Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A misliš, da z vožnjo po omejitvah in CPPju pa ni treba gledat okolico in stvari, ki vplivajo na vožnjo?Citat:
Z živo mejo sem ti sam hotu povedat da tudi gledam okolico in stvari ki lahko vplivajo na vožnjo.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Meni se je na vozniškem izpitu otrok na kolesu, ki je vozil ob robu ceste, zložil direkt pred avto.
Ugibaj, ali sem ga prej videla ali ne, da sem izpit uspešno naredila...
Ne vse težave, ampak eno od možnih težav. To je nesreča zaradi prevelike hitrosti. Pameten človk to ve.Citat:
JAZ VEM da je treba sam folk misli da s tem ko pa vozi po omejitvi reši vse težave.
Saj si jo. Malo nazaj si napisal, da si mel totalko. A to ne šteješ med pizdarije?Citat:
Če bi bil tak slab voznik kot me vi obsojate bi verjetn že kdaj kkšno pizdarijo naredu..
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
...No vidiš. ...
No vidiš. In pameten voznik, ker ve da je prevelika hitrost velikokrat vzrok za ne srečo, vozi po omejitvah ali manj. Bedak pač vozi hitreje.Citat:
Stardec vsi vemo da je to velikokrat vzrok samo ne vedno.
Ne, govori se tudi o drugih prekrških (izsiljevanje, premajhna varnostna razdalja, nepravilna smer in stran vožnje, alkohol itd....)Citat:
Pa pač jst delam ta prekršek in drugi delajo druge prekrške amapk govori se pa samo od hitrosti.
Tega nisem napisal jaz, res pa je tudi, da nekateri mislijo da so z vožnjo po omejitvi naredili vse. Ne mislim tebe. Moja mati vozi po omejitvah ali pa še malo čez, pa me je pred nekaj tedni skoraj spravila s ceste, ko je v nepreglednem ovinku šla prehitevat skupino kolesarjev. Nasproti sem ji pripeljal jaz (po omejitvi, čeprav je to po mnenju alter vseznalcev z motorjem nemogoče) in se umaknil na bankino. Če bi ji nasproti pripeljal kamion, bi bil danes jaz verjetno brez mame.Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Napisano je bilo pa samo zato, ker je nekdo zgoraj prijavil, da tisti, ki vozimo po omejitvah, delamo to na slepo.
Imaš prav in se strinjam s tabo. Nimam milijone km vozniških izkušenj in se nimam za dobrega voznika, zato si vedno poskušam pustiti določen manevrski prostor za nepredvidene dogodke.Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Vozimo po omejitvah zato, ker je veliko lažje (svoje in tuje) bedarije varno korigirat pri hitrostih, ki so predpisane.
Nekateri pač tega ne vedo/veste.
Kljub milijonom km vozniških izkušenj...
Vsaj njegov priimek se nauči prav napisatCitat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Avto magazin pa le začni kupovati ...
Ja...., zakaj že, a, da bo brala avto teste in "šokantana razkritja novih modelov, v stilu; razkrivamo ekskluzivno za vas" v stilu Lady in Nove.
Zlata leta AM so mimo, odkar je šel Česen stran!
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ponavadi se (ne na moje besede).
Težko je iz ene balkanske primitivčine v kratkem času in brez palice, vzgojenega in pametnega šoferja naredit.Citat:
Pa zakaj imajo lahko druge države poštimano vse, naša pofukana pa ne zna, noče ali ne zmore?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vsaj njegov priimek se nauči prav napisatCitat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Avto magazin pa le začni kupovati ...
Ja...., zakaj že, a, da bo brala avto teste in "šokantana razkritja novih modelov, v stilu; razkrivamo ekskluzivno za vas" v stilu Lady in Nove.
Zlata leta AM so mimo, odkar je šel Česen stran!