3 lončki , kroglica , 100eur, nateguni:)

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
??? če veš foro pa če ga dobiš.....načeloma da si odvalit od brda pa da se ne bojiš unih njegovih šuškavih sodelavcev...zakaj ne bi mogu zmagat?

Verjetno ima kdo od sodelavcev orožje, pa saj ga imaš lahko tudi ti, ampak dvomim, da bi se za tistih par sto EUR šel kdo je hitrejši.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
Gledal zadnjič na avtosejmu. Sem 100%, pa sem res ziheraš v teh stvareh, da bi vsaj enkrat dobil (pol itak ne bi igral več)! V tem primeru je bila fora, da ko si izbral škatlo, kjer je krogla, si segel v žep po denarnico in v tem momentu je res rokohitersko zamenjal žogico... Sem tipu zraven mene pokazal, kje je žogica, ko je pokazal napačno, mi je bil hvaležen, okvir pa je nekaj pizdil.... Nazadnje mi je celo ponudil 100€, da grem stran, pa nisem hotel vzeti!?
Kakorkoli, vem, da je to nategancija, da te potegne, ampak vem, da bi zaslužil takrat 100€, pa šel, ampak mi pač ni bila fora se ukvarjat s tem, itak pa sem potem videl letečo preprogo....
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kakorkoli, vem, da je to nategancija, da te potegne, ampak vem, da bi zaslužil takrat 100€, pa šel, ampak

Take imajo radi.
smile-1.gif

Kako veš, da vse skupaj ni bilo del šova? Vžigalčarjev sodelavec izgubi, tebi pa ego do marsa ko uganeš pravo in mojster potem ***** nate, da si predober za to...

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kakorkoli, vem, da je to nategancija, da te potegne, ampak vem, da bi zaslužil takrat 100€, pa šel, ampak

Take imajo radi.
smile-1.gif

Kako veš, da vse skupaj ni bilo del šova? Vžigalčarjev sodelavec izgubi, tebi pa ego do marsa ko uganeš pravo in mojster potem ***** nate, da si predober za to...

hehe, itak, sej ravno fora, da ne dobivajo skoz..za 100€ so pa ja nastudiral vse mozne scenarije, kje jih pa prej zasluzis...
wink-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Gledal zadnjič na avtosejmu. Sem 100%, pa sem res ziheraš v teh stvareh, da bi vsaj enkrat dobil (pol itak ne bi igral več)! V tem primeru je bila fora, da ko si izbral škatlo, kjer je krogla, si segel v žep po denarnico in v tem momentu je res rokohitersko zamenjal žogico... Sem tipu zraven mene pokazal, kje je žogica, ko je pokazal napačno, mi je bil hvaležen, okvir pa je nekaj pizdil.... Nazadnje mi je celo ponudil 100€, da grem stran, pa nisem hotel vzeti!?
Kakorkoli, vem, da je to nategancija, da te potegne, ampak vem, da bi zaslužil takrat 100€, pa šel, ampak mi pač ni bila fora se ukvarjat s tem, itak pa sem potem videl letečo preprogo....
smile-1.gif

Lej, tu ni fora, da ti kao vidiš pod katero škatlico je kuglica, ker TO ON(I) pokažejo kj eje kuglica - bodisi tako, da jo ta ki meša sam pokaže ali pa se ta, ki meša kao obrne po "strankah" in kakšen od njegovih pajdašev, ko omešalec glede, namerno žrtvi pokaže pod katero škatlico jee kuglica... Fora je v tem, da ko ti dviogneš škatlico pod katero je 10000% bila kroglica (ker, kot sem povedal, ti oni pokažejo kje je), da jo takrat izmaknejo!!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Lej, imel sem možnost, 1000% sem videl, kje je kroglica, spraševal je, pa sem že jaz hotel pokazati, samo stopil bi gor na lonček, tudi odkril bi ga lahko sam, tako kot je to naredil eden drugi. In takrat bi bila kroglica sigurno tam! Najbrž se ne bi pretirano sekiral-i za teh 100€, v roki je imel precej debel šop, ampak potem bi mi težil, da igram še enkrat in še enkrat in še enkrat, po možnosti za 200€, pol bi pa bla štala!
Ampak, kot sem že rekel, nisem se hotel vmešavati, naj se okvirji sami zabavajo...
wink-1.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
hehe, itak, sej ravno fora, da ne dobivajo skoz..za 100€ so pa ja nastudiral vse mozne scenarije, kje jih pa prej zasluzis...
wink-1.gif
Prva stvar, ki jim 90% olajša zadevo, je ta, da človek, ki je pripravljen pomisliti, da stavi 100 (z besedo: sto) € v taki ulični zadevi, gotovo ne razmišlja racionalno. In takega človeka ni nek velik problem zmanipulirati - tako ali drugače.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Kdor je pripravljen "staviti" 100 EUR pri preskušenemu uličnemu nategunu, ki od tega živi, ima očitno preveč denarja ali pa slabo izobrazbo. Ker vsaka šola nekaj stane, stane tudi to šolanje.

Enako velja za vse, ki še vedno verjamejo v nekajkratne donose v piramidah.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Khm, slabo izobrazbo!? In kako ti dobra izobrazba pomaga pri tej stvari? Aja, tisti z dobro izobrazbo se tega ne gredo. Predvidevam, da ti spadaš med tiste z boljšo izobrazbo, pa si se hotel malo pohvaliti?
grims-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Khm, slabo izobrazbo!? In kako ti dobra izobrazba pomaga pri tej stvari? Aja, tisti z dobro izobrazbo se tega ne gredo. Predvidevam, da ti spadaš med tiste z boljšo izobrazbo, pa si se hotel malo pohvaliti?
grims-1.gif

Da, slabo izobrazbo in ponavadi "revnejsi". Taksne ekipe tudi delujejo v taksnem okolisu da je vecina okoli njih taksnih. Tipicna zrtev misli da je "pogruntala sistem" in da nima kaj zgresit in v glavi ze vidi stotaka in veselo zenico...

