..ampak ko vidim kak presezek ti spises..mi ratajo precej simpatični.

Ni moja in norcevanje iz taksnih stvari samo kaze kako zjeban sistem vrednosti imas v glavi. Btw, skandiranje imena legalna in legitimnega predsednika drzave je v tvoji glavi dovoljenje za genocid? Sicer je pa ta Alija bio koalicijski partner Radovana Karadzica.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ti bilahko gustincica nadomestil..si taka..brihta. poznas razmere v drzavi v kateri nikoli nisi bil.

Rece nekdo ,ki je "videl" Vukovar, Srebrenico, Bijeljino, Bratunac, itd, itd. Kako ti ves kje sem bil, kje sme zivel in kje sem rojen? Bi lahko nadomestil vse tiste tele-slogarice
priden.gif
SoftiVsevedni.press

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moje vrednote so zmesane..priznam. ampak skandiranej mi je pa..blesavo..in skandiranje v tistih trenutkih ni bilo pametno..si bil mrtav ladan hitro.
in kaksen genocid. ne mi o genocidu, ker to ni bil genocid ampak obracun z mudazehidini..jaz sem ga tudi prezivel in vem kaj govorim.

se vedno pa ne vem, kje so nasrkal tvoji..me pa zlo zlo zanima..da vidim kdo je bil tam povlejnik.

btw
kako je zivet z mrzno, sovrastvom..

pa precej brezposelen mi zgledas.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
moje vrednote so zmesane..priznam. ampak skandiranej mi je pa..blesavo..in skandiranje v tistih trenutkih ni bilo pametno..si bil mrtav ladan hitro.
in kaksen genocid. ne mi o genocidu, ker to ni bil genocid ampak obracun z mudazehidini..jaz sem ga tudi prezivel in vem kaj govorim.

se vedno pa ne vem, kje so nasrkal tvoji..me pa zlo zlo zanima..da vidim kdo je bil tam povlejnik.

btw
kako je zivet z mrzno, sovrastvom..

pa precej brezposelen mi zgledas.

Skandiranje je ali ni blesavo, je cisto vseeno. Tudi meni je skandiranje brezveze na takmah brezveze ampak to se ni dovoljenje ali izgovor da pobijem pol stadiona. Pa ce je to meni vsec ali ne. Ampak ce ze blebetas bi lahko vsaj vedel da je Alija takrat se nosil jugoslavansko zastavo po Sarajevu v upanju da bo mir. V casu ,ko je JNA veselo rusila in pobijala po HR. Pa ni nihce po HR skandiral njegovo ime, pa ne Kosovu tudi ne.

Vec mednarodnih sodisc (ICTJ, ICY,...) in vecina drzav na planetu je ugotovila kaj je to bilo. Med drugim je to ugotovil tudi Ratko Mladic se preden se to sploh zgodilo. To je bil tudi eden od povodov smrti njegove hcerke. Ampak ti zadevo bolje poznas
priden.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Btw, v 15letih od Srebrenici niso nasli enega samega mudzahedina med zrtvami. Seznam mrtvih je javno dostopen in ga je med drugim preverila tudi komisija "RS". Poleg tega da so indentifikacije opravljali tujci. Najdes pa otroke (nekajmesecne) in starce (80+).
Je moral biti pravi obracun
crazy1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.593
5.178
113
Če bi bilo v Srebrenici toliko mudzahedinov, kot so jih pozneje pobili, bi jo Srbi še danes oblegali.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če bi bilo v Srebrenici toliko mudzahedinov, kot so jih pozneje pobili, bi jo Srbi še danes oblegali.

Prvi masaker se je zgodil spomladi let 92 (zazgan nekajmeseci otrok in njega druzina). Vojska takrat ni obstajala niti v Sarajevu kaj sele vukohebini kot je Srebrenica. Kaj sele mudzahedini. Oni so prisli pozneje in v drug kraj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..nehiva..

ti vidis resnico tudi v iraku, libiji, afganistanu..uboju osame..povsod. tv ti je najboljsi prijatelj, zaslepljenost pa zvesti sopotnik.

dolenc
jaz nisem begunec..od mene so bezal..haha

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vem o cem govorim..ti si v travmah bezal in pokopaval bliznje
ali pa iz naslanjaca spremljal hayat

mekani je to videl skozi druge oči.

in mekani je danes skuliran, miren, srebrenica mu ni 'leba i soli' ampak zgodovina, ki ej ni bilo treba. je pa res, da ko slisim, vidim take kot si ti..sem izogibam, ce sem pri volji pa zdrazim..in podjebavam. in moram rect, da v posameznih trenutkih zlo pase gledat vase reakciej..tudi sedaj tebe..mucis se, travme butajo ven, men je pa zabavno

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.593
5.178
113
Jaz tudi nebi o tem razpredal, ker niti ne vem podrobnosti. Samo sklepam, da na koncu v vojni odloča število aktivnih približno enako opremljenih in zainteresiranih vojakov. In ta račun bi nekaj pokazal tudi v tem primeru. Kot še kdaj drugič, ko se je zgodil obračun po bitki ali vojni, ampak bi res zabluzili.
Menim, da se je potrebno truditi najti čimveč takih, ki so izven boja kogar koli ubili in soditi kot se za umor sodi, če danes v Lj ali Sarajevu ali Beogradu na ulici nekoga ustreliš. To bi moral biti standard.
Edit: pa fino bi bilo, da bi tak standard veljal tudi za Američane...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kaj nakladas?
Ce je bil obracun so bile nekje zrtve. In seznam zrtev je javljno objavljen in preverjen. Veckrat. Ce mudzahedinov ni potem TI lazes... Dovolj simpl? Lahko na to gledas skozi katerkoli oci hoces pa bos se vedno pogruntal da mekani laze.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a mnozicno orozje je bilo
a osama je bil ubit
a v libiji dela pizdarije gadafi

dejmo se tole napisat
po obracunu v srebrenici se je par dni trupla nalagalo na kamione in zakopavalo okoli..iz higienskih razlogov. zrtev je bilo toliko, da si lahko hodil po truplih, ni bilo treba stopit na zemljo. tanke se je pralo cel teden..roke, noge, creva..vse povsod.

