Tu ni govora o kurirskih posegih ampak anit aging, neke vrste preventiva. Ravno pri 25 letnicah je to smiselno.Zakaj rabo 25 letnica poseg mi ni najbolj jasno. Za 50 letnico pa ja, je druga zgodba.
Tu ni govora o kurirskih posegih ampak anit aging, neke vrste preventiva. Ravno pri 25 letnicah je to smiselno.Zakaj rabo 25 letnica poseg mi ni najbolj jasno. Za 50 letnico pa ja, je druga zgodba.
Tebi bi verjetno zadostovala kaka injekcija botoksa.Ne zanimajo me kirurski posegi, samo anti aging. To se pravi microneedling, kaka tromoboplazma itd.
večina jih je tam pod 30. vse iznakaženo. botox overdose.Problem je ker vidite samo sfaljene 40, 50 letnice po teh posegih. Toliko stara zenska fizicno ze v osnovi ne more primerjati z 20, 25 letnimi in dosti jih ima posege pa niti ne veste, ker ne opazite. Nekaterim je to investicija v $, ker bolje zasluzijo, nekaterim pa moralno zadoscenje. Hej vse je biznis.
Hvala za koristne informacije. Kaj pa dermatologinja, pri njih pride zaradi omenjenega razloga tudi v postev smo tisti "neglobji" mikroneedling? Ne kadim in ne pijem alkohola ter se zdravo prehranjujem. Bom malo raziskala glede teh krem s cebeljim strupom, ce imas se kak nasvet glede teh krem pa tudi dobrodosel.Na iglice iz "kulija" (pen) gres lahko k kozmeticarki. One globlje pa k plastiku ali zobarju. Po nasi zakonodaji vse kar ima kri mora delat medico osebje. Ce si rosno mlada morda pred invazivnimi posegi vseeno probas neinvazivne metode. Jaz sem recimo videl čudeže pri 40-letnicah...kaj naredi prehrana, kolagen in kremice (npr neke kreme s cebeljim strupom ranga 200e, neki toniki antiaging ranga 70e.....). Ni pa je stvari, ki bi bolj pomladila kozo kot prenehanje kajenja (oz vsaj šaltanje na ikos oz podobno).
Ko je lahko kozmetičarka kar vsaka, ki opravi vikend tečaj... si si sama odgovorila. Zakaj EsteticAL? Iz izkušenj...Ja res nov uporabnik. Nisem vedela koga vprašati in sem se odločila, da povprašam malo po forumih in sem se samo za ta namen registrirala. Ponavljam, ne mislim delati nobene reklame, ne mislim pisati svojega mnenja, vsak ki uporablja google lahko najde ponudnike v parih minutah. Ponudnikov je precej, ne vem kako naj drugače zvem kako mnenje. To ni nekaj, kar bi povprašala kolegice.
Bakki33 hvala za priporočilo. Poveš kako besedo več zakaj njih? In če se odločim le za microneedling, zakaj ne kozmetični salon?
Ko sem preletel to temo, se sprašujem, če ženske res vedo, kaj nasprotni spol pri njih gleda in v kaj ima smisel vlagati
Malček botoxa vsake pol leta za ravnanje gubic gubic ni nič narobe. Menda se tega poslužuje tudi vedno več možakov.Botox do sedaj sploh omenjen ni bil razen s strani moskih uporabnikov, ki drugega ne poznajo. Niti ni praviloma botox tisti, ki jih zmoti in ga opazijo, ampak filerji. Niti josk umetnih ne prepoznajo, ce niso res grdo narejene... In to je bil ves point... Imas antiageing in imas estetiko, ki pa se jo prerado mesa z "estetiko".