Takoj ko sem slišal za neserečo in kje je bila, sem rekel, da sta peljala ne kje 180 km/h. Še vedno mislim, da sem kar blizu resnice. Seveda pa bo veliko motoristov še vedno vztrajno trdilo, da sta peljala cca. 85 in jih je izsilil voznik kombija.
Citat:
Uporabnik elo pravi:
pri 130km/h bi bile posledice zanemarljive, tako pa...
l.p.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik elo pravi:
pri 130km/h bi bile posledice zanemarljive, tako pa...
l.p.
Kaj se hecas?
Pri 130 zanemarljive, lepo te prosim, glede na to da niso razmetani po celi vasi, tudi sam mislim da nista divjala. Kolega ki je imel nekaj casa nazaj karambol z avtomobilom, je imel mislim da tako hitrost, pa je najprej odstrgal kandelaber in nato drsel naprej do naslednjega.
Tko da če bi motorista divjala,bi bilo razdejanje večje ziher.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ne vem kje,ampak glede na to da so motorji blizu,trupla tudi,kombi ni tako poškodovan glede na to da sta notri trčila dva...
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ne vem kje,ampak glede na to da so motorji blizu,trupla tudi,kombi ni tako poškodovan glede na to da sta notri trčila dva...
Pišuka, nazadnje (in upam da zadnjič) ko sem videl norca na dveh kolesih razlimanega na (v) enoprostorcu, je bilo vse skupaj rdeče in v enoprostorcu. Nikjer nič razmetano, ampak vse skupaj lepo zloženo in rdeče obarvano.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, poznam očividko nesreče in ta je povedala, da sta prigonila mnogo več kot 90. Kombi je zaviral, še preden so trčili, je pa tisto križišče precej nepregledno, vendar se ob normalni brzini vseeno da zmanevrirat brez posledic.
Voznik kombija je zapustil 4 otroke.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kombi je zaviral, še preden so trčili, .
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, poznam očividko nesreče in ta je povedala, da sta prigonila mnogo več kot 90. Kombi je zaviral, še preden so trčili, je pa tisto križišče precej nepregledno, vendar se ob normalni brzini vseeno da zmanevrirat brez posledic.
Voznik kombija je zapustil 4 otroke.