seveda je srbe lahko obtozit ce reces, da mudotov ni bilo. ce pa reces, da so bili, da so uporabili zivi scit..kot osama..pol je pa mal tezje krivit srbe.

in zdje ej vazno kaj je bilo prej..pokol srebrenice, ali plan, zgodba in potem priprava terena. seveda srbi danes ne bodo rekli kle jih je 50k, ker tisti, ki to ve, je bil tam..je kriv..se mu bo sodilo..in sedis tiho in miren.

bo dovolj antancen opis logike zahoda, haaga, tvojih prijateljev amerov in podobnih jajac. srebrenica je bila 99% opravljeno delo. ce bi bilo tako s kosovom 98..bi bilo marsikaj drugace. ampak sej ves..slobo pa njegove neke ideje

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a mnozicno orozje je bilo
a osama je bil ubit
a v libiji dela pizdarije gadafi

dejmo se tole napisat
po obracunu v srebrenici se je par dni trupla nalagalo na kamione in zakopavalo okoli..iz higienskih razlogov. zrtev je bilo toliko, da si lahko hodil po truplih, ni bilo treba stopit na zemljo. tanke se je pralo cel teden..roke, noge, creva..vse povsod.

seveda je srbe lahko obtozit ce reces, da mudotov ni bilo. ce pa reces, da so bili, da so uporabili zivi scit..kot osama..pol je pa mal tezje krivit srbe.

in zdje ej vazno kaj je bilo prej..pokol srebrenice, ali plan, zgodba in potem priprava terena. seveda srbi danes ne bodo rekli kle jih je 50k, ker tisti, ki to ve, je bil tam..je kriv..se mu bo sodilo..in sedis tiho in miren.

bo dovolj antancen opis logike zahoda, haaga, tvojih prijateljev amerov in podobnih jajac. srebrenica je bila 99% opravljeno delo. ce bi bilo tako s kosovom 98..bi bilo marsikaj drugace. ampak sej ves..slobo pa njegove neke ideje

Torej si ti lagal o mudzahedinih kot so drugi lagali o WMD?

Trupla se je nalagalo na kamione ,ker se je zelelo zlocin prikriti. Ista trupla so veckrat kosali in prekopavali (zelo higienicno) da bi prikrili. Vse skupaj je posneto in zabelezno na satelitski posnetkih. Ostanke istega cloveka so nasli na treh in vecih lokacijah. Ogromno zrtev je ostalo na kraju usmrtive nekaj let.

Sicer pa tudi ni vazno ,ker se za indentifikacijo uporablja DNK (center je v Tuzli) in je cisto vseeno kdo je kje lezal. Mudzahedinov se vedno ni bilo. Nobenega. Nikjer.

Mudzahedini so imeli zivi scit
stupid-1.gif
,ki jih je varoval pred strelskim vodom, protiletalskim topom, mino, podmornico, letalonosilko.... Ni da ni!

Je moral biti zelo cuden obracun ce pri nekaj tisoc (ali desetisoc) mudzahedinov ni trupla enega samega
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se umikam..sem ti napisal. ti pa zivi v zablodi.

.... trdil si da so bili obracun z mudzahedini.... mudzahedinov ni med mrtvimi....
=lagal si
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..se enkrat..mudahedinov svet noce najdt, srbi pa seveda o tem en bodo govoril..razen tisti, ki so ze v haagu..in tisti govorijo.

trdili so da obstaja orozje za mnozicno ubijanje..niso ga nasli
trdili so, da so osamo ubili..haha
trdijo, d aje gadafio drekac

in s ekaj se trdi..pa je res?

poglej bolj lokalno. slovenske afere. poglej gotovino..kaj je res..ampak ne..vi obrezani mate svojo bogo resnico..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..se enkrat..mudahedinov svet noce najdt, srbi pa seveda o tem en bodo govoril..razen tisti, ki so ze v haagu..in tisti govorijo.

trdili so da obstaja orozje za mnozicno ubijanje..niso ga nasli
trdili so, da so osamo ubili..haha
trdijo, d aje gadafio drekac

in s ekaj se trdi..pa je res?

poglej bolj lokalno. slovenske afere. poglej gotovino..kaj je res..ampak ne..vi obrezani mate svojo bogo resnico..

Mudzahedinov ni iskal ali izkopaval "svet". Sam izkop pa ponavadi lokalni Srbi, sploh na zacetku. Oni so v vecih primerih tudi pripeljali do lokacije. Cel proces izkopavanja se opravlja pod nazdorom policija "RS", ker gre za ozemlje "RS". Oni pa trupla dostavijo v center pod nadzorom tujecev. Seznam mrtvih je tudi pregledala in odobrila komisija "RS". Ce bi "mudzahedini" obstajali bi verjetno prav oni to zeli objaviti. Noben organ "RS" ni nasel enega trupla mudzahedina v 15tih letih. Razlog je lahko:
a) jih ni bilo
b) zelijo zascititi drugo stran

Ti to potegne?