Another one bites the dust

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
glej..vem..mah..ne bova o tem.

Ti bore malo ves...
SEZNAM OBSTAJA, imen na seznamu ni..... stekas? Lazes ti ali vsaj 2 mednarodna sodisca in vsaj 5 drzavnih sodisc in nestato organizacij. Jaz stavim na tebe.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:prav imas ti... lazem..ke rnimam pametnejsega dela

priden.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
pa zakaj skoz žališ svoje prednike? tak si kot tisti, ki je skriti homič, sam pa ima največ za povedat čez njih
17758-icon_confused.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, ti je žal ker so tvoji predniki sprejeli od manj vrednih turkov vero? Potem veš zakaj ste jih fasali.

Manjvreden si mogoče samo ti v svoji prazni glavi, ker misliš, da si s svojim nacionalnim ponosom in enim čudnim patriotizmom delaš za dobro svojo domovine, za katero najbrž v vseh svojih 18ih letih življenja nisi ravno veliko naredil.

lp

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.125
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj je resnica boli? Srbi so vsaj ohranili svojo zavest in ponos tisti obrezani so se pa pustili spreobrnit in to azijatskim seljukom., Pojdi mal ven iz Konstantinopla in njihove riviere, boš videl kakšni so tile azijati.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

in mekani je danes skuliran, miren, srebrenica mu ni 'leba i soli' ampak zgodovina, ki ej ni bilo treba. je pa res, da ko slisim, vidim take kot si ti..sem izogibam, ce sem pri volji pa zdrazim..in podjebavam. in moram rect, da v posameznih trenutkih zlo pase gledat vase reakciej..tudi sedaj tebe..mucis se, travme butajo ven, men je pa zabavno

Stari to kar si napisal je bolno. Res. Eazy mi gre na organ ker se z njim ne da debatirat ker ne sprejema argumentov nasprotne strani...sam tole je pa bolno kar si napisal. Ne vem no jz tega tud v provokaciji ne bi su pisat...

A se predstavljas da ti avto otroka povozi pol pa pride en sintiæ k tebi domov in ti zacne razlagat da je tvoj otrok sam kriv ker ce bi sel pol ure kasneje po cesti ga ta isti avto ne bi mogu povozit. In bi pol napisu da to tko iz zajebancije naokrog govori zato da vid tvojo reakcijo...

Dej no mal premisli preden kaj napises. Drucga pa ne bom komentiru ker se mi ne da v ta prepucavanja zapletat. Je pa dejstvo da je tam bil genocid in da teh mudzahedinov ni potrdil nihce razen govoric. Ampak materialnih dokazov za to ni in 99% jih tam dejansko ni bilo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa akj nej, če ga rad dražim..sej se bo razpočil...spotoma pa krajišike iznačil za ne vem kake.

in vse nacionalne azdeve in besede mi je fajn pdjebavat. ker če bi prerasli to, bi ziveli mirneje, lepše..a misliš, da mu je lepo, ker se pusti zdrazit na primitivno foro? mu je kaj lazje? ne, če bi si pa rekel 'ker [censored], seljacina jedna čobanska' pol bi bil pa miren, skuliran..zdrav

tko k gato.lej ga..nc vec ne trza na majorja, na banderasa, na nic..hebe se njemu..prav dolgocasen je.

ti si se tut mal umiril..bo treba nov nick registrirat.

alter je..zajebancija, podjebavanje. pika. v cveku in spamu pa sploh.

ti, ki me ves, bi lahko razbral misli, namen..ceprav..zdej si polcaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se to..izic bi se moral navadit ne skakat na vsako srebrenico..Mejduš no..pomrl so tudi drugi, pa ni takih travnm. dvomim, da so mu vzel mamino mleko, je starejsi..in pri svojih..ocenjujem 30 do 35 bi lahko zacel locevate travmaticno preteklost idiotskega obnasanja od sedanjosti in mozne prihodnosti.

se ti ne zdi?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Tebi se vedno ne potegne....
Ocitno ti je narisati pregovor. Iz nekaterih stvari se clovek ne norcuje. Nikoli. V nobenem primeru. V nobeni obliki. Pregovor "Cega se pametan stidi, budala se ponosi" pomeni da se normalen clovek sramuje izjav budale. Upam da se bos prepoznal v pregovoru.
Norcevanje iz mrtvih otrok, posiljenih zenski in mrtvih starcev je znak ... avtorja in cisto vseeno kje se je to zgodilo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lajanje v luno je tudi znak. sploh če lajaš enoumno in si ne daš dopovedat, da nedolžnosti ni bilo v izobilju. sploh pri posiljenih muslimankah, ki jih je posilil amrko, rodile so pa crnca ali mulata.

znak avtorja je tudi opevanje prijateljstva in zaveznistva obrezanih z usa..predvsem kaze na slepoto

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lajanje v luno je tudi znak. sploh če lajaš enoumno in si ne daš dopovedat, da nedolžnosti ni bilo v izobilju. sploh pri posiljenih muslimankah, ki jih je posilil amrko, rodile so pa crnca ali mulata.

znak avtorja je tudi opevanje prijateljstva in zaveznistva obrezanih z usa..predvsem kaze na slepoto

ti si resno bolan
stupid-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.125
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Zakaj bolana, Srbi so izgubili heroja pravzaprav smo Kristjani izgubili heroja, saj so se Srbi bojevali za našo stvar. Spomnim se kako so se Nizozemci posmehovali tistim ženskam v srebrenici, češ poglej te neobrite babe.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj bolana, Srbi so izgubili heroja pravzaprav smo Kristjani izgubili heroja, saj so se Srbi bojevali za našo stvar. Spomnim se kako so se Nizozemci posmehovali tistim ženskam v srebrenici, češ poglej te neobrite babe.

Ta heroj (pravoslavec) je klal tudi Hrvate (katolicane), zacel je v juzni liki oz severni dalmaciji.

Mi pojasnis kaksen heroj je to bil za kristjane?