Ali ste kdaj poskusili narediti samomor?

Ali ste kdaj poskusili narediti samomor?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ksz

Enkrat sm biu ultra u ibr hudo jezn in na poti dam sm prsu do ovinka, na katerem sem z frcijem odletu vn, in si mislim, jebeštrga ce sm z frcijem zakaj nebi se z skutrjem, in sm ga nahodu kokr so dala tista jajca od sebe, prsu do ovinka nism bremzu, sm si reku [censored] it, zalozu, in glej ga hudica, oddriftu sm ovink
grin1.gif

That's what you would call FAIL hahahahahaha
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
hm, kaj pa umor, bi ga lahko klasificiral kot ekstravertiran samomor?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne, sem pa dost študiral o tem, kak bi to izvedel, da bi bilo neboleče in da bi družina pokasirala čimveč denarja od zavarovalnice,...

Prišel sem do zaključka, da bi mi bilo najlažje in najmanj boleče; na motor in 280 v steno.
A ni sky dive boljša varijanta?
grin1.gif

Rabis izpit in xy skokov da lahko skočiš sam.

Tanova padala pa delujejo tudi na barometer, oz. na varjanto ko si recimo na 500m, se sam sproži.
Sicer pa ga v luftu slečeš. Ampak vseeno predolgo traja da narediš izpit. Pol edino če fejkaš padec s 16tega štoka.

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Predolgo traja....če že, je najbolja stvar giljotina. Hecno se sliši, ne?
grin1.gif

ali pa 10 škatel apaurina.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pri anketi manjka še podanketa: če ste ga delali, je bil uspešen ali ne?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik trust pravi:
OFF

Kdo mi je ukradu anketo

hysterical-1.gif

sori vsem za off v tej morbidni temi, ampak fuknilo me je po tleh
aplauz.gif

trust me je skoraj samoumoril
smile-1.gif

sicer pa, meni je vsec tale "filozofija" iz filma Peti element:
Mr. Kim: You got a message.
Korben Dallas: Yeah
Mr. Kim: You're not gonna open it? It might be important.
Korben Dallas: Yeah, like the last two I got were important. The first one was from my wife, telling me she was leaving. The second was from my lawyer, telling me he was leaving... with my wife.
Mr. Kim: Ah, that's bad luck. Grandfather say it not rain everyday. This is good news, guaranteed. I bet your lunch.
Korben Dallas: Okay, you're on.
Mr. Kim: Come on...
[Reads]
Mr. Kim: You are fired. Oh.
Korben Dallas: Well, at least I won lunch.
Mr. Kim: Good philosophy, see good in bad, I like.

tak da... se ne splaca
uf-1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Uzames zelo tanko žico, tako ki pod pritiskom zareže. Narediš iz nje zanko in si jo daš okoli glave. Nato si s sekundnim lepilom prilimaš dlani na glavo. Nato skočiš.

Če se vse izteče po načrtu, te žica obglavi in nato ko pridejo na prizorišče zgleda kot da si si odtrgal glavo, saj imaš roke prilimane na glavi
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Uzames zelo tanko žico, tako ki pod pritiskom zareže. Narediš iz nje zanko in si jo daš okoli glave. Nato si s sekundnim lepilom prilimaš dlani na glavo. Nato skočiš.

Če se vse izteče po načrtu, te žica obglavi in nato ko pridejo na prizorišče zgleda kot da si si odtrgal glavo, saj imaš roke prilimane na glavi
cheer.gif

Najbolj izviren način kako si lajf uzet
grin1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik kajn pravi:

cheer.gif

Ahahhahahaha
hysterical-1.gif

über kul
grin1.gif