Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kaj ti pomaga če sam dvigneš, če je pa kroglica itak v njegovi roki?
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Pokažeš mu, da je ni bil pod to škatlico in obrneš še ostale dve...
Jaz imam v planu to v zelo kratkem it probat. Z mano pa bo še četica frendov, ki bi poskrbela, da ne bo izgredov....
Ni res. Žogico skrije preden ustavi mešanje. In ko dvigneš škatlico normalno da je ni. In če jo ima pod mezincem, "kao" malo dotakne škatlic in prestavla ostali dve, ampak v tem času jo je pod eno izpod mezinca porinil. Vse tri ti ne pusti takoj dvigniti, so takoj njeegovi prsti zraven. Pač strokovnjaki.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Matr, čist nič ne razumete!!! Ko on dvigne, hkrati skrije še žogico, če pa ti, je tam kjer mora biti!Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz imam v planu to v zelo kratkem it probat. Z mano pa bo še četica frendov, ki bi poskrbela, da ne bo izgredov....
Nič ne bo nobeden dosegel. Tud cigana ne moreš oropat, sploh pa ne na dolgi rok. To je že ugotovljeno.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kaj boste dosegli? V najboljšem primeru nekaj prerivanja. A boste oropal cigana? Krneki.
Če ste taki kolegi raje udarniško komu izmed vas prekrijte streho na novo al neki. Bo več koristi, pa odvečno energijo boste porabili.
... me ni vzela več s sabo na tržnicoCitat:
Uporabnik skorpy pravi:
točno na to verzijo se je moja mat nasrala ene 20 let nazaj na tržnici. jst sm vidla, da je premaknil škatlico in sm hotla to mat povedat, pa me ni poslušala, je rekla naj bom tihonikol več ...
Ma eni mislijo, da drugod ni sveta...Citat:
Uporabnik keber pravi:
(niso šibičarji popularni samo na Balkanu)
Citat: