40kkm in usnjeni sedeži = 1650 EUR?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
hja notranjost je totalno v stili ikee. skandinavska oblikovalska sola. meni se zdi avto od znotraj prav tako fenomenalen kot od zunaj... sploh sredinska konzola, za katero je prostor za cdje ali denarnico
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Moje stališče do Volva :
Saj je to lahko povsem spodoben avto,ker pa omenjeno znamko vozijo pripadniki neke meni dobro znane familije takšnega avta ne bom vozil nikdar (ok.... newer say newer) ampak vseeno

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
kaj pa vem, jaz poznam same kul ljudi ki vozijo take avte...:)

ovca: hehe najbolje da res vzamem s40 zaradi sedezev zadaj, da se slucajno ne bo res nardilo da kaksne piscancke sproducirava z malo
smile-1.gif
.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Zj, že tkrt ga bo šok, a bo ta popustil, ko bo ugotovil, da ima v avtu vsaj dobro zaščito/varnost za otroka... Zato jaz navijam za S40...

Moj soimenjak, saj veš, kako gre....
srce-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
nene,ce bojo piscanski se bom sekiral zakaj nisem kupil karavana :p.

s servisi... zelo kul. redni sevis na vsake 20kkm, veliki servis pa pri 240kkm, kar je res cool
smile-1.gif
.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
aja zanimalo te je kako je kaj pri nas... kolikor sem ze zanimal je lekse bolj za en k***, s summitom so kar zadovoljni, obstaja pa se en nepooblascenec ki je za volvote zelo kul, samo se trenutno ne spomnem imena.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Ja kolkor berem vozimvolvo.si je Dumida res kul, oddaljenost od Lj pa tudi ne predstavlja ovir... Če je človek pripravljen dat tolk za avto, potem bo dal pa še za pol tanka za pot tja in nazaj..
smile-1.gif

Drugače pa sm se zdej pozanimal, Jože iz Vižmarij ima kar dobro ime med popoldanci za volve.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
karavan je veliko lepsi, ampak notranjost je zame cista katastofa pri obeh.
Vsaj jaz bi gledal se na to da ni prevec mocne servisne mreze in ce ostanes na cesti si pecen, tudi z deli verjetno niso najbolj zalozeni in koliko imam izskusnje so deli kar precej drazji od recimo nemske konkurence.

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
aja zanimalo te je kako je kaj pri nas... kolikor sem ze zanimal je lekse bolj za en k***, s summitom so kar zadovoljni, obstaja pa se en nepooblascenec ki je za volvote zelo kul, samo se trenutno ne spomnem imena.

To sem mislil ja. Se pravi se je, kar popravlo stanje izpred par let, ko sem tudi sam gledal volvote. Lekše je bil prej dober pa tudi drag, zdaj pa ne slišim nekih pohval(upam da se ni "pokvaru")

G

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Ne vem kolko se je kaj popravilo... Fotrova ženska ni imela pripomb čez Summit, na volvo forumu pa sem opazil da jih primerjajo z dragularji... Bottom line je, da se Dumida trudi da bi Volvo v SLO spravili na dobro ime, torej popraviti tisto kar naj bi ljubljanski pooblaščenci "pokvarli".

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Ko že omenjate "piščance"
Kam boš dal lupinoco (ali avto) od piščancav S40
wink-1.gif

Sicer pa razmisli samo v to smer. Razlika je načeloma samo v "prtljažniku".
Zavedaj se da v S ne boš spravil nobene "poštene škatle". Po vsej verjtenosti jo že kaka škatla od Crt monitorja zabije (luknjo)

Ne vem sicer v kakšnih odnosih s fotrom, ampak mogoče bi se bil fajn njega držat. Če te misli foter "nategnit" potem je "dober" foter.
Če pa bo šlo kaj kmalu narobe z njim naj pa prispeva za servis
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: