40kkm in usnjeni sedeži = 1650 EUR?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Eno vprašanje. Gre za volvo s40 in v50 oba l. 2004, prvi ima 110kkm, drugi 150kkm, druga razlika med njima je, da ima prvi še usnjene sedeže. Je razlika 1650EUR upravičena?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Tisto usnje je tudi če ga ni, bolj me zanima za 40kkm kar znese 1 leto moje vožnje. Se pa pozna malo tudi na porabi... s40 ima 6.0l, v50 pa 6,3l, kar se tudi malček pozna ko potegneš črto
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Pri teh avtih je itak vse uvoženo - obadva iz ITA. Sta pa redno servisirana - leasing. Kilometri pa so tudi realni glede na notranjost avtov. Drugega sem vozil, prvega žal še nisem - vendar sem ga slišal teči in je zadeva delala kot bi morala. Oba sta bila barvana spredaj (posledica italije, brez tega tam ne gre). Pred nakupom pa gre zadeva vsekakor še na tester.

s40 ima počen del maske, vendar posledic hujšega crasha ni, šravfi na blatnikih niso bili nikoli odšravfani... Ena izmed luči je novejša (glede na barvo stekla in sivosti črnega dela luči - lahko pa da se motim in stvari normalno obšlesajo zaradi tega ker ena luč sveti bolj kot druga?).

Pri v50 pa ni nobenih vidnih posledic da je bilo kadarkoli krambolirano

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Mah to se ne pozna tako strašno veliko. Važno je, kako je kakšen ohranjen. Jaz sem za isto znamko isti letnik vse isto pripravljen precej več plačat, če je lepši. To, ali ga vozi star gospod in ga ma za k maši, ali pa kmet za teleta prevažat je meni zelo pomembno.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Na znotraj sta obadva perfektno ohranjena... na zunaj pa sem povedal kako je na stvari.... Če pa pognedam z neracionalega vidika - torej kaj mi je lepše pa sem definitivno za S40, ker je identičen avto kot avto katerega imam že nekaj časa na ozadju notebooka (kdo bi si mislil da bom tako kmalu uresničeval sanje :p). Ampak vizualnost ni vse, včasih je potrebno vključit možgane
smile-1.gif
.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Če ti je zgodovina od V-ja znana potem pomoje nimaš kaj razmišljati.
zmaga.gif

Je pa ta črni cuker.
srce-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Hehe, ja, tako nekako. Pa če bodo kakšni problemi bo foter samo majal z glavo, če bo pa z S40 bo pa: "mogu bi vzet karavana, takrat bi mislu"
smile-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Samo, da se ne boš po glavi tolkel, ker ne voziš tistga, kar maš za ozadje.
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Zgodovina od obeh mi je zanana - uvožena sta bila z italjanske leasing hiše - se pravi povsem nezana :p... Trenutni lastnik Vja je fotrov bivši sodelavec, ki zdaj trejda avte. Pa mu je v firmi nekaj zagustilo, avto je prenesel na fotrovo leasing hišo in ga želi prodat. Tako, da je tudi v interesu fotrovega leasinga da strvar ostane v hiši, samo jaz začnem odplačevati
smile-1.gif

Se pa strinjam, črn je lep ko satan. Ampak ne vem kdo ga bo pral :p

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Zgodovina od obeh mi je zanana - uvožena sta bila z italjanske leasing hiše - se pravi povsem nezana :p... Trenutni lastnik Vja je fotrov bivši sodelavec, ki zdaj trejda avte. Pa mu je v firmi nekaj zagustilo, avto je prenesel na fotrovo leasing hišo in ga želi prodat. Tako, da je tudi v interesu fotrovega leasinga da strvar ostane v hiši, samo jaz začnem odplačevati
smile-1.gif

Se pa strinjam, črn je lep ko satan. Ampak ne vem kdo ga bo pral :p

Prati znotraj in zunaj (bež je lep dokler se ne umaže, potem pa....). Sicer pa bi jaz tudi črnega
cool-1.gif