3 lončki , kroglica , 100eur, nateguni:)

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
982
176
43
Ok, Car, ne se preveč sekirat.
Saj bo še priložnost in boš takrat mastno zaslužil!

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
To je samo in zgolj prevara. Če poznš catch trika, jih boš dobil, pa čeprav je 10 pomagačev. To pa zato, ker boš vedel na kaj moraš biti pozoren. Navsezadnje pridemo do 3 osnovnih trikov, ki pa v najvčeji meri igrajo na človeško naivnost. To so:
-hitri prsti
-preusmerjanje pozornosti
-optična prevara

jello

Guru
22. sep 2008
10.304
3.929
113
To sem prvič videl leta 1990 na počivališču v Srbiji (pomoje nekje med Nišem in Beogradom). So lepo olupili enega z avtobusa, še ob vso zlatnino je bil ker je mislil da bo vsakič naslednjič vse dobil nazaj, seveda najjaæi in najbolj pameten, tipčki s kroglicami pa trije "meter in čevap" cigoti. Ko je pa tip z busa videl da bo vse popušil in začel komplicirat so pa naredili galamo (preusmerili pozornost), preden je tip ugotovil za kaj se gre jih že ni bilo več. Potem bi pa junak še policijo klical. Samo je prej šofer rekel konc zajebancije, avtobus odhaja.

V eni nemški oddaji so jih posneli (tudi na sejmu rabljenih vozil) in prikazali vse trike, pa se ne spomnim več natančno, ampak žogica je bila taka bela mehka da če jo je tip dal med dva prsta se ni nič videlo. Nohte je mel pomoje postrižene.
hysterical-1.gif

jmarkoos

Pripravnik
21. apr 2011
98
0
6
kupto.si
Ja znanje se plača oziroma zaračuna :) kot npr .:

Pride turist nekam v precej zakotno vas in tam se mu pokvari avto. Išče mehanika vendar v vasi in daleč naokrog ga ni. V vasi je samo eden obrtnik, ki pa je kovač. Vpraša ga, kje bi popravil lahko svoj avto in kovač se mu ponudi. Turist odpre pokrov, kovač malo pogleda, udari nekam s kladivom in avto je popravljen, motor spet teče. Turist ves zadovoljen in vesel reče kovaču.
Ja hvala lepa koliko sem vam pa dolžan ?
Kovač : 100 €
Turist : hmm to je pa precej drago, za en udarec s kladivom, plačam ampak mi lahko napišete račun ?
Kovač : seveda
in je napisal račun takole :
1. udarec s kladivom 10 €
2. vedeti kam 90 €

jello

Guru
22. sep 2008
10.304
3.929
113
Idealna stranka:

Motorist ustavi pri hiši (Žerjavka, Gorenjska) in prosi za 500 EUR, češ ustavil me je policaj, nimam za kazen, imam pa tale francoski bankovec, ki je vreden 800 EUR. "Stranka" da 500 EUR, motorist odpelje, "stranka" čaka da se vrne in ker ga lep čas ni gre na policijo, kjer ugotovijo da ima v roki star jugoslovanski bankovec za miljon dinarjev.

Vir: Današnji žurnal24, Gorenjska, rubrika črna kronika

Za take stranke verjamem da imajo tudi cigoti s kroglicami kakšne posebne akcije in popuste.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Te škatlice in kuglice se dogajajo na določenih mestih in izpod prstov naših južnih bratov že vsaj trideset let. Ampak je očitno še dosti naivnežev, ki poskušajo svojo srečo "oz. zadetek pod pravo škatlico. V vsakem primeru boste izgubili. Zakaj?? Zato!!!!!!!
Glavni "mešalec" ima zmeraj zraven sebe enega, dva , tri ...pomagače, ki vsake toliko časa stavijo in seveda tudi dobijo. To je za privabljanje strank. Sem videl na svoje oči, kako se prej pogovarjata, potem pa popolna nenanca, ko je stavil ddenar na pravo škatlico. In glej ga zlomka, tako za tem, ko ni bilo pravih strank .. se spet prijateljsko dogovorita, da greta na drugo lokacijo iskat "pametnije ljude" bla bla.... bla bla..
Gre pa takole. Pre tem mešanju je vsak pozoren na škatlico, kjer naj bi bila kuglica. Vse ostalo okoli nobeden ne opazuje. In ti lahko stopiš gor z "bata škornji" če si siguren, pa ne bo pomagalo. Kuglice ni pod nobeno škatlico!!!!!!!! Tip spretno izmakne kuglico pod mezinec ene roke. Nobena " stranka" ga ne pogleda pod roke, ker vsak ima na oku samo eno določeno škatlico, kjer naj bi bila kuglica. Med mešanjem vsake toliko časa še pokaže kje je in ko vidiš da je pravilno spremljaš samozavest kar raste potem pa šok da ste jo zadnji trenutek izgubili. ,In ko dvigne pokazano škatlico in vidiš da je tam ni, on še malo oni dve pomeša in spusti pod eno škatlico in reče" ee, [censored] ga maistore, tu je bila" In gre 100€. To je en star NATEG.
Zato pa so škatlice majhne, (recimo škatlice šibic) da je lahko mezinec zmeraj blizu in najnižje pod škatlico. Nobena forani s dolgih nohtih pa zpužvasti kuglici. KUGLICA JE V ROKI!!! (pod mezincom) No če da vmes še kaj roko v žep je tud možno. Ampak če bi mu na hitro obrnil vse tri škatlice bi videli da je to res. Ampak, to je že mali rizik, ker ne veš, kolk je njegovih zraven. Če si sam med njimi, se lahko zgodi kaj nepredvidljivega. Še posebej, če ste kje na samem
Zgoraj opisani primer sem videl, ko je tip na hitro hotel dvigniti še ostale, pa je nastale nekam čudna gužva okoli. Je tip takoj prijel eno od škatlic in verjetno že spustil oz. porinil kuglico odspodaj. Takrat sem se kar hitro umaknil, ker ne veš kdo je kdo tam.
Če ima pa kdo drug kakšno razlago... pa prosim. Zanimivo je kakšne ideje padajo.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Na škatlco lahko stopš dokler ni v igri denar - takrat lahko celo uganeš kje je kuglica - potem ko je denar v igri pa že tko nardijo da se kej tazga ne da.

ne-ne-1.gif

Jaz SEM stopil na škatlico! Samo, v tistem šoku, ko je dvignil in kuglice ni bilo, sem kr belo pogledal,,,, In oni na ta šok računajo!!!!!!

ŠKATLICO SAM PRIVZDIGNI IN POGLEJ TUDI V NJO!!! TU JE CATCH!!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Na škatlco lahko stopš dokler ni v igri denar - takrat lahko celo uganeš kje je kuglica - potem ko je denar v igri pa že tko nardijo da se kej tazga ne da.

ne-ne-1.gif

Jaz SEM stopil na škatlico! Samo, v tistem šoku, ko je dvignil in kuglice ni bilo, sem kr belo pogledal,,,, In oni na ta šok računajo!!!!!!

ŠKATLICO SAM PRIVZDIGNI IN POGLEJ TUDI V NJO!!! TU JE CATCH!!!!
zmaga.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
In kaj ti pomaga če sam dvigneš, če je pa kroglica itak v njegovi roki?