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
982
176
43
Veš, kako je - izobrazba ni samo tista formalna.

In ti v tej temi deluješ tako, kot bi le malo zmanjkalo, pa bi plačal izobraževalni tečaj "zakaj se ne it na cesti teh igric s kroglico", ki stane 100 EUR.
Vprašanje je, če bi dobil potem pri tem majstru kakšno diplomo glede tega.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Car pravi:
grims-1.gif

Tukaj ni mišljena formalna izobrazba, ampak izobrazba v smislu, da pri nategunih (piramidah itd.) ne moreš zaslužiti.

In kogar pridibitev te izobrazbe (šolanje) stane 100 EUR, naj ga pač plača. Vsaka šola nekaj stane, bo vedel za drugič
wink-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
KSZ

Taki so bili pred leti tudi v pristaniscu za trajekt na Cres. So nizozemce in nemce lupili kot pri norcih. Prvo rundo po 100 mark so jim se pustili, potem so jih pa obrali do konca. Se jih je veliko samo obrnilo in slo domov, pocitnice pa na drugo leto prestavili.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Lej, imel sem možnost, 1000% sem videl, kje je kroglica, spraševal je, pa sem že jaz hotel pokazati, samo stopil bi gor na lonček , tudi odkril bi ga lahko sam, tako kot je to naredil eden drugi. In takrat bi bila kroglica sigurno tam!

Tudi jaz sem tako mislil...
Torej stopil sem na škatlico, v kateri je 10000% bila kroglica.... Vendar pa, ko sem jo dvignil je ni bilo več... Očitno jo nekako "zalimajo" ali ne vem kaj...

Vendar pa mi je tip vrnil takratno polovičko (5000 SIT), ker sem se mu zasmilil, ker sem imel otroka zraven....

Lej, oni ne bi bili tako uspešni, če ne bi prej dejansko pokazali kje je kroglica, ker se folk potem ne bi zapalil...
Folk pa se zapali k svine, ker jim "ne more uidt teh 100 euričev"...
In kot vedno: VSE KAR ZGLEDA IZI MANI, JE NATEG!!! IN TO NI IGRA V KATERI IMAJO ONI SAMO BOLJŠI PROCENT (kot ruleta z ničlo), TO SPLOH NI IGRA AMPAK JE PREVARA!!!

In pazi to, tega tipa srečam na dopustu v istem kempu kot jaz. Je le dopustnikoval in je bil ordinary guy tam, se pravi nič teh igric. Je bil s familijo. In ga jaz vprašam: ej stari, kako to počnete? Se je samo naredil neumnega, da on nič ne ve o tem in se me je samo še izogibal...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Enkrat na avtosejmu so enga obral k norca, je šel dam brez denarja in avta katrerega je mislil kupit.
stupid-1.gif

Sam to je ekipa velika nekaj ljudi, eni opazujejo okol če je kak policaj kje eni se delajo da igrajo pa kao dobivajo, sam da druge naivne spravjo igrat
uf-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Točno o tem govorim! Pustijo ti prvih 100€, potem pa te olupijo! Saj sem že 2x povedal to, ampak najbrž nekateri ne berete do konca. Res me je prijelo, da bi vzel tistega stotaka, se nasmejal in odšel.
@eazy: veselo ženico? Hehe, mislim, da ženice ne bi videle teh €....
cool-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Kot sem se jaz izšolal na avto sejmu v LJ - še za bivših 5000 SIT je tako da tudi če slučajno uganeš kje je kuglaca, v času ko se dilaš okrog denarja oz tik preden dvigne pokrovček kuglico spretno spravi drugam. Dokler gledaš od daleč je vedno tam kjer bi mogla bit. Če kdo od njihovih stavi je tudi tam kjer bi mogla bit in pač dobi njihov sodelavec, če pa stavi nek zunanji pa kuglico vedno prav čas prestavijo. Ko vidijo policaje letijo kot da jim gori pod nogami.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Točno o tem govorim! Pustijo ti prvih 100€, potem pa te olupijo! Saj sem že 2x povedal to, ampak najbrž nekateri ne berete do konca. Res me je prijelo, da bi vzel tistega stotaka, se nasmejal in odšel.
@eazy: veselo ženico? Hehe, mislim, da ženice ne bi videle teh €....
cool-1.gif

Tebi pa tudi se kr ni jasno. Prav nic ti ne pustijo "prvih 100€" ,ker bi vecina takoj odkorakala. Tudi ce bi ti stopil na skatlico (u... tega se pa zagotovo nihce ni spomnil
stupid-1.gif

Sicer pa probaj in porocaj
zmaga.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Na škatlco lahko stopš dokler ni v igri denar - takrat lahko celo uganeš kje je kuglica - potem ko je denar v igri pa že tko nardijo da se kej tazga ne da.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mislim, da tebi ni jasno! Kot prvo, sem že 3x rekel, da ne bom probal, sem imel možnost in nisem! Kot drugo, pa sem tipu zraven mene povedal, kje je žogica, hitro je stopil gor, dal 100€ in pokasiral še stotko! Pa ni bil v navezi z njimi, ker ga je potem potegnilo in je pušnu 300€ potem. In ves poklapan šel domov... Verjemi, večina ne odkoraka, ker če dobi stotko, si misli, kako je easy, če pa izgubi, pa si hoče povrniti vložek! In v obeh primerih je pušiona...
crazy1.gif